IMG_20230513_182124_241.jpg
سلام آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه 🙂
فرض کن🤔
یک فرصت طلایی داریی برای گل کردن توپ
برای رسیدن به آرزوهات و آیندهای که میخواستی
کنکور هم دقیقا اون فرصت طلاییس تا به خودت ثابت کنی، میتونی😎
یکی راههای تمرین برای کنکور، آزمون آزمایشیه
با این معیارها👇🏻
• سوالاتش مشابه کنکور باشه
• با بزرگترین جامع آماری که کنکور سال قبلش باشه تو رو بسنجه
• و در آخر پاسخنامه ویدیویی در اختیارت قرار بگیره
آزمونی مثل سهآ 👈🏻 آزمون آنلاین آلاء
۳ مرحله آزمون جامع سهآ
۲۶ اردیبهشت جمع بندی دوازدهم، دقیقا قبل از امتحانات نهایی
۲۷ و ۳۰ خرداد، شبیه ساز کنکور
تازه، اولین مرحلش هدیه ما به شماست
و مرحله دوم و سوم با ۴۰ درصد تخفیف
ثبتنام و دریافت هدیه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیا
سلام به همه عزیزان...
امروز 27 خرداد 401 آزمون سه آ رو دادم ولی اصلا خوب نبود... در زیر نویس محل ثبت نام گفته شده روز آزمون پیامک فایل پی دی اف به شرکت کننده ها ارسال میشه تا خواستن چاپ کنن و آزمون رو روی کاغذ یا حتی روی پی دی اف بدن... در حالی که پیامک برای من نیومد و من مجبور شدم وارد محیط آزمون بشم و بعد خارج شم تا برام قابلیت دانلود دفترچه رو بیاره و اونو دانلود کنم...
گذشت و من دانلودم تموم شد و آزمون رو سر زمان مشخص شده توی دفترچه دادم و پاسخ هاش رو تو پاسخ نامه کاغذی خودم نوشتم و اومدم که وارد سایت بکنم..ولی دیدم نوشته مهلت آزمون شما به پایان رسیده! و آزمونم صفر داده شد!(کاری نداریم که عصری پیامک اومد جواب ها اومده ولی تا شب هیچ جوابی روی سایت نبود...!) منم منتظر جواب ها بودم تا دستی آزمونمو صحیح کنم و درصد بگیرم...
لطفا به این مورد رسیدگی کنید که کسایی که میخوان تو یه دفترچه چاپی یا با پی دی اف آزمون بدن زمانشون الکی مصرف نشه و اشتباها نگه وقت تون تمومه(یا یا حالت اضافه کنید که در صورت دانلود پی دی اف یک مقداری زمان اضافه برای وارد کردن جواب ها باشه یا طبق گفته اولیه صبح آزمون لینک دفترچه ها رو پیامک بدید تا با وارد شدن به محیط آزمون از زمان مون کم نشه)
وقت همگی بخیر یا علی مدد
-
من یه سوالی دارم ، وقتی عمومی رو تموم کردیم باید کار خاصی میکردیم ( مثلا گزینه ثبتی چیزی ) یا اینکه با اتمام وقت خودش ثبت میشه ؟؟
M.an -
shayan jafari وای مرسی که گفتی
میترسیدم رفرش کنم کلا بره بیرون. ولی حالا گفتی امتحان کردم درست شد هم مربع ها هم اختصاصیا
مرسییی -
منتظر ظهور خواهش
-
اوایل خوب بود ولی میزان استفاده از رم و cpuرفته بالا و تا 1 گیگ مصرف رم رفت و اومد پایین باز
حالت عادی که با مرورگرم اصلا اینجور بالا نمیرفت و لپتاپ یهو الان کند شد میزنم گزینه رو 2-3 ثانیه دیلِی داره بعد میزنه -
الانم ارور کمبود حافظه رم اومد صفحه رفرش کردم عمومی که کلا پرید رفت رو اختصاصی
دفترچه اختصاصی هم که میگه نمیشه مشاهده کرد ولی تایم اختصاصی داره حساب میشه اون زیر تو تایمره -
آزمون از نظر علمی خوب بود ولی برگزاری مشکلاتی داشت
آزمون ثبت نمیشه -
-
masood khadmloo
شما از مرورگر دیگه ای استفاده کنید
ترجیحا گوگل کروم -
shayan jafari دقیقا برای من هم این پیام میاد ... نمیدونم باید چیکار کنم الان
-
نقاط قوت
1-آزمون اختصاصی و عمومی وقت جداگانه داشت که نه در قلم چی ونه در گزینه دو رعایت می شود
2- به دو صورت می شد امتحان داد {همه سوال ها باهم یا جدا جدا}که گزینه دو این قابلیت را ندارد
3-کیفیت ونظم سوالا از ابتدای درس تا انتهای درس
-----نقاطی که برا آزمون بعد رعایت بشه-------
1- اکثر بچه ها از طریق پروفایل می خواستن وارد آزمون شن ونمی دونستن از عکس اول سایت باید وارد شن
2- نسبت هنگ کردن آزمون به گزینه دو و قلم چی یکم بیشتر بود {البته خیلی طبیعیه چون آزمون اول بود}
3- اگه میشه آزمون رو به صورت پی دی اف هم قرار بدید
---------با تشکر صمیمانه از تمام دست اندکاران این آزمون که خیلی خوب واستاندارد وعالی بود ---- -
شما وقتی روی گزینه ای کلیک می کنید ما جواب رو براتون ثبت می کنیم.
پس از اینکه روی پایان آزمون کلیک می کنید هم جواب رو مجدد برای سرور ارسال می کنیم.
پس جای نگرانی نیست و اگر با خطایی مواجه شدید نگران نشید، همه چی امن ک امانه
-
به نظر من اگه جواب آزمونم سریع بیاد با قدرت می تونه جای قلم چی و گزینه دو رو آلا پر کنه
-
این پست پاک شده!
-
سینا نوبخت برای این ارور چی کار کنیم پاسخمون ثبت شده؟
آخه تیک سبز جلو سوالا هست -
Paria Jafarizadeh 0 برا منم همین طوره!
-
Paria Jafarizadeh 0 فکر کنم مدیر گفتن که ثبت شده و جای نگرانی ای نیست!
-
سلام
وقتی ازمونو دادم من چیزی ندادم ک بزنم روی پایان ازمون
اصن چیزی بجز تست وجود نداشت من چیزی بجز پایان ازمون ندیدیم
و کاربرد اون سه تا علامت بالا رو بگیم ک یه دایره یه ضبدر بود
نکنه بعد از زدن تست باید اون دایره رو میزدیم تا ثبت بشه
اگ ایتجور باشه من سه ساعت الکی وقتمو هدر دادم -
M.an وسطای آزمون (دوبار برای من اتفاق افتاد) یه دفعه قطع میشد و بعد ریفرش که صفحه میومد چک که کردم دیدم چند تا سوال که بهشون جواب ندادم جواب داده شده!
جوابهایی که حذف کرده بودم رو برگردونده بود اینو هم یه بررسی کنید -
سلام خسته نباشید
من اصلا گزینه ای به نام ثبت آزمون نداشتم نمیدونم آخر دست ثبت شد یا نه.
توی دفترچه عمومی ها گزینه ها را ثبت نمی کرد یا اشتباه ثبت می کرد توی چند تا سوال پاسخ هایی که من میزدم را ثبت نکرد.
دفترچه اختصاصی ها تقریبا ۱۵ دقیقه از زمان رفته بود که دفترچه را نشان داد.
ابتدای کار هم آزمون دیر شروع شد.ممنون با تشکر از آلا