فضیلت و خواص سوره یاسین✎
-
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#09dbb8)[به نام خداوند عزیز و مهربان]
%(#0979db)[سلام و درود فراوان خدمت دوستان آلایی عزیز]
%(#2809db)[بی مقدمه میریم سر اصل مطلب پس پیشنهاد میکنم حتما حتما این مطلب رو بخونید...پشیمون نمیشید]
:
از %(#0aad10)[رسول گرامی اسلام] روایت شده قرائت كننده این سوره نزد %(#0aad10)[خداوند] شریف خوانده می شود و این سوره برای قاری خود شفاعت می كند.
در روایتی دیگر از ایشان آمده: سوره «%(#0aad10)[یس]» در تورات «معمّه: شامل شونده» نام دارد چون خیر دنیا و آخرت را شامل حال قرائت كننده خود می كند و بلاهای دنیا و سختی های آخرت را از او دور می كند.
و نیز «قاضیه: دفع كننده برآورنده» نامیده می شود چون از قاری خود، هر بدی را دفع كرده و همه حاجت های او را روا می كند و قرائت آن سوره پاداشی برابر بیست حج دارد. و گوش سپردن به صدای قرائت آن، معادل با ثواب هزار دینار انفاق در راه خداست.%(#e60505)[1]در فضیلت این سوره از %(#0aad10)[حضرت محمد صلی الله علیه و آله] وسلم نقل شده: هر كس سوره «%(#0aad10)[یس]» را قرائت نماید مانند آن است كه ده بار %(#0aad10)[قرآن] را ختم نماید. %(#e60505)[2]
ایشان همچنین فرمودند: هر كس سوره «%(#0aad10)[یس]» را برای رضای %(#0aad10)[خدا] بخواند %(#0aad10)[خداوند] او را خواهد بخشید و اجری همانند 12 ختم %(#0aad10)[قرآن] به او خواهد داد و اگر برای مریض در شرف مرگی خوانده شود، به تعداد حروف این سوره 10 فرشته نزد او به صف شده و برای او استغفار كرده و شاهد قبض روحش بوده و جنازه اش را تشییع می كنند و بر او نماز گزارده و شاهد دفنش هستند. %(#e60505)[3]
از ابی بصیر روایت شده كه %(#0aad10)[حضرت صادق علیه السلام] فرمودند: براستی برای هر چیزی قلبی است و قلب %(#0aad10)[قرآن] سوره %(#0aad10)[یاسین] است هر كس آن را قبل از خواب یا در روز، قبل از آنكه شام شود بخواند در آن روز از محفوظین و بهره مندان باشد تا آنكه شام كند و هر كس در شب قبل از خواب آن را تلاوت كند %(#0aad10)[خداوند] بر وی 1000 فرشته بگمارد تا او را از شر بدی و هر شیطان رانده شده و هر آسیب حفظ كنند و هر گاه در همان روز بمیرد %(#0aad10)[خداوند] او را وارد بهشت گرداند و 30 هزار فرشته هنگام غسلش گرد آیند و برای او طلب آمرزش كنند و با استغفار او را مشایعت و بدرقه نمایند تا كنار قبر، و چون او را به قبر برند آن فرشتگان جمله در قبر با وی درآیند و %(#0aad10)[خدا] را عبادت كنند و ثواب او را به مرده دهند و قبرش تا هر كجا كه چشم ببیند فراخ گردد و از فشار قبر ایمن باشد و همیشه از قبرش تا آسمان نوری تابان باشد تا اینكه %(#0aad10)[خداوند] او را از قبر بیرون آرد و چون او را برانگیخت فرشتگان خدا با او هستند و بدرقه اش كنند و با وی به گفتگو پردازند و به رویش لبخند زنند و به هر خیر و نیكی مژده اش دهند تا او را از صراط و میزان بگذرانند و در پایگاه قربی او را بدارند كه هیچ مخلوقی را جز مقربان و فرستادگان حق آن مقام و منزلت و قرب را باشد، و وی با پیامبران در آن درگاه نزد خدای تعالی باز ایستد و با غمخواران غم نخورد و با اندوهگینان اندوه نكشد و با زاری كنندگان زاری نكند.
