انتخاب رشته نهم به دهم
-
@m-hmt مبینا توهم نظرتو بگوووو صادقانه
matina hemati 0 متی من نمیدونم ولی اول علاقه
بعدم تلاش
هر رشته ای میری بهترینش باش عزیزم
و توش تلاش کن️
️
️
و توکل کن به خدا -
بعدم تلاش
و توش تلاش کن️
️
️
و توکل کن به خدا@m-hmt
-
matina hemati 0 در انتخاب رشته نهم به دهم گفته است:
ZDM نمدونم فقط میگه بدو دنبال علاقت
خوب میگه خوب میگه
منم با نظر خودم موافقم -
@امیرمسعود-جعفری بله درسته ممنونم از راهنماییتون
من به نظرم به رشته ریاضی علاقه دارم و میخوام نظر دوستان رو در مورد این رشته و مهندسی هاش مثل ای تی بدونم ...matina hemati 0 در انتخاب رشته نهم به دهم گفته است:
من به نظرم به رشته ریاضی علاقه دارم و میخوام نظر دوستان رو در مورد این رشته و مهندسی هاش مثل ای تی بدونم ...اگه هم میدونید مشاوره گرفتن از دیگران با عث سر در گمی میشه از یه مشاوره خوب استفاده کنید.
نظر دیگران هر چی باشه انتخاب کننده شما هستید. -
matina hemati 0 در انتخاب رشته نهم به دهم گفته است:
من به نظرم به رشته ریاضی علاقه دارم و میخوام نظر دوستان رو در مورد این رشته و مهندسی هاش مثل ای تی بدونم ...اگه هم میدونید مشاوره گرفتن از دیگران با عث سر در گمی میشه از یه مشاوره خوب استفاده کنید.
نظر دیگران هر چی باشه انتخاب کننده شما هستید.@امیرمسعود-جعفری چشم ممنون
-
بعدم تلاش
و توش تلاش کن️
️
️
و توکل کن به خدا@m-hmt در انتخاب رشته نهم به دهم گفته است:
بعدم تلاش
و توش تلاش کن️
️
️
و توکل کن به خداmatina hemati 0 متی مبی راس میگه
به قول یه عزیزی (مبی میدونه کیو میگم)
هر چی هستی یه خوبش باش -
@m-hmt در انتخاب رشته نهم به دهم گفته است:
بعدم تلاش
و توش تلاش کن️
️
️
و توکل کن به خداmatina hemati 0 متی مبی راس میگه
به قول یه عزیزی (مبی میدونه کیو میگم)
هر چی هستی یه خوبش باش -
سلام
به نظرم ببین علاقت چیه برو دنبال علاقت
چون هر چقدر هم شما بگی من به خاطر پزشکی خودمو مجبور میکنم زیست بخونم و......
بازم فوقش دو ماه به خاطر هدف هر کاری میکنی
ولی وقتی اون هدف علاقت هم باشه حاضری به خاطرش هر کاری کنی و از مسیر کنکور لذت میبری وقتی هم که شما ی کاری را با عشق کنی حتما نتیجه اش عالیهدر مورد آینده شغلی هم.ی داستانی را میگم
من امسال برای انتخاب رشته دانشگاه به آقای امینی راد مراجعه کردم وقتی بحث آینده شغلی را پرسیدم.ی مثال زد که ی بنده خدایی عشق صنایع بوده اما رتبه اش خوب نبوده و رفته دانشگاه آزاد
بعد چند سال ی نرم افزار میاد ایشون میره این ترم افزار را یاد میگیره و چون تنها کسی بوده که تو ایران این کار را بلد بوده همه میخاستنش و الان پول پارو میکنه
در ضمن یادت باشه تو هرکاری آدمی هست که روزی n میلیون یاn میلیارد در آمد داره آدمی هم هست که هشتش گروه نهش هست
مثالش واکسیما هست که با واکس زدن روزی دو میلیون در میاره -
homayoon ebrahimpoor
موفق باشین
ممنون از قوت قلبی که دادین...
