کنکور ده سال اخیر
-
سلام بچه ها من میخوام سوالات کنکور ده سال اخیر اون مباحثی مه تو نظام جدید رو هس فقط داشته باشممیدونییم چی سرچ کنم یا دارین سوالات رو ؟
-
سلام بچه ها من میخوام سوالات کنکور ده سال اخیر اون مباحثی مه تو نظام جدید رو هس فقط داشته باشممیدونییم چی سرچ کنم یا دارین سوالات رو ؟
@bahar-khanoom من خود سوالاروخریدم خیلی کامله همه رو تحلیل کرده با پاسخ نامه کلیدی
-
مال سه سال گذشتس ۱۰سال نی ولی کامله مال انتشارات کاگو بهتره
-
@bahar-khanoom من خود سوالاروخریدم خیلی کامله همه رو تحلیل کرده با پاسخ نامه کلیدی
نازنین جمالی 0 به به دست طلا
-
کتاب زرد کانون فک میکنم
و کتاب دور دنیا در ۴ساعت گاج
سوالای داخل و خارج سال ۹۳ ب بعد رو داره
ولی نمیدونم نظام جدید و قدیم رو تفکیک کرده یا نه0-0ftm مرسی
-
@bahar-khanoom
کتاب 20 کنکور تا کنکور انتشارات خوشخوانم خوبه
اومده کنکورای نظام قدیمشم سوالاشو یجوری کرده که به ما بخوره -
0-0ftm مرسی
-
@bahar-khanoom من امروز از یکی شنیدم کنکور تا دو سال دیگه برداشته میشه ، شما میدونید درسته یا نه؟
-
@bahar-khanoom من امروز از یکی شنیدم کنکور تا دو سال دیگه برداشته میشه ، شما میدونید درسته یا نه؟
Zahra Jampanah از ده سال پیش قرار بوده برداشته بشه( یادمه دو سال قبل از اینکه دختر عمه ام کنکور بده قرار بود کنکور برداشته بشه . الان دختر عمه ام دکترای فیزیک داره می خونه و کنکور هم هنوز پا برجاست )
شما خیلی جدی نگیر -
Zahra Jampanah از ده سال پیش قرار بوده برداشته بشه( یادمه دو سال قبل از اینکه دختر عمه ام کنکور بده قرار بود کنکور برداشته بشه . الان دختر عمه ام دکترای فیزیک داره می خونه و کنکور هم هنوز پا برجاست )
شما خیلی جدی نگیر -
Zahra Jampanah نمیشه اگه هم بشه واسه شغل های خاص برداشته نمیشه
-
@bahar-khanoom
کتاب 20 کنکور تا کنکور انتشارات خوشخوانم خوبه
اومده کنکورای نظام قدیمشم سوالاشو یجوری کرده که به ما بخوره@n-n-good مرسی
-
Zahra Jampanah نمیشه اگه هم بشه واسه شغل های خاص برداشته نمیشه
@bahar-khanoom یعنی برای رشته تجربی وجود داره
-
@bahar-khanoom یعنی برای رشته تجربی وجود داره
Zahra Jampanah ارع دیگکنکوررو هرکاری کنن نمیتونن حذف کنن
-
Zahra Jampanah از سال ۱۴۰۰به بعد یه بخشنامه تصویب کردن طبق اون کنکور خیلی راحت میشه رفته رفته سوالارو راحت میکنن که زمینه های حذفو آماده کنن
-
Zahra Jampanah از سال ۱۴۰۰به بعد یه بخشنامه تصویب کردن طبق اون کنکور خیلی راحت میشه رفته رفته سوالارو راحت میکنن که زمینه های حذفو آماده کنن
نازنین جمالی 0 نه ابدا اینجوری نیست و همچین اتفاقی هم نمیفته. اینا سنگایین که پرت میکنن تا بعضیا بیخیال شن رقابت ساده تر شه