روش و ساعت مطالعه برای کنکور؟
-
سلام دوستان آلایی امیدوارم حالتون خوب باشه
دوستان چطوری درس بخونم که در کنکور قبول بشم چند ساعت؟لطفا کمک کنین
-
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوست آلایی امیدوارم حالتون خوب باشه
یازدهم هستین اگه اشتباه نکنم
ببینید توصیه ای که مشاورا برای یازدهما دارن به صورته که
شما هر مبحثی رو که میخواهید بخونید بیاین مطالب مرتبط دهمش رو هم بخونید و تست کار کنین
مثلا تو درس ریاضی تابع و مثلثات و اینا رو که میخواهید کار کنید بیاید اول دهمشو کار کنین بعد یازدهم رو
یا مثلا عربی همینطور سعی کنین مطالب مرتبط با دهمش رو اول کار کنین بعد بیاین رو یازدهم
اما ساعت رو نمیتونیم بگیم n ساعت چون بالاخره هر فردی توانایی متفاوتی داره انچه که مهمه کیفیت هست که کیفیت درس خوندن هم بستگی به تعداد تست و تمرینی که کار میکنین داره :))
ان شاالله موفق و سلامت باشید -
سلام دوست آلایی امیدوارم حالتون خوب باشه
یازدهم هستین اگه اشتباه نکنم
ببینید توصیه ای که مشاورا برای یازدهما دارن به صورته که
شما هر مبحثی رو که میخواهید بخونید بیاین مطالب مرتبط دهمش رو هم بخونید و تست کار کنین
مثلا تو درس ریاضی تابع و مثلثات و اینا رو که میخواهید کار کنید بیاید اول دهمشو کار کنین بعد یازدهم رو
یا مثلا عربی همینطور سعی کنین مطالب مرتبط با دهمش رو اول کار کنین بعد بیاین رو یازدهم
اما ساعت رو نمیتونیم بگیم n ساعت چون بالاخره هر فردی توانایی متفاوتی داره انچه که مهمه کیفیت هست که کیفیت درس خوندن هم بستگی به تعداد تست و تمرینی که کار میکنین داره :))
ان شاالله موفق و سلامت باشیدZDM بنظرتون اگه تابستون شروع کنم خوبه؟
-
ZDM بنظرتون اگه تابستون شروع کنم خوبه؟
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi در نمیدونم گفته است:
ZDM بنظرتون اگه تابستون شروع کنم خوبه؟
شما الان سعی کنین مطالب رو عمیق و درست یاد بگیرید
ان شاالله از تابستون با برنامه ازمون ها پیش برید:)) -
Mahsa Najafi
سلام وقتتون بخیر .اول هدفتون رو مشخص کنید بعد طبق اون برنامه ریزی کنین اوایل که میخواین طبق برنامه پیش برید سخت هست ولی بعد روتین میشه براتون .و اینکه فکر میکنم یازدهم باشید اگر امسال رو درساتون خوب مسلط بشید کارتون راحت تره .شما حتی اگر از تابستون هم خوب بخونید میتونید بهترین رشته رو بیارید .فقط لازمه اصولی و با برنامه ریزی بخونید .من دیر شروع کردم ولی خب تو یک هفته تونستم ساعت مطالعه رو به ۱۲ ساعت برسونم .
برای شما که یازدهم هستید لازم نیست فشار بیارید به خودتون ...به درساتون مسلط بشید و سعی کنید درسایی که ضعیف تر هستید بیشتر روش وقت بذارید .
ببخشید طولانی شد .موفق باشید -
Mahsa Najafi سلام عزیزم خوبی؟ خب ساعت مطالعه من نمیتونم بگم 12 ساعت بخونی موفق میشی و این حرف ها به خودت و همچنین کیفیت مطالعه ات بستگی داره یکی 8 ساعت میخونه با کیفیت از 12 ساعت با خستگی بهتره
ولی برای دروس من خودم مفهومی میخونم و خیلی حفظ نمیکنم و سعی میکنم عمیق بخونم تا تست رو بتونم بزنم و هر درسی شیوه مناسب خودش رو داره که خب مثلا فیزیک میگن تمرین زیاد و مفهومی و اینکه موقع حل سوال برای خودت سوال رو توضیح بدی ولی خب اگر کسی فیزیک خوب هست نیازی نیست همه سوال ها رو توضیح بده و این رو هم بگم که برنامه دقیق خیلی بهت کمک میکنه با برنامه بلو جلو و ساعت مطالعه ات رو بنویس و همیشه با برنامه میری جلو میدونی چند تا تست نزده داری یا چه درسی نخوندی جبرانی میزاری یا با برنامه ریزی دقیق حتی وقت برای استراحت هم داری و برای برنامه ریزی حتما حتما نیازی نیست مشاوره بگیری و هر درسی رو که خوندی 10 تا تستی رو بزن ببین چند درصد میزنی و تست های بعدی رو در روز های بعدی بزار
امیدوارم تونسته باشم کمکت بکنم -
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi سلام
-
Mahsa Najafi سلام
Amir Abbas 0 سلام خوبین
-
Amir Abbas 0 سلام خوبین
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi سلام هدف/ منبع/شیوه مطالعه/ شیوه ارزیابی/ چیز دیگه ای بنظرتون میرسه
-
Amir Abbas 0 سلام خوبین
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi تند خوانی می دونید چیه؟
-
Amir Abbas 0 سلام خوبین
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi سعی کنید هر مبحثی رو که میخونید . ی مکث بکنید یکم روش فکر کنید. با دید انتقادی سوال بپرسید. باید عضله های مغزتو قوی کنی