راه حل تشریحی غلظت ها/دهم
-
سلام دوستان
میگم برای همچین سوالی و کلا برای سوالات غلظت ها که اعداد خیلی گنگ و تخیلی ان و وقت گیره حل کردنشون،روش تستی نیست؟!
تست ۴۸۸
دقت کنید جواب رو نمیخوام،میخوام بدونم همچین سوالی روش سریعتری از حل تشریحی وجود نداره براش؟ -
سلام دوستان
میگم برای همچین سوالی و کلا برای سوالات غلظت ها که اعداد خیلی گنگ و تخیلی ان و وقت گیره حل کردنشون،روش تستی نیست؟!
تست ۴۸۸
دقت کنید جواب رو نمیخوام،میخوام بدونم همچین سوالی روش سریعتری از حل تشریحی وجود نداره براش؟@infinitie-a سلام
اول اینکه میشه از کسر های تبدیل حساب کنید
بعد هم میشه اعداد رو تقریبی حساب کرد
مثلا اگر دو تا عدد مثل 300 تقسیم بر 37 باشه اول 37 رو که در مخرجه یک رقم کم میکنیم که بشه با 300 ساده کرد در نهایت محاسبات همین اعداد میرسیم به 25 تقسیم بر 3 که میشه 25رو به 27 تقریب گرفت که جواب میشه 9
تو این نکته باید حواسمون باشه وقتی مخرج رو کوچیک میکنیم با عدد جواب رابطه عکس داره و جواب رو بزرگتر از حد معمولش میکنه پس توی جوابا باید از اون عدد به دست اومده عدد کمتری رو انتخاب کنیم
و وقتی صورت رو زیاد میکنیم جواب بزرگتر میشه و ما باید عدد کوچکتر از حد معمولش توی گزینه ها انتخاب کنیم
به صورت عادی تقسیم 300 بر روی 37 میشه 8.1 که نزدیک 9 که بدست اومده و کوچکتر از اونه همون طور که گفتم 🙂
به همبن حال برای بزرگ کردن مخرج و کوچک کردن صورت ادامه داره......
انشالله که اشتباه نگفته باشم😬اگه زیاد به دردتون نخورد جوابتون بفرستین لطفا تا از اونجا اگر تونستم کمک کنم🙏
-
@infinitie-a سلام
اول اینکه میشه از کسر های تبدیل حساب کنید
بعد هم میشه اعداد رو تقریبی حساب کرد
مثلا اگر دو تا عدد مثل 300 تقسیم بر 37 باشه اول 37 رو که در مخرجه یک رقم کم میکنیم که بشه با 300 ساده کرد در نهایت محاسبات همین اعداد میرسیم به 25 تقسیم بر 3 که میشه 25رو به 27 تقریب گرفت که جواب میشه 9
تو این نکته باید حواسمون باشه وقتی مخرج رو کوچیک میکنیم با عدد جواب رابطه عکس داره و جواب رو بزرگتر از حد معمولش میکنه پس توی جوابا باید از اون عدد به دست اومده عدد کمتری رو انتخاب کنیم
و وقتی صورت رو زیاد میکنیم جواب بزرگتر میشه و ما باید عدد کوچکتر از حد معمولش توی گزینه ها انتخاب کنیم
به صورت عادی تقسیم 300 بر روی 37 میشه 8.1 که نزدیک 9 که بدست اومده و کوچکتر از اونه همون طور که گفتم 🙂
به همبن حال برای بزرگ کردن مخرج و کوچک کردن صورت ادامه داره......
انشالله که اشتباه نگفته باشم😬اگه زیاد به دردتون نخورد جوابتون بفرستین لطفا تا از اونجا اگر تونستم کمک کنم🙏
@saghi-mortazavi ممنون لطف کردید🌹🌹
بله شما درست میگید این روش هم هست البته شما محاسبات عددی رو کوتاه کردید
بنده منظورم این بود که برای خوده بحث غلظت ها، بیشتر فرمول دیگه ایی نیست که دیگه حتی نیاز به این راهم نباشه!؟
در هرحال ممنون که وقت گذاشتید🌹🌹🌹🌹 -
@saghi-mortazavi ممنون لطف کردید🌹🌹
بله شما درست میگید این روش هم هست البته شما محاسبات عددی رو کوتاه کردید
بنده منظورم این بود که برای خوده بحث غلظت ها، بیشتر فرمول دیگه ایی نیست که دیگه حتی نیاز به این راهم نباشه!؟
در هرحال ممنون که وقت گذاشتید🌹🌹🌹🌹@infinitie-a اها😊خواهش میکنم🙏
فکر نمیکنم باشه ولی شاید من ندونم شاید بقیه بدونن😁
موفق باشید🌸