یه سوال درباره آزمونای قلمچی.
-
سلام به همگی. 👋
امیدوارم حالتون خوب باشه. 💛 💫دوستایی که پایه دوازدهم هستن و آزمونای قلمچی رو شرکت میکنن یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید. 🧡 🖤 💛
تابستون سال یازدهم که میخواستید برید دوازدهم قلمچی ازتون آزمون میگرفت تو تابستون؟! 🤔
اگه میگرفت از چه ماهی شروع شد آزمونا و از چه پایه هایی بود؟! اصلاً چه مدلی بود؟! -
سلام من دوازدهم نیستم ولی میدونم که چند هفته ای بعد از آخرین آزمون آزمون میگیره (فک کنم 2 هفته) واین آزمونا هر دوهفته یبار گرفته میشه و اگه تابستون یازدهم به دوازدهم باشی، سه تا دفتر چه دهم، یازدهم و دوازدهم رو باید امتحان بدی ولی دوازدهم چون پیشخوانیه، اختیاری هست جواب دادن بهش و دهم و یازدهم فکرکنم اجباری ان.
-
سلام من دوازدهم نیستم ولی میدونم که چند هفته ای بعد از آخرین آزمون آزمون میگیره (فک کنم 2 هفته) واین آزمونا هر دوهفته یبار گرفته میشه و اگه تابستون یازدهم به دوازدهم باشی، سه تا دفتر چه دهم، یازدهم و دوازدهم رو باید امتحان بدی ولی دوازدهم چون پیشخوانیه، اختیاری هست جواب دادن بهش و دهم و یازدهم فکرکنم اجباری ان.
-
سلام به همگی. 👋
امیدوارم حالتون خوب باشه. 💛 💫دوستایی که پایه دوازدهم هستن و آزمونای قلمچی رو شرکت میکنن یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید. 🧡 🖤 💛
تابستون سال یازدهم که میخواستید برید دوازدهم قلمچی ازتون آزمون میگرفت تو تابستون؟! 🤔
اگه میگرفت از چه ماهی شروع شد آزمونا و از چه پایه هایی بود؟! اصلاً چه مدلی بود؟!Faeze Radseresht
سلام
پیشنهاد میکنم برید تو سایت کانون و برنامه راهبردی تابستانشو دانلود کنید اینجوری بهتره و کامل خودتون میبینید -
@seyed-jalal-yousefi ممنونم🌹🌹🌹
-
Faeze Radseresht
سلام
پیشنهاد میکنم برید تو سایت کانون و برنامه راهبردی تابستانشو دانلود کنید اینجوری بهتره و کامل خودتون میبینیدماهور مهلایی ممنون🌸🌸🌸
-
ماهور مهلایی ممنون🌸🌸🌸
Faeze Radseresht
🌷🌷🌷 -
@seyed-jalal-yousefi ممنونم🌹🌹🌹
Faeze Radseresht 🌺🌺🌺