گزارش کار و عملکرد روزانه بچه های کنکور1402
-
سلام گزارش امروز
12ساعت مطالعه
8ساعت مرور فصل4زیست
4ساعت رفع اشکال زیست با تست سنجشیموفق باشید
-
به نام خدا
فاطمه رحیمی یازدهم تجربی
برنامه به مورخ 99/10/25
2ساعت ریاضی 10(1ساعت خواندن+1ساعت تست)
2ساعت درس زمین11( 1ساعت خواندن+1ساعت تست)
2ساعت زبان10(1ساعت خواندن+نیم ساعت تست+ نیم ساعت حفظ 20لغت)
2ساعت دینی10(1ساعت خواندن +1 ساعت تست)
2 ساعت زبان 11(1ساعت خواندن+1ساعت تست)
2ساعت سه درس فارسی11(1ساعت خواندن+1ساعت تست)
2 ساعت یک فصل از شیمی دهم(1ساعت خواندن+1ساعت تست)
2ساعت شیمی 11(1ساعت تست+1ساعت تست)در کل 16ساعت
-
سلام شبتون بخیر.
گزارش امروزم
10ساعت:+نیم ساعت دوره3-ساعت مطالعه زبان
2ساعت جغرافیا و استان شناسی
2ساعت فیزیک مطالعه حل چند تا تست
2ساعت کلاس تست فیزیک دشوار +اموزشی
1ساعتم زیست ازمون تست زمان دار از فصل چهارم گفتار یک و دو
نیم ساعت هم دوره نکات فصل چهار زیستهدفی که داری وقتی بوجود میاد که چیزی که بهش فکر میکنی و چیزی که میگی و کاری که میکنی با هم هماهنگ باشن
#hadaf
جوانه بزنو موفق شو. شروع کن از همین حالا از یک جوانه تبدیل به یک درخت بزرگ پر از ریشه شو . تو میتونی یه درخت تنومند شویی به شرطی که بخودت ایمان داشته باشی
موفق باشین -
فاطمه رحیمی یازدهم تجربی(برنامه دیروز)
برنامه جمعه 26 اگ اشتباه نکنم
2ساعت زیست11/ 1ساعت تست زیست 11
1ساعت ادبیات11/ 1ساعت تست ادبیات
2ساعت ریاضی 10/ 1ساعت تست ریاضی 10
1ساعت زبان 11/ 1ساعت تست زبان11
1ساعت زمین11/ 1ساعت تست زمین11درکل12ساعت
-
گزارش دیروز
10ساعت مطالعه
8ساعت مرور سطحی دروس کنکوری
2ساعت تست مروریموفق باشید
-
سلام... والا من که کنکور 1400 هستم ولی خواستم بگم خیلی خیلی خوبه که همتون از الان شروع کردین و واقعا به رتبه های تک رقمی فک کنین و اصلا روحیه و انگیزتون رو از دست ندین و خودتون رو دست کم نگیرین.... من خودم همین اشتباه رو کردم .... 6 سال تو سمپاد ( سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان ) درس میخوندم ولی همیشه فک میکردم بقیه از من بهترن و من مث اون ها نیستم... حالا فقط با 3 ماه تلاش اونقدر تغییر کردم که خودم باورم نمیشه!.... هیچ وقت خودتون رو دست کم نگیرین.... فاینتینگ!!!