شما هدفتون برای رشته دانشگاهی چیه ؟ ( اگه دوست دارید بگین)
میخوام درمورد اینده رشته ریاضی بیشتر بدونمmatina hemati 0 ایشالله شما هم در همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشید
من هدفم برای دانشگاه مهندسی مکانیک هست -
سلام دوستان وقتتون بخیر
امیدوارم خوب و سلامت باشید 🥰🥰🥰
همونطور که از موضوع تاپیک فهمیدید من امسال باید انتخاب رشته کنم ولی با در نظر گرفتن همه جوانب نمیدونم چه رشته ای انتخاب کنم و به راهنمایی شما عزیزان احتیاج دارم...
از لحاظ درسی مشکلی ندارم نمره هام کامله
رشته ریاضی مدنظرم هست ولی نگران آینده شغلی در این رشته هستم
فکر میکنم که رشته تجربی آینده شغلی بهتری داره ولی علاقه ای بهش ندارم
ادبیات و معارف هم کلا هیچی
اخه توی دروس محاسباتی قوی هستم
به کارهای هنری علاقه دارم ولی برای شغل اینده فکر نمیکنم برام مناسب باشه...
نظرتون در مورد رشته های فنی مثل کامپیوتر چیه؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
amirh_hmyf
ZDMmatina hemati 0 با سلام
اولا در مورد بازار کاری که میگین، شما اگر یه دانشجو و مهندس نامبروان باشین، قطعا کار مورد نظرتونو پیدا میکنین، یا همینجا میمونین یاهم اپلای میکنین میرین یه کشور دیگه،که اونجا قدرتونو بیشتر خواهند دونست، همین اپلای هم رقابت زیادی براش هست
لذا خیلی نباید برای بازار کارش دغدغه ای داشته باشین
یکیم باید با خودتون صاف و صادق باشین و بدونین که چجوری کاری دوست دارین، چون مهندسی اکثرا رشته ای هست که فعالیتش بیشتر از رشته های تجربی هستش، اینجور فیلد هارو هم باید در نظر بگیرین
در مورد درس هم سختی دروس ریاضی بر کسی پوشیده نیست
شاید تو تجربی رقابت بالاست، ولی تو ریاضی هم سختی درساست، زیاد بودن دروس اختصاصی نسبت به تجربیه
تو دروس عمومی و شیمی که یکین دروس، فقط اختلاف تو ریاضی و فیزیک هستش
من اگر برگردم عقب بازم رشته ریاضیو انتخاب میکنم بازم،ولی بازم میگم همه چی مونده به خودتون مونده
اگر در مورد مهندسی هاهم یه نام ببرم ، میتونیم به مهندسی های کامپیوتر، برق، مکانیک، نساجی، دریا، شیمی، انرژی،معدن، صنایع،پزشکی،عمران، هوافضا،نفت،پلیمر، مواد بگم هر کدوم تقسیم میشن به شاخه و گرایش های زیادی، خودتونم متوجه گستردگی رشته های مهندسی میشین
من نمیگم که بیاین رشته ریاضی یا تجربی
اینده خودتونه، تاجایی که میتونستم رشته ریاضیو ایندشو گفتم، بازم اگر سوالی داشتین در خدمتم -
سلام. دوستان همه نکته هارو گفتن من فقط یه چیزی اضافه کنم. اونم این که توی هر رشته ای شما اگر متخصص باشی و حرفی برای گفتن داشته باشی آینده داره برات. شک نکن. بزرگترین اشتباهی که میتونی تو زندگیت بکنی اینه که فقط بخاطر اینکه بقیه میگن تجربی بازار کارش خوبه بری رشته تجربی (در صورتی که علاقه نداری بهش) خیلی مراقب رشته ای که انتخاب میکنی باش چون وسط مسیر اگر بخوای تغییرش بدی باید دو برابر بقیه درس بخونی. باز حالا اگر از ریاضی بری تجربی ریاضیت خوبه حداقل ولی اگر بری تجربی و بعد بخوای منتقل کنی ریاضی عملا صفر محسوب میشی چون زیست تجربی به کارت نمیاد و اون ریاضی هم که خوندی اونقدر گسترده نبوده به اندازه ریاضی که قراره توی رشته ریاضی بخونی. پس حسابی وقت بزار و بهترین تصمیم رو مطابق با شرایط خودت بگیر. امیدوارم موفق باشی
-
سلام
به نظرم ببین علاقت چیه برو دنبال علاقت
چون هر چقدر هم شما بگی من به خاطر پزشکی خودمو مجبور میکنم زیست بخونم و......
