سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
پیوستگی و مشتق؟
-
سلام رفقا
وقتتون بخیر
یه دوتا سوال
۱)تو این عکس پایینی چرا استاد گفتند رادیکال xپیوستس؟ اخه شرط پیوستگی این بود که پیوستگی چپ و راست و مقدار تابع باهم برابر میبودن تا میگفتیم تابع تو اون نقطه پیوستس اما اینجا فقط پیوستگی راست داره و پیوستگی چپ نداره پس درنتیجه کلا پیوسته نیس
۲)پیرو همین سوال بالایی چرا تو این عکس پایینی ام گفتن در x0پیوستس؟
ممنون میشم قشنگ شفاف سازیش کنید
پیشاپیش سپاس
@ریاضیا
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@دوازدهم -
Infinitie. A سلام فیلم ۳۹ دقیقه هاشم که تو عکس معلومه
-
Sahar.tuo سلام
من فکر میکنم چون کلا عدد هایی که میشه از توی رادیکال در بیان مثبتن و ینی کلا دامنش از 0 تا مثبت بی نهایته اگر توی این دامنش جایی شکستگی داشته باشه یا بریده شده باشه میگیم پیوسته نیست
پس این پیوستست چون توی دامنه خودش جای شک داری نداری
و اینکه توی نقطه اول بازه که بسته هم هست ینی جزو دامنمون حساب میشه اگر مثل همین دامنه باشه 0 تا مثبت بی نهایت 0 اگر پیوستگی راست داشته باشه بسه چون اصلا به قبل اون کاری نداریم و توی بازمون حساب نمیشه که ببینیم پیوسته هست یا نه
من فک میکنم اینطور باشه
امیدوارم اشتباه نگفته باشم️ -
Sahar.tuo سلام
من فکرمیکنم شرطی که شمامیگین برای مشتق پذیریه؛اینکه تابع درچپ وراست پیوسته باشه وحدش درچپ وراست برابرباشه برای مشتق پذیریه
برای پیوستگی فقط یه شرط داریم؛اینکه حدتابع ومقدارتابع تواون نقطه برابرباشن همین.
توتابع رادیکال ایکس به ازای ایکس 0؛0 داریم.
وحدتابع درنقطه 0 صفره.پس این تابع توی دامنش پیوسته است امامشتق پذیرنیست،چون حدچپ نداره که بخوایم پیوستگی توچپش رومشخص کنیم.
فکرکنم این دوتاموضوعوباهم میکس شده وباعث شده گنگ بشه برات -
Infinitie. A دقیقا
ممنونم
من فکر کردم پیوستگی چپ و راست مد نظرشون بوده که کلی گفتن پیوستس...