-
Hesam Mohammadi سلام چون آزمون موکول شده به یکشنبه ساعت 8 و سی
-
این مشکل می تونه از مخابرات باشه که دیر سند شده براتون
اما اگه راه ابریشمی هستین و پیامک دریافت نمی کنید تیکت بزنید دقیق تر بررسی میشه@m-an نه پیام هارو دریافت میکنم برای همین تعجب کردم که چرا پیامک برای دوستم اومده برای من نه
-
سلام ببخشید آزمون pdf میتونیم دانلود کنیم یا نه باید تو برنامه گزینه هارو وارد کنیم
-
سلام ببخشید آزمون pdf میتونیم دانلود کنیم یا نه باید تو برنامه گزینه هارو وارد کنیم
-
ببینم اینجا کیا بودن میگفتن چهارشنبه امتحان داریم نمیتونیم آزمون سه آ رو شرکت کنیم؟
خب مثل اینکه همونا دعاشون گرفته و رفتن با ادیسون و تسلا و ... همکاری کردن تا آزمون عقب بیوفته
یکشنبه روز تعطیل رسمیه و دیگه هیچ عذر و بهانه ای قبول نیست
راس ساعت ۸:۳۰ یکشنبه ۲۸ دی ماه آزمون سه آ به صورت آنلاین شروع میشه و منتظریم که نتایج درخشانتون رو ببینیم
یه آزمون استاندارد از نیمسال اول دوازدهم و از همه مهم تر تحلیل کامل آزمون با ویدیوهای آموزشی اساتید آلا
اگه پروفایلتون هم تکمیل نشده تا الان و شماره تماستون رو تایید نکردین همین الان وارد سایت بشین و تکمیلش کنین چون بدون تایید نمیتونین به آزمون دسترسی داشته باشین
️
Https://Alaatv.com -
ببینم اینجا کیا بودن میگفتن چهارشنبه امتحان داریم نمیتونیم آزمون سه آ رو شرکت کنیم؟
خب مثل اینکه همونا دعاشون گرفته و رفتن با ادیسون و تسلا و ... همکاری کردن تا آزمون عقب بیوفته
راس ساعت ۸:۳۰ یکشنبه ۲۸ دی ماه آزمون سه آ به صورت آنلاین شروع میشه و منتظریم که نتایج درخشانتون رو ببینیم
یه آزمون استاندارد از نیمسال اول دوازدهم و از همه مهم تر تحلیل کامل آزمون با ویدیوهای آموزشی اساتید آلا
اگه پروفایلتون هم تکمیل نشده تا الان و شماره تماستون رو تایید نکردین همین الان وارد سایت بشین و تکمیلش کنین چون بدون تایید نمیتونین به آزمون دسترسی داشته باشین
️
Https://Alaatv.com@m-an
سلام مدیرجان ببخشید فردا بعد ازمون دفترچه تشریحیو میزارید یا باید تحلیلو بزاریم یه روز دیگه؟ -
سلام به آلایی ها همینطور که خودتون میدونید
چند روزه سهآ با شد
این یه آزمون آنلاین تماما آلاییه️
برگزاری اولین مرحله در تاریخ 24 دی ماه
مبحث جمع بندی نیمسال اول دوازدهم
اولین آزمون سهآ، کاملا رایگان بوده و
هدیه آلاء به آلایی هاست
(البته ظرفیت محدوده️)
هر سه رشته انسانی، ریاضی و تجربی
مقطع دوازدهم و کنکور سراسری
🟡 ثبت نام
https://alaatv.com/landing/19بچه ها حتما پروفایلتون رو تکمیل کنید
شماره موبایلتون رو هم تایید کنید که به راحتی بتونید آزمون بدین%(#ff0000)[آپدیت]
لجبازی اکتشاف ادیسون
زمان آزمون را تغییر داد!متاسفانه به دلیل قطعی مکرر برق و به دنبال آن نبود امکان راه اندازی سرور ها، اولین مرحله سهآ به 28 دی ماه موکول شد .
