دی ان ای
-
اقا من یه تست میزدم نوشته ک دی ان ای امینو اسید نداره ... مگه امینو اسید تو ساختار پروتئین نیس؟ .. تو دی ان ای هم پروتئین داریم دیه
-
اقا من یه تست میزدم نوشته ک دی ان ای امینو اسید نداره ... مگه امینو اسید تو ساختار پروتئین نیس؟ .. تو دی ان ای هم پروتئین داریم دیه
Asma Beydaghi در دی ان ای گفته است:
دنا فکر نکنم امینو اسید داشته باشه .
درست هست پروتئین داره ولی بررسی تو تست ها منظور ساختار اصلی اش هست و مونومرهاش.که مونومر های دنا و رنا نوکلئوتید هست -
Asma Beydaghi
سلام دنا پروتئین نداره
نوکلئوتید داره که نوکلئوتید هم قند و فسفات و باز آلی داره -
Asma Beydaghi
سلام دنا پروتئین نداره
نوکلئوتید داره که نوکلئوتید هم قند و فسفات و باز آلی داره@sara-haghighatrad اها درسته هیستون برا فامینه هس نه دنا
-
@sara-haghighatrad اها درسته هیستون برا فامینه هس نه دنا
Asma Beydaghi
بله -
Asma Beydaghi کروموزوم پروتیین داره
-
سلام ژن ساختاری از دنا هست؟
-
Asma Beydaghi
سلام
تست درسته
وقتی که میگهDNAیعنی همان دورشته پلی نکلوتیدی(کربوهیدرات)
که فاقد پروتیین و همچنین امینو اسید است
حالا یه نکته دیگه هم بگم اونم اینکه هر گاه تعداد DNAدادن تعداد رشته پلی نکلوتیدی خواستن دوبله کن