آنگاه %(#0aad10)[خداوند] تعالی گوید: ای بنده من شفاعت كن هر كه را خواهی ،كه شفاعت را درباره همه بپذیرم و حاجت بخواه كه هر چه خواهی به تو دهم پس وی حاجت را از خدا بخواهد كه برآورده شود و شفاعت كند كه پذیرفته گردد و حساب او را چون دیگران نكشند و در آنجا چون دیگران بازداشت نشود و چون از زبونان و خوار شدگان زبون و خوار نگردد و به نكبت گناه و عمل زشتی كه از او سر زده گرفتار نشود و برات آزادی او را سر گشاده بدو دهند تا اینكه از درگاه الهی به زیر آید و همه مردم از روی تعجب گویند: «سبحان الله» این بنده را حتی یك گناه نبود او از همدمان محمد صلی الله علیه و آله وسلم خواهد شد.
از جابر جعفی روایت شده كه %(#0aad10)[امام باقر علیه السلام] فرمودند: هر كس سوره یاسین را در عمر خود یك بار بخواند خداوند به شماره تمام آفریده هایش در این جهان و آن جهان و آنچه در آسمان است به عدد هر یك 2000 حسنه در نامه عملش ثبت فرماید و به همین مقدار از گناهان او محو سازد و دچار تنگدستی و زیان و بدهكاری و خانه خرابی نشود و بدبختی و دیوانگی نبیند و مبتلا به جذام و وسواس و دودلی و بیماری های مضر نگردد و خداوند سختی و دشواری مرگ را بر او آسان كند و خود متصدی و مباشر قبض روح او باشد و از جمله كسانی خواهد بود كه %(#0aad10)[خداوند] فراخی زندگی او را به عهده گرفته و ضامن خوشحالی او هنگام مرگ گردیده و خشنودیش را آخرت تضمین كرده و همه فرشتگان آسمان و زمین را خطاب فرموده كه من از بنده راضی هستم پس برای او آمرزش بطلبید.%(#e60505)[4]%(#2535e6)[دوستان عزیزم , برای مطالعه بیشتر در رابطه با خواص و فضائل این سوره زیبا به این لینک مراجعه بفرمایید]: فضیلت و خواص سوره یاسین
دانلود تلاوت سوره یاسین با صدای دلنشین استاد عبدالباسط با کیفیت عالی: لینک دانلودسپاس فراوان از Masoumeh عزیز برای این نظر و ایده خوبشون
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء%(#09b832)[سبز] باشید و سربلند
-
بسیار عالی
ممنونم اجرک عند الله -
بسیار عالی
ممنونم اجرک عند الله -
پس برا من بخونین
دلیلشم نپرسین -
خیلی ممنون
-
یکی از زیبا ترین سوره های قران
قرائتش با صدای سعد الغامدی هم جالب توجهه -
sahba در فضیلت و خواص سوره یاسین✎ گفته است:
یکی از زیبا ترین سوره های قران
قرائتش با صدای سعد الغامدی هم جالب توجههمن بیشتر با قرائت مشاری العفاسی دوست دارم
مخصوصا سووره الرحمن رو -
-
ختم چهل روز ش عالیه ختمش اینجوریه که اول هفت تا پشت سر هم میگی یاسین بعد شروع میکنی میخونی وقتی به ایه 58 رسیدی ینی همون سلام قولا من رب الرحیم
3 بار اونو میگی بعد یه تسبسح صلوات میفرستی با عجل فرجهم بعدش ادامه رو میخونی
-
سلام دوستان میلاد امام رحمت پیامبر اسلام محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) رو بهتون تبریک میگم
برای همه آلایی های عزیز و دوستان گرامی خودم هدیه ای دارمدیدم که استقبال خیلی خوبی از ختم صلوات و قرآن خوندن کردین ضمن تشکر از تک تک شما ........
این برنامه یعنی ختم قرآن برای فرج رو بهتون معرفی میکنم
امیدوارم که عیدانه خوبی باشه براتون و برای ظهور امام زمان (عج) دعا بکنین
شاد باشید یا علیhttp://masaf.ir/View/Contents/33700/نرم-افزار-اندروید-«-ختم-قرآن-برای-فرج-»-shia muslim
-
سلام عزیزان
http://www.archive.org/download/TvQuran.com__Al-Ghamdi/036.mp3
اینم لینک تلاوت سوره زیبای یاسین باصدای دلنشین استاد سعد الغامدیخیلی خوشگل میخونه