برنامه ریزی رشته تجربی: شروع از بهمن ماه
-
سلام
یکی از سوالاتی که بین کنکوری ها تو این بازه زمانی از سال خیلی معمول هست اینه که (اگه از الان بخونم قبول میشم؟)
بعضیا میگن آره، بعضیا میگن نه. به شخصه جوابی براش ندارم و به نظرم به خودتون بستگی داره که چقدر تلاش کنید
فکر کردم بد نباشه در حد خودم کمکی بکنم. از هفته آینده، به صورت هفته به هفته تا روز کنکور فرم برنامه ریزی صفر تا صد میزارم و شما میتونید طبق اون مطالعه کنید یا به عنوان الگوی برنامه ریزی شخصیتون ازش استفاده کنید. تا اون موقع سوالی باشه میتونید اینجا یا تو هر تاپیک مشاوره ای دیگه ای منشن کنید جواب بدم. ضمنا خوشحال میشم نظرتون رو درباره موضوع تاپیک بدونم
امیدوارم راضی باشید -
سلام
یکی از سوالاتی که بین کنکوری ها تو این بازه زمانی از سال خیلی معمول هست اینه که (اگه از الان بخونم قبول میشم؟)
بعضیا میگن آره، بعضیا میگن نه. به شخصه جوابی براش ندارم و به نظرم به خودتون بستگی داره که چقدر تلاش کنید
فکر کردم بد نباشه در حد خودم کمکی بکنم. از هفته آینده، به صورت هفته به هفته تا روز کنکور فرم برنامه ریزی صفر تا صد میزارم و شما میتونید طبق اون مطالعه کنید یا به عنوان الگوی برنامه ریزی شخصیتون ازش استفاده کنید. تا اون موقع سوالی باشه میتونید اینجا یا تو هر تاپیک مشاوره ای دیگه ای منشن کنید جواب بدم. ضمنا خوشحال میشم نظرتون رو درباره موضوع تاپیک بدونم
امیدوارم راضی باشیدFaded one سلام
اگه واقعا بتونم با برنامه ای که میدین پیش برم عالی میشه....البته من آزمونم ثبت نام کردم ولی بازم نتونستم خودمو با برنامش وفق بدم و بازم جا زدم...الانم فقط دوازدهمو همینجوری الکی میخونم که بعد امتحانا حداقل یه نمره خوب بزارم جلو والدینم.
تا الان که نتونستم هیچ کاری واسه کنکورم بکنم امیدوارمممم انشالللههههه با کمک خدا و شما بتونم یه تکونی به خودم بدم و از الان شروع کنم حتی اگه دیر باشه
ممنون ازتون بابت تاپیکی که زدین -
سلام
امیدوارم راضی باشیدسلام و وقت بخیر
برنامه دو روز اول رو امشب میدم که از فردا استارت بزنید
تا پنجشنبه وقت دارین واسه اجرای آزمایشی و تغییراتی که میخواین تو برنامه اعمال کنید
دهمی ها و یازدهمی ها هم میتونن از برنامه به عنوان الگوی برنامه ریزیشون استفاده کنن
استارت اصلی از جمعه همین هفته هست
@Behnaz-Hajizadeh
دوازدهم
تجربیا