انتالپی و پایداری
-
سلام به همگی
مگه انتالپی پیوند با انرژی رابطه عکس نداره
اما تو این تصویر پایین نوشته اونی که انتالپی بالاتری داره ،، پایدارتره!!
 -
سلام صبح بخیر
منظورتون از رابطه عکس نفهمیدم
اما
اصلا معنی انتالپی چیه؟ ینی مقدار انرژی لازم برای شکستن پیوند
برای این میگیم وقتی انتالپی پیوند بیشتر هست پایداری بیشتره چون باید انرژی زیادتری مصرف کرد تا اون پیوند و شکوند اما برای اونایی که انتالپی کمتری دارن، انرژی کمتری مصرف میشه برای شکستن پیوند اشون و قطعا تا یکم بهشون انرژی بدن سریع میشکنن خب واضحه که اینا پایداری کمتری دارن در برابر انرژی وارده بر اونها اما اونایی که انتالپی بیشتری دارن پایداری بیشتری دارن نسبت به انرژی که بهشون وارد میشه
امیدوارم درست متوجه شده باشم
-
سلام صبح بخیر
منظورتون از رابطه عکس نفهمیدم
اما
اصلا معنی انتالپی چیه؟ ینی مقدار انرژی لازم برای شکستن پیوند
برای این میگیم وقتی انتالپی پیوند بیشتر هست پایداری بیشتره چون باید انرژی زیادتری مصرف کرد تا اون پیوند و شکوند اما برای اونایی که انتالپی کمتری دارن، انرژی کمتری مصرف میشه برای شکستن پیوند اشون و قطعا تا یکم بهشون انرژی بدن سریع میشکنن خب واضحه که اینا پایداری کمتری دارن در برابر انرژی وارده بر اونها اما اونایی که انتالپی بیشتری دارن پایداری بیشتری دارن نسبت به انرژی که بهشون وارد میشه
امیدوارم درست متوجه شده باشم
@saghi-mortazavi کاملا درست و عالی گفتید
اما من الان گیج شدم اخه تو فصل ۲ یازدهم گفته بود انتالپی الماس از گرافیت بیش تره در نتیجه پایداری ش کمتره ، این مطلب حتی تو همیین دوازدهم هم اومده -
@saghi-mortazavi کاملا درست و عالی گفتید
اما من الان گیج شدم اخه تو فصل ۲ یازدهم گفته بود انتالپی الماس از گرافیت بیش تره در نتیجه پایداری ش کمتره ، این مطلب حتی تو همیین دوازدهم هم اومدهامیرحسین صیدی ممنون
نه دیگه دقیقا توی صفحه 441 همین خیلی سبز نوشته
طول پیوند کربن_کربن در گرافیت کوتاه تر از الماس
آنتالپی پیوند کربن_کربن در گرافیت بیشتر از الماس
در نتیجه پایداری گرافیت بیشتر از الماسه
نگاه کنید! -
امیرحسین صیدی ممنون
نه دیگه دقیقا توی صفحه 441 همین خیلی سبز نوشته
طول پیوند کربن_کربن در گرافیت کوتاه تر از الماس
آنتالپی پیوند کربن_کربن در گرافیت بیشتر از الماس
در نتیجه پایداری گرافیت بیشتر از الماسه
نگاه کنید!@saghi-mortazavi این رو ببین -
@saghi-mortazavi این رو ببینامیرحسین صیدی اها فهمیدم
ببینید انتالپی پیوند با انتالپی فرق داره منم توی توضیح قبلیم باید میگفتم انتالپی پیوند
آنتالپی پیوند مقدار انرژی لازم برای شکستن پیونده
آنتالپی کل انرژی یک سامانه میگن ینی کل انرژی که درون الماس هست (محتوای انرژی)
اینجا میگه انتالپی الماس بیشتره ینی سطح انرژیش بالا تره و همینطور ناپایدار تر
در اثر سوختن الماس و گرافیت فراوردشون یکسانه اما تفاوت فقط در گرمای آزاد شدست که برای الماس بیشتره ینی توی خود انرژی زیادتری داشته که گرمای زیادتری آزاد کرده
صفحه 304 شیمی یازدهم خیلی سبز
خب در این صورت وقتی نتیجه میگیریم که اون ناپایدار تره پس انتالپی پیوند کمتری داره (مقدار انرژی لازم برای شکستن پیوندش کمتره)فک کنم دیگه الان درست شده باشه
-
امیرحسین صیدی اها فهمیدم
ببینید انتالپی پیوند با انتالپی فرق داره منم توی توضیح قبلیم باید میگفتم انتالپی پیوند
آنتالپی پیوند مقدار انرژی لازم برای شکستن پیونده
آنتالپی کل انرژی یک سامانه میگن ینی کل انرژی که درون الماس هست (محتوای انرژی)
اینجا میگه انتالپی الماس بیشتره ینی سطح انرژیش بالا تره و همینطور ناپایدار تر
در اثر سوختن الماس و گرافیت فراوردشون یکسانه اما تفاوت فقط در گرمای آزاد شدست که برای الماس بیشتره ینی توی خود انرژی زیادتری داشته که گرمای زیادتری آزاد کرده
صفحه 304 شیمی یازدهم خیلی سبز
خب در این صورت وقتی نتیجه میگیریم که اون ناپایدار تره پس انتالپی پیوند کمتری داره (مقدار انرژی لازم برای شکستن پیوندش کمتره)فک کنم دیگه الان درست شده باشه
@saghi-mortazavi پس انتالپی پیوند هرچی بیش تر باشه اون پیوند پایدارتره اما انتالپی یه مولکول هرچه بیش تر باشه اون ناپایدار تره
درست گفتم دیگه؟
در واقع انتالپی پیوند با انتالپی یه ماده فرق داره -
@saghi-mortazavi پس انتالپی پیوند هرچی بیش تر باشه اون پیوند پایدارتره اما انتالپی یه مولکول هرچه بیش تر باشه اون ناپایدار تره
درست گفتم دیگه؟
در واقع انتالپی پیوند با انتالپی یه ماده فرق دارهامیرحسین صیدی بله بله کاملا درسته
-
امیرحسین صیدی بله بله کاملا درسته
@saghi-mortazavi ممنون

روش دیدن فیلم آموزشی کلاس های سالیانه و روش مطالعه ی شیمی 🧪