-
-
علیرضا رجبی سلام یه تاپیک هم بود واسه کنکوری های ۱۴۰۰ اونم گزارش کار هست و بچه ها اونجا فکر کنم گزارش میدن
به نظرم تاپیکتون تکراری هست -
علیرضا رجبی سلام یه تاپیک هم بود واسه کنکوری های ۱۴۰۰ اونم گزارش کار هست و بچه ها اونجا فکر کنم گزارش میدن
به نظرم تاپیکتون تکراری هستراضیه دهقانی سلام ، ببخشید ، مم اصلا نمیدونم چجوری برم اون قسمت مربوطه. گروه ها و دسته ها رو میدونم رو سه خط بزنم اما اینجور تاپیکا رو نمیدونم چجوری پیدا کنم . اخه گروه رو میشه پیدا کرد اما این جوریا رو نه. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
-
به نظرم تاپیکتون تکراری هستراضیه دهقانی اابته اینقدر میدونم باید برم به تاپیک اصلی و در پاسخ مطلب رو بنویسم. اما این تاپیک یا یکی دیگه بودش که حتی ساعت شروع و پایان هر تایم رو اعلام میکردن اونم جالب بود ولی چجوری میشه این تاپیکارو پیدا کرد
-
راضیه دهقانی سلام ، ببخشید ، مم اصلا نمیدونم چجوری برم اون قسمت مربوطه. گروه ها و دسته ها رو میدونم رو سه خط بزنم اما اینجور تاپیکا رو نمیدونم چجوری پیدا کنم . اخه گروه رو میشه پیدا کرد اما این جوریا رو نه. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
علیرضا رجبی
کافیه وارد مشاوره تحصیلی بشید و بعد همینجور بیاید پایین گزارش کار ها واسه کنکوری های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ هست حالا هر کدوم خواستید میتونید وارد شید -
راضیه دهقانی اابته اینقدر میدونم باید برم به تاپیک اصلی و در پاسخ مطلب رو بنویسم. اما این تاپیک یا یکی دیگه بودش که حتی ساعت شروع و پایان هر تایم رو اعلام میکردن اونم جالب بود ولی چجوری میشه این تاپیکارو پیدا کرد
علیرضا رجبی
سلام
اونجا تگتون میکنم -
علیرضا رجبی
سلام
اونجا تگتون میکنم -
علیرضا رجبی
کافیه وارد مشاوره تحصیلی بشید و بعد همینجور بیاید پایین گزارش کار ها واسه کنکوری های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ هست حالا هر کدوم خواستید میتونید وارد شیدراضیه دهقانی دست شما درد نکنه، دقیق و کامل. ممنون به امید موفقیتتون
سلام بچها همگی میدونین آقا رمضون از رگ گردن بما نزدیک تره
من چندین ساله بخاطر کنکور روزه نگرفتم
امسال میخام بگیرم ولی تو ساعتای درس خوندنم تغییراتی ایجاد میشه
میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز
چون از 12 به بعد تو روز وقتی روزه باشی بدن بی حال میشه و بازدهی میاد پایین
نظرتون چیه شما چیکار میکنین