ریلود ↔ Reload
-
@dr-aryan اون ک کار بقیهست
من میشینم یه گوشه به جو گیری اونا نگاه میکنم😐😂🤣 -
@dr-aryan ممنونم💫
میدونم من خودم هم استراتژیم دقیقا همینجوره و قرارع جلو ببرم درسام رو
ولی خب این وسط یه چیزی گیر داره و هرچی میگردم پیداش نمیکنم که از سردرگمی بیرون بیام...
به هرحال امیدوارم هممون راهمون رو پیدا کنیم موفق باشید شما🙂😁 -
@نگین-محمدیان در ریلود ↔ Reload گفته است:
ابوالفضل ریسی من هم درسنامه ها رو تقریبا ۷۰ ۸۰ درصد جمع و جور میکردم ولی تست ....
یعنی میتونم به نظرتون مثل شما موازی با فرسنگ های جدید،عقب مونده های قبلی رو جبران کنم؟! 😕
ترس نرسیدن و تموم نشدن مطالب رو خیلی دارم :/
بازم ممنون که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید🙏🏻🌹آره منم به فکر نشدنش بودم ولی با ساعت مطالعه بالای ۶ هم میشه رسوند ولی حوصله زیادی میطلبه
@نگین-محمدیانابوالفضل ریسی آره درسته یکم تلاش میخواد ان شالله که میرسونم خودم رو💪🏻
ممنونم بابت وقتی که گذاشتید🙂💫 -
@dr-aryan ناظر 😎🤣🖐🏻
-
@dr-aryan یس یس😂
-
@dr-aryan جاست یس😐😂
-
جمع کنید برید بخوابید دیگه😐😂
بعد میگین چرا صبح دیر بیدار میشین🤨 -
H_R اونکه جاست دیوایسه فقدم مخصوص اقای موقاری ب کار میبره:face_with_tears_of_joy:
یادمه تو یکی از کلیپاش مبحث ترجمه بود میگفت مثلن mRNA میره ب ریبوزوم میگه جاست دیوایس اونم میگه عا جاست ینی پیاز دیوایس هم ینی بده
بعد trna رو صدا میکنه میگه پیاز بیار:face_with_tears_of_joy:
حدودا یادمع اگ ی جاش من دراوردی شد دیگ ب بزرگیتون ببخشید:face_with_tears_of_joy: -
H_R اونکه جاست دیوایسه فقدم مخصوص اقای موقاری ب کار میبره:face_with_tears_of_joy:
یادمه تو یکی از کلیپاش مبحث ترجمه بود میگفت مثلن mRNA میره ب ریبوزوم میگه جاست دیوایس اونم میگه عا جاست ینی پیاز دیوایس هم ینی بده
بعد trna رو صدا میکنه میگه پیاز بیار:face_with_tears_of_joy:
حدودا یادمع اگ ی جاش من دراوردی شد دیگ ب بزرگیتون ببخشید:face_with_tears_of_joy:@dr-aryan از بس بزرگم بخشیدم دیگه😂😂😂😂😂
یس یس هدایتون دارم میکنم🤣🤨🤨🤨🤨
برین بخوابین ببینم👊🏻 -
H_R وایی چقد بزرگی اصن برو کنار بزا باد بیاد:face_with_tears_of_joy:اکسیژن داریم کم میاریم
@dr-aryan برو بخواب میگم😐😂
اصلا شما هدایت نمیشین😐😂
بزرگی تو هیکل آدما نیست😐😐😐👊🏻🤣🖐🏻 -
@dr-aryan باد علم دانش وابسته وابسته😂😂😂😂😂😂👊🏻
-
H_R خب دیگ من برم تکلیف زیست بنویسم شماهم برین بخابین:face_with_tears_of_joy:
اگ ی موقع ناخاسته چیزی گفتم ک ناراحت شدی ببخشید درکل شوخی بود دیگ یکم حال و هوای چن ماه پیش تایپک بچه های کنکور1400 شد@dr-aryan ن بابا خودمم یاد اون تاپیک افتادم 😂🖐🏻
تاپیک شاد و خوشحالی بود😶انشالله همه ک کنکور دادیم باز جمع میشیم اونجا😁