-
سلام... والا من که کنکور 1400 هستم ولی اومدم بگم خیلی خیلی خوبه که از الان شروع کردین و واقعا به رتبه های تک رقمی فک کنین و اصلا انگیزتون رو از دست ندین و خودتون رو دست کم نگیرین.... من خودم همین اشتباه رو کردم... با اینکه تو سمپاد بودم اما چون شبیهشون نبودم خودمو دست کم میگرفتم.... حالا فقط با 3 ماه تلاش خیلی تغییر کردم..... مراقب رویاهاتون باشین.... فاینتیگ
-
چرا پیامم نمیاد؟
اطلاعی دارین کهبرای بچه های 1400 هم گزارش روزانه زدن یا نه؟ -
سلام... والا من که کنکور 1400 هستم ولی اومدم بگم خیلی خیلی خوبه که از الان شروع کردین و واقعا به رتبه های تک رقمی فک کنین و اصلا انگیزتون رو از دست ندین و خودتون رو دست کم نگیرین.... من خودم همین اشتباه رو کردم... با اینکه تو سمپاد بودم اما چون شبیهشون نبودم خودمو دست کم میگرفتم.... حالا فقط با 3 ماه تلاش خیلی تغییر کردم..... مراقب رویاهاتون باشین.... فاینتیگ
Faeze Azari خانم محترم.اسپم وارد نکنید.یه بار که اینو فرستادید.متن تاپیک رو بخونید و بعد پست بفرستید
-
چرا پیامم نمیاد؟
اطلاعی دارین کهبرای بچه های 1400 هم گزارش روزانه زدن یا نه؟Faeze Azari در گزارش کار و عملکرد روزانه بچه های کنکور1402
گفته است:
چرا پیامم نمیاد؟
اطلاعی دارین کهبرای بچه های 1400 هم گزارش روزانه زدن یا نه؟این برای دوازدهمی هاست:
https://forum.alaatv.com/topic/16584/گزارش-کار-و-باهم-درسخوندن-بچه-های-کنکور1400 -
سلام پویا حسین پور کلاس دهم ریاضی
گزارش دیروز :
دفاع سه ساعت به خاطر امتحان
با 45 تست
شیمی 2 ساعت
فارسی نیم ساعت
جمع کل 5/5 ساعت -
%(#22c732)[• سلام بچه ها این تاپیک برای بچه های کنکور1402 هست]
در این تاپیک میخوایم که ساعت روزانه و برنامه ریزی روزانه مون رو بزاریم.که بهم دیگه انگیزه بدیم که بتونیم به هدفمون برسیم..همینطور یه رقابت سالم داشته باشیم
%(#107ae3)[• مهم نیست شنبه بـاشه یا جمعه...]
%(#107ae3)[• مهم نیست اول ماه بـاشه یا آخر ماه...]
%(#107ae3)[• هر صبح،]
%(#107ae3)[• واسه تو فرصتیه که تصمیم بگیری...]
%(#107ae3)[• امـروز یه قدم به هدفت نزدیک تر شو...]
%(#e00909)[• اینجور با دیدن درس خوندن دوستانمون اگه هنوز با انگیزه شروع نکردیم اشناءالله با انگیزه هرچه بیشتری استارت کارو میزنیم.]
برای گزارش دادن مراحل زیر رو انجام بدید:
• 1)خودتون رو معرفی کنید(اختیاری)
• 2)پایه و رشته تحصیلیتون رو بگید
• 3)برنامه روزانه تون که مربوط به همان روز است رو ذکر کنید
• 4)تاریخ و نام روز رو ذکر کنید
• 5)گزارش ساعت مطالعه تون رو بنویسید
• 6)یه جمله انگیزشی هم بگید(اختیاری)
• بهتره که در اول خودتون رو معرفی کنید تا باهم اشنا بشیم
%(#16a8b8)[• از ساعت 22:00(ده شب) به بعد شما میتونید گزارش مطالعه تون رو ارسال کنید و زمان حداکثری و حداقلی وجود ندارد همینطور بگم که گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به اون روز باشد.میتونید ساعت مطالعه دیروزتون هم بگید،در صورت نام بردن روز و تاریخ روز مذکور. البته میتونید گزارش هفتگی هم بدید.به طوری که بگید مثلا در هفته چقد تست زدید و هر درس رو چقد مطالعه کردید و... .]
%(#c21111)[• اما باید یکی از حالت های بالا روانتخاب کنید.یا هفتگی گزارش بدید یا روزانه که از ساعت22شب به بعد میتونید گزارشهاتون رو بفرستید.]
%(#c21111)[• کسایی که میخان هر هفته گزارش بدن میتونن روز جمعه از ساعت22شب به بعد گزارش ها شون رو بفرستن]%(#8d11c2)[قوانین تاپیک:]
1)در اول بگم که لطفا اسپم ندید یعنی باهم دیگه درمورد موضوعاتی غیر از موضوع تاپیک صحبت نکنید.
تحلیل ساعت مطالعه در تاپیک دوممون است.اونجا میتونید درمورد ساعت مطالعه تون صحبت کنید.پس اسپم ندید
2)خواهشا احترام همدیگه رو حفظ کنید و از فرستادن پست های اضافی خودداری کنید(اسپم)
3)با ادب و شیک بیاید.....
