ایده در تست شیمی
-
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۵، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.
ایده ای دارید که چه تاکتیکی استفاده کنم تا بتونم بیشترین یاد گیری را در تست ها داشته باشم و سریعتر عمل کنم؟ -
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۵، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پیشاپیش هم کریسمس تبریک خخخ
-
تست ک میزنی سعی کن نکاتشو حاشیه بنویسی اینجوری خود نوشتن تو فرایند یادگیری کمک میکنی و نزدیکای کنکورم کلی نکته داری ک میتونی بخونی هم از کتاب غافل نمیشی هم نکات تستارو داری و اون تستای ک به نظر خودت خیلی خوبنو علامت بزن برای مرور بعدن
-
سلام.
ایده ای دارید که چه تاکتیکی استفاده کنم تا بتونم بیشترین یاد گیری را در تست ها داشته باشم و سریعتر عمل کنم؟نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آقای-دکتر در ایده در تست شیمی گفته است:
سلام.
ایده ای دارید که چه تاکتیکی استفاده کنم تا بتونم بیشترین یاد گیری را در تست ها داشته باشم و سریعتر عمل کنم؟سلام
برای یه ساعت خوندن یه ربع جزوه یا هر چیرو بخونید (حتی شده یه نگاه چشمی!)و 3 ربع تست بزنین ..این برای من جواب داده شمام امتحان کنید : )
-
@آقای-دکتر در ایده در تست شیمی گفته است:
سلام.
ایده ای دارید که چه تاکتیکی استفاده کنم تا بتونم بیشترین یاد گیری را در تست ها داشته باشم و سریعتر عمل کنم؟سلام
برای یه ساعت خوندن یه ربع جزوه یا هر چیرو بخونید (حتی شده یه نگاه چشمی!)و 3 ربع تست بزنین ..این برای من جواب داده شمام امتحان کنید : )
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در ایده در تست شیمی گفته است:
سلام.
ممنون .امتحان میکنم
-
تست ک میزنی سعی کن نکاتشو حاشیه بنویسی اینجوری خود نوشتن تو فرایند یادگیری کمک میکنی و نزدیکای کنکورم کلی نکته داری ک میتونی بخونی هم از کتاب غافل نمیشی هم نکات تستارو داری و اون تستای ک به نظر خودت خیلی خوبنو علامت بزن برای مرور بعدن
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA در ایده در تست شیمی گفته است:
ممنون از ایده تون. اما این روش خیلی وقت نمیگیره؟؟؟منظورم اینه ایا بر حسب زمانی که میگیره بازدهی داره یا نه؟
-
DR.PeRshIA در ایده در تست شیمی گفته است:
ممنون از ایده تون. اما این روش خیلی وقت نمیگیره؟؟؟منظورم اینه ایا بر حسب زمانی که میگیره بازدهی داره یا نه؟
DR.PeRshIA در ایده در تست شیمی گفته است:
شاید وقت گیر باشه اما باید انجام بدی دیگه
ببینید شما بعد عید دیگه وقت ندارید ک بشینید کلی تست بزنید باید ی سری نکته دم دستتون باشه ی مرور سریع و زدن کلی تست
بعد اون موقع تازه بخایی نکته یاد بگیری دیگه هیچییییی
بعد خیلی وقت گیرم نیستاا
مثلا شما ده تا تستی شاید دو سه تاش ی نکته ی خطی داشته باشه بقیش اشتباه و خطا هی خودتونه ک شاید اشتباه بشه سوال