بازم فوقش دو ماه به خاطر هدف هر کاری میکنی
ولی وقتی اون هدف علاقت هم باشه حاضری به خاطرش هر کاری کنی و از مسیر کنکور لذت میبری وقتی هم که شما ی کاری را با عشق کنی حتما نتیجه اش عالیهدر مورد آینده شغلی هم.ی داستانی را میگم
من امسال برای انتخاب رشته دانشگاه به آقای امینی راد مراجعه کردم وقتی بحث آینده شغلی را پرسیدم.ی مثال زد که ی بنده خدایی عشق صنایع بوده اما رتبه اش خوب نبوده و رفته دانشگاه آزاد
بعد چند سال ی نرم افزار میاد ایشون میره این ترم افزار را یاد میگیره و چون تنها کسی بوده که تو ایران این کار را بلد بوده همه میخاستنش و الان پول پارو میکنه
در ضمن یادت باشه تو هرکاری آدمی هست که روزی n میلیون یاn میلیارد در آمد داره آدمی هم هست که هشتش گروه نهش هست
مثالش واکسیما هست که با واکس زدن روزی دو میلیون در میارهSgh Sgh وای خیلی ممنون
بله کاملا موافقم -
matina hemati 0 ایشالله شما هم در همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشید
من هدفم برای دانشگاه مهندسی مکانیک هستhomayoon ebrahimpoor ممنون
انشالله موفق باشید و به هدفتون برسین -
matina hemati 0 با سلام
اولا در مورد بازار کاری که میگین، شما اگر یه دانشجو و مهندس نامبروان باشین، قطعا کار مورد نظرتونو پیدا میکنین، یا همینجا میمونین یاهم اپلای میکنین میرین یه کشور دیگه،که اونجا قدرتونو بیشتر خواهند دونست، همین اپلای هم رقابت زیادی براش هست
لذا خیلی نباید برای بازار کارش دغدغه ای داشته باشین
یکیم باید با خودتون صاف و صادق باشین و بدونین که چجوری کاری دوست دارین، چون مهندسی اکثرا رشته ای هست که فعالیتش بیشتر از رشته های تجربی هستش، اینجور فیلد هارو هم باید در نظر بگیرین
در مورد درس هم سختی دروس ریاضی بر کسی پوشیده نیست
شاید تو تجربی رقابت بالاست، ولی تو ریاضی هم سختی درساست، زیاد بودن دروس اختصاصی نسبت به تجربیه
تو دروس عمومی و شیمی که یکین دروس، فقط اختلاف تو ریاضی و فیزیک هستش
من اگر برگردم عقب بازم رشته ریاضیو انتخاب میکنم بازم،ولی بازم میگم همه چی مونده به خودتون مونده
اگر در مورد مهندسی هاهم یه نام ببرم ، میتونیم به مهندسی های کامپیوتر، برق، مکانیک، نساجی، دریا، شیمی، انرژی،معدن، صنایع،پزشکی،عمران، هوافضا،نفت،پلیمر، مواد بگم هر کدوم تقسیم میشن به شاخه و گرایش های زیادی، خودتونم متوجه گستردگی رشته های مهندسی میشین
من نمیگم که بیاین رشته ریاضی یا تجربی
اینده خودتونه، تاجایی که میتونستم رشته ریاضیو ایندشو گفتم، بازم اگر سوالی داشتین در خدمتمamirh_hmyf خیلی خیلی ممنونم
اهان متوجه شدم ..... ماشالله چه اطلاعات زیادی
راستی درمورد اینکه در کشور های خارجه قدرمون رو بیشتر میدونن ... عقیده من اینه که ما تلاش میکنیم و به موفقیت میرسیم تا به جامعه خودمون کمک کنیم و برای هم وطنان خودمون مفید باشیم ... نه اینکه کلی تلاش کنیم تا آخرش بریم خارج برای اینکه قدرمونو بدونن !!!
