کیفیت مطالعه
-
سلام
من چند روزه دادم بالای ده ساعت میخونم، وقتی به شب می رسم بازده پایین میاد فقط میخوام تموم کنم بازه هامو ،کیفیت مطالعم کم میشه چکار باید بکنم؟@zeinab-kh @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
ی زمان سنج بزار کنارت
ی دفتر بردار فکر های اضافتو توش بنویس بگو بعد درس بهشون فکر میکنم فعلا بریم تو باقالیا -
سلام منم همینطور یه چند روزی هست دارم بالای ده ساعت درس میخونم وقتی به شب میرسم دیگه فقط میخوام درسمو اون مطلبو سریع تموم کنم نمیدونم چیکار کنم که این مشکلم حل بشه بعضی بچه ها هستن که تا دو نیم شب دارن درس میخونن اونا چجوری درس میخونن که وقتی شب میشه بازهم ادامه میدن یعنی اونا هم فقط میخوان اون مطلبو تمومش کنن یا کامل مطلبو یاد میگیرن و اصلا از کیفیت مطالعه شون کم نمیشه/?/
-
سلام منم همینطور یه چند روزی هست دارم بالای ده ساعت درس میخونم وقتی به شب میرسم دیگه فقط میخوام درسمو اون مطلبو سریع تموم کنم نمیدونم چیکار کنم که این مشکلم حل بشه بعضی بچه ها هستن که تا دو نیم شب دارن درس میخونن اونا چجوری درس میخونن که وقتی شب میشه بازهم ادامه میدن یعنی اونا هم فقط میخوان اون مطلبو تمومش کنن یا کامل مطلبو یاد میگیرن و اصلا از کیفیت مطالعه شون کم نمیشه/?/
Zoya Zayan از درس لذت ببر
-
Zoya Zayan هر ساعت درس 15 دقیقه استراحت
-
Zoya Zayan چهار ساعت مفید خوندی یک ساعت استراحت کن
-
من مرتب مثلا دو سه ساعت پشت سر هم درس میخونم تو دو سه ساعت هم باید 15 مین استراحت کنم ?من یازدهم هستم هنوز کنکوری هم نشدم. یعنی من دوسه ساعت شایدم بیشتر که درس میخونم 15 تا 10 مین استراحت میکنم بعد دوباره میرم سراغ درس.اینجوری اشتباهه?
-
سلام
من چند روزه دادم بالای ده ساعت میخونم، وقتی به شب می رسم بازده پایین میاد فقط میخوام تموم کنم بازه هامو ،کیفیت مطالعم کم میشه چکار باید بکنم؟@zeinab-kh خب میتونه دلایل مختلفی این موضوع داشته باشه ، اما چند تا راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که ، ترتیب یه درس آسون و یه درس سخت رو رعایت کنید ، برای آخر شب دروس ساده تر مثل عمومی ها یا درسی رو که دوست دارید و باهاش راحت ترید بگذارید، مثلا من خودم تست حل میکنم .وقتی خسته میشید استراحت کنید چون این خستگی روی مطالعه فرداتون تاثیر میذاره ، اینقدر پشت سرهم و طولانی مدت مطالعه نکنید که بعدش برگشتن به درس براتون سخت باشه ، مثلا ۳_۴ ساعت پشت سرهم بخونید کار اشتباهیه، هر یک ساعت یه استراحت کوتاه به خودتون بدید ، میتونید از روش پومودورو هم استفاده کنید که هر ۲۵ دقیقه، ۵ دقیقه استراحت و بعد ۴ تا ۲۵دقیقه، یه استراحت بلند یه ربع تا نیم ساعت داشته باشید .
ورزش و تغذیه سالم هم خیلی موثر هست .
شامتون هم سبک باشه فکر کنم بهتره . -
سلام
من چند روزه دادم بالای ده ساعت میخونم، وقتی به شب می رسم بازده پایین میاد فقط میخوام تموم کنم بازه هامو ،کیفیت مطالعم کم میشه چکار باید بکنم؟@zeinab-kh درس هایی که دوست داری و راحتن (بهتره عمومی باشه یعنی عمومی ای که دوست داری)رو نگه دار شب و آخر های کارت بخون و درس هایی که تخصصی ان یا دوست نداری رو صبح بخون
-
من مرتب مثلا دو سه ساعت پشت سر هم درس میخونم تو دو سه ساعت هم باید 15 مین استراحت کنم ?من یازدهم هستم هنوز کنکوری هم نشدم. یعنی من دوسه ساعت شایدم بیشتر که درس میخونم 15 تا 10 مین استراحت میکنم بعد دوباره میرم سراغ درس.اینجوری اشتباهه?
Zoya Zayan قانونی وجود نداره تایم بگیر ببین بعد از چه زمانی مغزت خسته میشه یا کیفیت مطالعت افت میکنه
-
Zoya Zayan من پیشنهاد میکنم اصول مطالع ی صحیح رو یاد بگیری مثلا الان بگو اگه میخوای 5 صفحه فیزیک بخونی چیکار میکنی
-
سلام
من چند روزه دادم بالای ده ساعت میخونم، وقتی به شب می رسم بازده پایین میاد فقط میخوام تموم کنم بازه هامو ،کیفیت مطالعم کم میشه چکار باید بکنم؟ -
Zoya Zayan ببین بعد هر یک ساعت یه ربع استراحت کن نهایت بعد دو ساعت نیم ساعت استراحت کن نمیشه که سه ساعت از مغزت کار بکشی و ده دقیقه بهش استراحت بدی توی استراحت هم سمت گوشی و تلوزیون نرو