40 روز بندگی
-
Zeinab Siri در 40 روز بندگی گفته است:
موضوع:چگونه گناه نکنیم
قسمت اول
منبع:سخنرانی استاد رائفی پور
قسمت دوم
دوستان عزیز اگر غلط املایی و یا رسم الخطی وجود داشت به بزرگی خودتون ببخشید
و اگر احیانا جایی رو خوب متوجه نشدید و یا سوالی براتون پیش اومد حتما بپرسید،خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بکنمموضوع:چگونه گناه نکنیم
قسمت سوم
اگر کسی با استفاده از این روش ها تونست نتیجه ی خوبی بگیره لطفا توی همین تاپیک با بقیه درمیون بذاره،خیلی ممنونموضوع:چگونه گناه نکنیم
قسمت آخر
خب انشالله بعد از این موضوع میریم سراغ موضوع "شناخت اصل گناه"
امیدوارم که تا اینجا از این سخنرانی و نکات مهمش استفاده ی کافی برده باشید
تعجیل در ظهور آقا رو هم میون دعاهای قشنگتون فراموش نکنید دوستان
موضوع:شناخت اصلِ گناه
قسمت:1️⃣
خب خب دوستان عزیز میریم سراغ موضوعِ مهمِ شناختِ اصلِ گناه،حقیقتا من خودم خیلی از این نوت هایی که یادداشت کردم استفاده کردم و واقعا هم تاثیرشون رو دیدم...شماهم استفاده کنید و اثراتشو ببینید
اصلا نیاز نیست که شما(کنکوریِ عزیز)یه وقت خیلی زیادی رو صرف گوش دادن به سخنرانی های طولانیِ استاد رائفی پور بکنید
همه این نکات چکیده ای از حرفای استاده و میتوتید فقط با ۱۰دقیقه،تاکید میکنم فقط با "۱۰دقیقه" مطالعه و تفکر روی این نکات و عمل بهشون نتایج و اتفاقات جالبی رو تو زندگیتون ببینید -
parisa khany انشالله حاجتتون برطرف میشه
-
یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.
ای مولای ما ای صاحب زمان، فریادرس، فریادرس، فریادرس، مرا دریاب، مرا دریاب، مرا دریاب، اکنون، اکنون، اکنون، با شتاب، با شتاب، با شتاب، ای مهربان ترین مهربانان به حق محمّد و خاندان پاک او.برام دعا کنید لطفاً محتاجم به دعاهاتون
-
https://uupload.ir/files/6ec3_img_۲۰۲۱۰۱۲۹_۰۸۵۶۲۷.jpg «سوره اعراف»
هر روز ۱۴۴۰ دقیقه در اختیار داریم کمتر از پنج دقیقه زمان برای خوندن یه صفحه قرآن نیاز هست هر روز خدا انقدر زمان به ما میده بعد بعضی وقتا حاضر نیستیم که فقط پنج دقیقه رو برای خوندن حرفهای پروردگارمون اختصاص بدیم
آخرین صفحه ای بود که گذاشتم ولی قرار بزاریم هر روز یه صفحه رو بخونیم،امید که تمسک به کتاب خدا مانع گمراهی شود -
marziyeh fallahreplied to Zeinab Siri on ۹ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zeinab Siri
خواهش میکنم -
https://uupload.ir/files/qy48_img_۲۰۲۱۰۱۲۸_۱۳۰۷۳۷.jpg
«...قَالُواْ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِى هَدَینَا لِهَذَا وَمَا کُنَّا لِنَهْتَدِىَ لَوْلَآأَنْ هَدَینَا اللَّهُ...
مى گویند: خدا را شکر که ما را به این (راه) هدایت کرد و اگر خداوند هدایت مان نمى کرد، ما (به خودى خود) هدایت نمى شدیم...»
پیامبر اکرم در غدیر خم به مردم فرمودند: «معاشر النّاس سلّموا على علىّ بامرة المؤمنین» اى مردم! به علىّ به عنوان امیرالمؤمنین سلام کنید و بگویید: «الحمدللّه الّذى هدنا لهذا...».
امام هادى (ع) فرمود: در روز قیامت، پیامبر و حضرت على و تمام ائمّه علیهم السلام در برابر مردم قرار مى گیرند و در این هنگام شیعیان مى گویند: «الحمدللّه الّذى هدانا لهذا...».خدایا به خاطر تمام نعمت ها شکر و به خاطر تمام ناسپاسی ها معذرت، توفیق هدایت رو به خاطر اعمال و جهلی که داریم از ما نگیر
-
Zeinab Sirireplied to marziyeh fallah on ۹ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
marziyeh fallah خداروشکر،ممنون
-
marziyeh fallahreplied to Zeinab Siri on ۹ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zeinab Siri
اگر بتونم اره -
قسمت اول
قسمت دوم
دوستان عزیز اگر غلط املایی و یا رسم الخطی وجود داشت به بزرگی خودتون ببخشید
و اگر احیانا جایی رو خوب متوجه نشدید و یا سوالی براتون پیش اومد حتما بپرسید،خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بکنمموضوع:چگونه گناه نکنیم
قسمت سوم
اگر کسی با استفاده از این روش ها تونست نتیجه ی خوبی بگیره لطفا توی همین تاپیک با بقیه درمیون بذاره،خیلی ممنونموضوع:چگونه گناه نکنیم
قسمت آخر
خب انشالله بعد از این موضوع میریم سراغ موضوع "شناخت اصل گناه"
امیدوارم که تا اینجا از این سخنرانی و نکات مهمش استفاده ی کافی برده باشید
تعجیل در ظهور آقا رو هم میون دعاهای قشنگتون فراموش نکنید دوستان -
Zeinab Sirireplied to marziyeh fallah on ۹ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
marziyeh fallah شما عکس های این مراحل رو(که مربوط به مهدویت هست) تا آخر میذارید؟
-
-
marziyeh fallahنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۹، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط marziyeh fallah انجام شده
-
این پست پاک شده!
-
fatemeh persianreplied to ابراهیم طاها on ۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد انشالله موفق میشی
-
fatemeh persianreplied to fatemeh persian on ۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh persian به قول اقای رائفی پور
به زبون بی زبونی داره میگه تو پل صرات یقتو میگیرم
واقعا نمیفهمم اونایی که به کشورشون خیانت میکنن چطور میخوان جواب 230 هزار تا از بهترین ادما رو بدن ؟ -
fatemeh persianreplied to fatemeh persian on ۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh persian در 40 روز بندگی گفته است:
**ای برادر کجا میروی ؟ اندکی درنگ کن **ایا با کمی گریه و فاتحه بر سر مزار من و امثال من مسئولیتی را که با رفتن خود بر دوش تو گذاشته ایم را از یاد خواهی برد یا نه ؟ ما نظاره گر خواهیم بود که تو با این مسولیت سنگین چه خواهی کرد
-
بچه ها من این چند روز سرم خیلی شلوغه
با خبر های خوش بر میگردم ان شا الله -
fatemeh persianreplied to ابراهیم طاها on ۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@جهاد https://www.yjc.ir/fa/news/6598619/جهنم-چند-طبقه-دارد-و-در-هر-طبقه-چه-افرادی-ساکن-هستند
و همینطور این یکی -
@جهاد https://www.yjc.ir/fa/news/5743736/خداوند-چگونه-شیطان-را-مجازات-خواهد-کرد
این صفحه رو بخونید
پست 141 از 363