سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بهترین دبیر ریاضی مجموعه آلا برای پایه و کنکور(بازدید کنین)
-
سلام ببخشید بین آقایان امینی راد و ثابتی و و شامیزاده کدومشون از نظر درس دادن برای ریاضی کنکور یا پایه بهترن؟ کدومشون درسنامه یا اموزششون بهتره؟ کدومشون تستشون بهتره؟
لطفا نظرتون هر کی هست ویژگی اون دبیر در درس دادن و تست زدن رو بگین ممنون
سلام ببخشید بین آقایان امینی راد و ثابتی و و شامیزاده کدومشون از نظر درس دادن برای ریاضی کنکوربهترن؟ کدومشون درسنامه یا اموزششون بهتره؟ کدومشون تستشون بهتره؟
@ریاضیا @تجربیا کنکوری نظام جدید کنکوری 1399 @دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء ریاضی فیزیک
میخوام این پست بشه بزرگ ترین پیج نظردهی درباره معلم ریاضیای آلا
پس حتتتما نظر بدین
سپاس -
matin shirinkam سلام به نظر من آقای امینی راد برای آموزش خیلی خوبن و آقای ثابتی برای تست
البته بازم سخته قضاوت بین این دو بزرگوار چون من با هر دو می فهمم -
matin shirinkam من خودم با آقای ثابتی درس میخونم خیلیییییییییییی راضی ام
-
دوستمون فراموشی اومده؟