%(#c27311)[• امیدوارم نهایت لذت رو ببرید و رقابتی سالم داشته باشید]
%(#c7c414)[موفق و تندرست باشید]@تجربیا @انسانیا @ریاضیا
@دهم @یازدهم @دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاامیرمحمد یوسفوند سلام شب تون زیبا
شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت
امروز 27/10/99 شنبه
10 ساعت مطالعه
دهم تجربی -
سلام دوستان
13ساعت مطالعه+3ساعت مضاعف(لیگ)
8ساعت تست سنجشی دروس کنکوری
2ساعت رفع اشکال
3ساعت تحلیل ازمون قلمچی 26دی
2ساعت تحلیل ازمون هدف گزاری قلمچیدر کل 560تا تست
موفق باشید
-
ساعت مطالعه دیروز شنبه
2ساعت شیمی 11/ 1ساعت تست
1ساعت تاریخ11
1ساعت زبان10
2ساعت ریاضی11 / 1 ساعت تست
2ساعت عربی 11 / 1ساعت تست
1ساعت دینی 11 / 1ساعت تستدرکل13ساعت
-
سلام مطالعه دیروز من 99/٩/27
شیمی3:10 ساعت/2تست
شیمی11 :یک و نیم ساعت
دفاع نیم ساعت.
.
جمع کل :5 ساعت
موفق باشید -
%(#22c732)[• سلام بچه ها این تاپیک برای بچه های کنکور1402 هست]
در این تاپیک میخوایم که ساعت روزانه و برنامه ریزی روزانه مون رو بزاریم.که بهم دیگه انگیزه بدیم که بتونیم به هدفمون برسیم..همینطور یه رقابت سالم داشته باشیم
%(#107ae3)[• مهم نیست شنبه بـاشه یا جمعه...]
%(#107ae3)[• مهم نیست اول ماه بـاشه یا آخر ماه...]
%(#107ae3)[• هر صبح،]
%(#107ae3)[• واسه تو فرصتیه که تصمیم بگیری...]
%(#107ae3)[• امـروز یه قدم به هدفت نزدیک تر شو...]
%(#e00909)[• اینجور با دیدن درس خوندن دوستانمون اگه هنوز با انگیزه شروع نکردیم اشناءالله با انگیزه هرچه بیشتری استارت کارو میزنیم.]
برای گزارش دادن مراحل زیر رو انجام بدید:
• 1)خودتون رو معرفی کنید(اختیاری)
• 2)پایه و رشته تحصیلیتون رو بگید
• 3)برنامه روزانه تون که مربوط به همان روز است رو ذکر کنید
• 4)تاریخ و نام روز رو ذکر کنید
• 5)گزارش ساعت مطالعه تون رو بنویسید
• 6)یه جمله انگیزشی هم بگید(اختیاری)
• بهتره که در اول خودتون رو معرفی کنید تا باهم اشنا بشیم
%(#16a8b8)[• از ساعت 22:00(ده شب) به بعد شما میتونید گزارش مطالعه تون رو ارسال کنید و زمان حداکثری و حداقلی وجود ندارد همینطور بگم که گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به اون روز باشد.میتونید ساعت مطالعه دیروزتون هم بگید،در صورت نام بردن روز و تاریخ روز مذکور. البته میتونید گزارش هفتگی هم بدید.به طوری که بگید مثلا در هفته چقد تست زدید و هر درس رو چقد مطالعه کردید و... .]
%(#c21111)[• اما باید یکی از حالت های بالا روانتخاب کنید.یا هفتگی گزارش بدید یا روزانه که از ساعت22شب به بعد میتونید گزارشهاتون رو بفرستید.]
%(#c21111)[• کسایی که میخان هر هفته گزارش بدن میتونن روز جمعه از ساعت22شب به بعد گزارش ها شون رو بفرستن]%(#8d11c2)[قوانین تاپیک:]
1)در اول بگم که لطفا اسپم ندید یعنی باهم دیگه درمورد موضوعاتی غیر از موضوع تاپیک صحبت نکنید.
تحلیل ساعت مطالعه در تاپیک دوممون است.اونجا میتونید درمورد ساعت مطالعه تون صحبت کنید.پس اسپم ندید
2)خواهشا احترام همدیگه رو حفظ کنید و از فرستادن پست های اضافی خودداری کنید(اسپم)
3)با ادب و شیک بیاید.....
%(#c27311)[• امیدوارم نهایت لذت رو ببرید و رقابتی سالم داشته باشید]
%(#c7c414)[موفق و تندرست باشید]@تجربیا @انسانیا @ریاضیا
@دهم @یازدهم @دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاامیرمحمد یوسفوند سلام شب خوش امیدوارم حالتون خوب باشه روز های خوب را براتون ارزو دارم
امروز 5 ساعت ( کار داشتم)