البته هر کس عقیده ای داره و نظر دیگران هم برام مورد احترامه
انشالله شما هم فرد بزرگی برای ایران خودمون بشین
بسیار متشکرم از اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادین -
سلام. دوستان همه نکته هارو گفتن من فقط یه چیزی اضافه کنم. اونم این که توی هر رشته ای شما اگر متخصص باشی و حرفی برای گفتن داشته باشی آینده داره برات. شک نکن. بزرگترین اشتباهی که میتونی تو زندگیت بکنی اینه که فقط بخاطر اینکه بقیه میگن تجربی بازار کارش خوبه بری رشته تجربی (در صورتی که علاقه نداری بهش) خیلی مراقب رشته ای که انتخاب میکنی باش چون وسط مسیر اگر بخوای تغییرش بدی باید دو برابر بقیه درس بخونی. باز حالا اگر از ریاضی بری تجربی ریاضیت خوبه حداقل ولی اگر بری تجربی و بعد بخوای منتقل کنی ریاضی عملا صفر محسوب میشی چون زیست تجربی به کارت نمیاد و اون ریاضی هم که خوندی اونقدر گسترده نبوده به اندازه ریاضی که قراره توی رشته ریاضی بخونی. پس حسابی وقت بزار و بهترین تصمیم رو مطابق با شرایط خودت بگیر. امیدوارم موفق باشی
Mahdi Jafari 1 خیلی سپاسگذارم
نه خداروشکر در زندگیم فقط حرف های افرادی که دارای تجربه هستن و یجورایی الگوی زندگیم هستن رو سرلوحه زندگیم قرار دادم ولی تو این مورد به اطلاعات بیشتری هم احتیاج داشتم
اره موافقم ولی امیدوارم کارم به تغییر رشته نکشه
بازم ممنون -
Mahdi Jafari 1 خیلی سپاسگذارم
نه خداروشکر در زندگیم فقط حرف های افرادی که دارای تجربه هستن و یجورایی الگوی زندگیم هستن رو سرلوحه زندگیم قرار دادم ولی تو این مورد به اطلاعات بیشتری هم احتیاج داشتم
اره موافقم ولی امیدوارم کارم به تغییر رشته نکشه
بازم ممنونmatina hemati 0 خواهش میکنم
-
amirh_hmyf خیلی خیلی ممنونم
اهان متوجه شدم ..... ماشالله چه اطلاعات زیادی
راستی درمورد اینکه در کشور های خارجه قدرمون رو بیشتر میدونن ... عقیده من اینه که ما تلاش میکنیم و به موفقیت میرسیم تا به جامعه خودمون کمک کنیم و برای هم وطنان خودمون مفید باشیم ... نه اینکه کلی تلاش کنیم تا آخرش بریم خارج برای اینکه قدرمونو بدونن !!!
البته هر کس عقیده ای داره و نظر دیگران هم برام مورد احترامه
انشالله شما هم فرد بزرگی برای ایران خودمون بشین
بسیار متشکرم از اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادینmatina hemati 0 خیلی ممنون
خواهش میکنم -
سلام دوستان وقتتون بخیر
امیدوارم خوب و سلامت باشید 🥰🥰🥰
همونطور که از موضوع تاپیک فهمیدید من امسال باید انتخاب رشته کنم ولی با در نظر گرفتن همه جوانب نمیدونم چه رشته ای انتخاب کنم و به راهنمایی شما عزیزان احتیاج دارم...
از لحاظ درسی مشکلی ندارم نمره هام کامله
رشته ریاضی مدنظرم هست ولی نگران آینده شغلی در این رشته هستم
فکر میکنم که رشته تجربی آینده شغلی بهتری داره ولی علاقه ای بهش ندارم
ادبیات و معارف هم کلا هیچی
اخه توی دروس محاسباتی قوی هستم
به کارهای هنری علاقه دارم ولی برای شغل اینده فکر نمیکنم برام مناسب باشه...
نظرتون در مورد رشته های فنی مثل کامپیوتر چیه؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
amirh_hmyf
ZDMmatina hemati 0
اول از همه برو سمت علاقت من نرفتم و خیلی وقتا به خود کشی فکر می کردنم
از اون طفم اگه یه مهندس کار بلد باشی هیچوقت بیکار نمیمونی -
homayoon ebrahimpoor ممنون
انشالله موفق باشید و به هدفتون برسینmatina hemati 0 امیدوارم شما در زندگی به اهدافتون برسید و همیشه موفق باشید