از آلایی های عزیز، پوزش میطلبیمزمان برگزاری: یکشنبه 28 دی ماه ساعت 08:30
موفق باشید
-
sarnisa6 قسمت فیلم ها و جزوات من
ولی هنوز فعال نشده -
سلام چه طوری باید وارد شیم
-
️
Https://Alaatv.com@m-an سلام
۸:۳۷ ... -
منتظران ازمون
-
شروع نشدست
-
آزمون نیست؟؟؟؟؟
-
چند روزه سهآ با شد
هدیه آلاء به آلایی هاست
(البته ظرفیت محدوده️)
🟡 ثبت نام
https://alaatv.com/landing/19بچه ها حتما پروفایلتون رو تکمیل کنید
شماره موبایلتون رو هم تایید کنید که به راحتی بتونید آزمون بدین%(#ff0000)[آپدیت]
لجبازی اکتشاف ادیسون
زمان آزمون را تغییر داد!متاسفانه به دلیل قطعی مکرر برق و به دنبال آن نبود امکان راه اندازی سرور ها، اولین مرحله سهآ به 28 دی ماه موکول شد .
از آلایی های عزیز، پوزش میطلبیمزمان برگزاری: یکشنبه 28 دی ماه ساعت 08:30
موفق باشید
@m-an دوستان برید صفحه اصلی الا
از اونجا وارد بشید
-
ازمون شروع شده
-
@m-an دوستان برید صفحه اصلی الا
از اونجا وارد بشید
AliReza_007 ازمون شروع شده
-
چرا واسه من باز نمیشه؟
-
@m-an در سه آ گفته است:
چند روزه سهآ با شد
هدیه آلاء به آلایی هاست
(البته ظرفیت محدوده️)
🟡 ثبت نام
https://b2n.ir/145039
https://b2n.ir/145039بچه ها حتما پروفایلتون رو تکمیل کنید
شماره موبایلتون رو هم تایید کنید که به راحتی بتونید آزمون بدینموفق باشید
پایه دهم نداره؟
ایلین حیدرزهی چرا مننمیتونم وارد ازمون بشم
-
از صفحه اصلی سایت وارد بشید
اگه فیلترشکن روشن کردید خاموش کنید
سلام به همه عزیزان...
امروز 27 خرداد 401 آزمون سه آ رو دادم ولی اصلا خوب نبود... در زیر نویس محل ثبت نام گفته شده روز آزمون پیامک فایل پی دی اف به شرکت کننده ها ارسال میشه تا خواستن چاپ کنن و آزمون رو روی کاغذ یا حتی روی پی دی اف بدن... در حالی که پیامک برای من نیومد و من مجبور شدم وارد محیط آزمون بشم و بعد خارج شم تا برام قابلیت دانلود دفترچه رو بیاره و اونو دانلود کنم...
گذشت و من دانلودم تموم شد و آزمون رو سر زمان مشخص شده توی دفترچه دادم و پاسخ هاش رو تو پاسخ نامه کاغذی خودم نوشتم و اومدم که وارد سایت بکنم..ولی دیدم نوشته مهلت آزمون شما به پایان رسیده! و آزمونم صفر داده شد!(کاری نداریم که عصری پیامک اومد جواب ها اومده ولی تا شب هیچ جوابی روی سایت نبود...!) منم منتظر جواب ها بودم تا دستی آزمونمو صحیح کنم و درصد بگیرم...
لطفا به این مورد رسیدگی کنید که کسایی که میخوان تو یه دفترچه چاپی یا با پی دی اف آزمون بدن زمانشون الکی مصرف نشه و اشتباها نگه وقت تون تمومه(یا یا حالت اضافه کنید که در صورت دانلود پی دی اف یک مقداری زمان اضافه برای وارد کردن جواب ها باشه یا طبق گفته اولیه صبح آزمون لینک دفترچه ها رو پیامک بدید تا با وارد شدن به محیط آزمون از زمان مون کم نشه)
وقت همگی بخیر یا علی مدد