IMG_20230513_182124_241.jpg
سلام آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه 🙂
فرض کن🤔
یک فرصت طلایی داریی برای گل کردن توپ
برای رسیدن به آرزوهات و آیندهای که میخواستی
کنکور هم دقیقا اون فرصت طلاییس تا به خودت ثابت کنی، میتونی😎
یکی راههای تمرین برای کنکور، آزمون آزمایشیه
با این معیارها👇🏻
• سوالاتش مشابه کنکور باشه
• با بزرگترین جامع آماری که کنکور سال قبلش باشه تو رو بسنجه
• و در آخر پاسخنامه ویدیویی در اختیارت قرار بگیره
آزمونی مثل سهآ 👈🏻 آزمون آنلاین آلاء
۳ مرحله آزمون جامع سهآ
۲۶ اردیبهشت جمع بندی دوازدهم، دقیقا قبل از امتحانات نهایی
۲۷ و ۳۰ خرداد، شبیه ساز کنکور
تازه، اولین مرحلش هدیه ما به شماست
و مرحله دوم و سوم با ۴۰ درصد تخفیف
ثبتنام و دریافت هدیه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیا
سلام به همه عزیزان...
امروز 27 خرداد 401 آزمون سه آ رو دادم ولی اصلا خوب نبود... در زیر نویس محل ثبت نام گفته شده روز آزمون پیامک فایل پی دی اف به شرکت کننده ها ارسال میشه تا خواستن چاپ کنن و آزمون رو روی کاغذ یا حتی روی پی دی اف بدن... در حالی که پیامک برای من نیومد و من مجبور شدم وارد محیط آزمون بشم و بعد خارج شم تا برام قابلیت دانلود دفترچه رو بیاره و اونو دانلود کنم...
گذشت و من دانلودم تموم شد و آزمون رو سر زمان مشخص شده توی دفترچه دادم و پاسخ هاش رو تو پاسخ نامه کاغذی خودم نوشتم و اومدم که وارد سایت بکنم..ولی دیدم نوشته مهلت آزمون شما به پایان رسیده! و آزمونم صفر داده شد!(کاری نداریم که عصری پیامک اومد جواب ها اومده ولی تا شب هیچ جوابی روی سایت نبود...!) منم منتظر جواب ها بودم تا دستی آزمونمو صحیح کنم و درصد بگیرم...
لطفا به این مورد رسیدگی کنید که کسایی که میخوان تو یه دفترچه چاپی یا با پی دی اف آزمون بدن زمانشون الکی مصرف نشه و اشتباها نگه وقت تون تمومه(یا یا حالت اضافه کنید که در صورت دانلود پی دی اف یک مقداری زمان اضافه برای وارد کردن جواب ها باشه یا طبق گفته اولیه صبح آزمون لینک دفترچه ها رو پیامک بدید تا با وارد شدن به محیط آزمون از زمان مون کم نشه)
وقت همگی بخیر یا علی مدد
-
سلام دفترچه سوالات در تلگرام و همینجا قرار داده شد:
دفترچه سوالات اختصاصی رشته ریاضی:
Q (ekhtesasi-riazi).pdfدفترچه سوالات اختصاصی رشته تجربی
Q (ekhtesasi-tajrobi).pdfدفترچه سوالات اختصاصی رشته انسانی
Q (ekhtesasi-ensani).pdfدفترچه سوالات عمومی رشته انسانی
omoomi ensani.pdf
دفترچه سوالات عمومی رشته ریاضی و تجربیQ (Omoomi-riazi v tajrobi).pdf -
sohrab سلام آقا سهراب خسته نباشید
و سلام و خسته نباشید من رو به تمام عوامل آلا برسونید
فقط یه مشکلی که واسه شخص من و دوتا از دوستام پیش اومد این بود که اختراع آفای ادیسون امروز صبح تو شهر ما مشکل ساز شد من سه درس عمومی رو پاسخ دادم ولی برق رفت در پی اون هم اینترنت قطع شد و کلا همه چی به هم ریخت
شما هم که گفتید فقط یه بار میشه آزمون داد
حالا ما چیکار کنیم -
من هرچی از چند ساعت پیش تا حالا روی ثبت پاسخنامه میزنم بازم مینویسه در ثبت مشکل پیش امده و تا قبل ساعت ۲۴ امتحان کنید
چی میشه الان؟ -
بچه ها پاسخنامه تشریحی ازمون امروز
دفترچه سوالات اختصاصی رشته تجربی:
دفترچه سوالات اختصاصی رشته انسانی
دفترچه سوالات عمومی رشته انسانی
دفترچه سوالات عمومی رشته ریاضی و تجربی
-
فاطمه حبیب زاده 0
سلام دفترچه ها رو ببینید -
تو پست های قبلی جواب داده شد
مشکلی نیست نگران نباشید هر سوالی که جواب دادین برای ما ثبت شده -
سلام خسته نباشید، طراحان اختصاصی تجربی چه کسایی بودن؟! تو پاسخنامه نزده بود(کلا صفحه یک نداشت و از صفحه دو شروع شده بود)
-
سلام
خسته نباشید به تیم قویه الا
امروز من ساعت 8:30 وارد سایت شدم که ازمون رو بدم ولی اخرای زمان دفترچه عمومی یهو سایت بدجور هنگ کرد و مجبور شدم کلا خارج شم
حیف شد:( -
سلام سلامت باشید
اگه یه بار رفرش میزدین مشکلتون حل میشد
می تونید دفترچه ها رو که همین جا قرار دادیم دانلود کنید و از خودتون ازمون بگیرید -
PARSEAN TV در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
سلام خسته نباشید، طراحان اختصاصی تجربی چه کسایی بودن؟! تو پاسخنامه نزده بود(کلا صفحه یک نداشت و از صفحه دو شروع شده بود)
-
yas ta در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
یک سوال آیا فقط من امتحانم زودتر نیم ساعت تموم شد چون برای من سه ساعت و ۴۰ دقیقه به اتمام رسید در صورتی که فکر کنم وقت آزمون 4ساعت 10دقیقه باشه sohrab
M.anبرای همه همین قدر بود
بستگی به تعداد سوال ها داره تایم آزمون -
sohrab در آزمون آنلاین سه آ ( 28 دی ماه 99 - جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) گفته است:
سلام دفترچه سوالات در تلگرام و همینجا قرار داده شد:
Q (ekhtesasi-riazi).pdfدفترچه سوالات اختصاصی رشته تجربی
Q (ekhtesasi-tajrobi).pdfدفترچه سوالات اختصاصی رشته انسانی
omoomi ensani.pdfدفترچه سوالات عمومی رشته انسانی
omoomi ensani.pdf
دفترچه سوالات عمومی رشته ریاضی و تجربیQ (Omoomi-riazi v tajrobi).pdfسلام دفترچه اختصاصی انسانی رو نزاشتین دوتاشم عمومیه
ممنون میشم درستش کنید