زیست یازدهم فصل ۲ چشم
-
سلام لطفا هرکی بلده بهم جواب بده
۱ـ تو مبحث چشم گاو داشتیم که عنیبه درون جسم مژگانی قرار گرفته ولی الان تو انسان هم این مطلب درسته ؟ اخه چون جسم مژگانی عدسی رو هم در برگرفته الان میتونیم بگیم عنبیه رو هم در برمیگیره تو چشم انسان ؟ چون از شکل کتاب نتونستم این مطلب رو برداشت کنم
۲ـ میتونیم بگیم عنبیه بخشی از عدسی رو احاطه کرده و عنبیه با عدسی در تماسه؟اگر در تماسه مسقیم یا غیر مستقیم (مثلا به واسطه زلالیه)
۳ـخوندم که زلالیه توسط مردمک درحال چرخشه ولی چرا ؟چون مردمک خودش قطرش تغییر میکنه و کاملا هم با زلالیه در تماسه این اتفاق میوفته؟
۴ـیه جا هم نوشته بود زجاجیه جزو بافت های بدن محسوب میشه و حاوی ماکروفاژ عه ولی چرا؟
-
۱ـ تو مبحث چشم گاو داشتیم که عنیبه درون جسم مژگانی قرار گرفته ولی الان تو انسان هم این مطلب درسته ؟ اخه چون جسم مژگانی عدسی رو هم در برگرفته الان میتونیم بگیم عنبیه رو هم در برمیگیره تو چشم انسان ؟ چون از شکل کتاب نتونستم این مطلب رو برداشت کنم
۲ـ میتونیم بگیم عنبیه بخشی از عدسی رو احاطه کرده و عنبیه با عدسی در تماسه؟اگر در تماسه مسقیم یا غیر مستقیم (مثلا به واسطه زلالیه)
۳ـخوندم که زلالیه توسط مردمک درحال چرخشه ولی چرا ؟چون مردمک خودش قطرش تغییر میکنه و کاملا هم با زلالیه در تماسه این اتفاق میوفته؟
۴ـیه جا هم نوشته بود زجاجیه جزو بافت های بدن محسوب میشه و حاوی ماکروفاژ عه ولی چرا؟
sara hatami سلام
عنبیه میاد روی تار ها و ماهیچه مژگانی قرار میگیرد ، به چشم خودتون نگاه کنید عنبیه میبینید با سوراخ مردمک که پشتش عدسی هست
۲_بگیم تماس غیر مستقیم دارن یک ذره غیر معمولی است اما می شود گفت هردو با زلالیه در تماس اند۳_زلالیه درحال چرخشه چون وظیفه تبادل مواد داره مثل خون باید در گردش باشد
۴_ را نمی دونم بچه ها را منشن میکنم@همیار تجربیا تجربی -
sara hatami
سلام ۴_به این تصویر نگا کن بله زجاجیه یه بافت ولی چون در کتاب چیزی در این مورد ننوشته درنتیجه چیزی در کنکور از این مورد سوال نمی کنن
خب هر بافتی برای اینه از دست میکروب سالم باشه به دیستگاه ایمنی نیاز داره
۳_درمورد اینکه زلالیه در چرخش باید بگم بله از طریق اون سوراخ مردمک ،مگه مردمک سوراخ نداره!