ریلود
Reload
-
سلام شب همگی خوش
۹۹/۱۲/۲۵
بیداری۷ و شروع ۷:۵۰
ریاضی:۲:۳۵h با ۲۰تست
زیست:۱h بدون تست
فیزیک:۱:۲۵h با۱۶ تست
شیمی:۳:۱۰h با ۲۰تست
تورق زیست:۱۵min بدون تست
دینی:۲۵min بدون تست
لغات زبان:۱۰min بدون تست
جمع کل ۹h با مجموع ۵۶ تست
روز خوبی بود و مدیون صبح خوب بودم
انشاالله این روند رو حفظ میکنمmarziyeh fallah شما بارها با راهنمایی هاتون باعث شدید من خودم رو پیدا کنم
انشاالله هرچه زودتر به همون روند عالیتون برگردیدابوالفضل ریسی ممنون
-
سلام شب همگی بخیر
12/26
تایم مطالعه 8:45
تعداد تست 206 -
سلام شبتون بخیر
۹۹/۱۲/۲۶
بیداری ۷ و شروع ۷:۴۰ریاضی:۳:۳۵h با ۶۰تست و تحلیل ویدیویی
شیمی:۳۵min با ۵تست
فیزیک:۱:۵۵h با ۱۷تست
زیست:۴۰min بدون تستجمع کل ۶:۴۵h با مجموع ۸۲تست
به امید روزهای بهترتا عصر خوب خوندم ولی شب چهارشنبه سوری بود و دور خانواده یکم خوش گذروندیم و الان آماده فردایی بهترم
موفق باشید -
سلام شبتون بخیر
۹۹/۱۲/۲۷
بیداری۱)۷:۰۰ بیداری۲)۸:۴۰
ریاضی:۲:۲۵h با ۲۷تست
شیمی:۱:۵۰h با ۱۰تست
فیزیک:۱:۴۰h با ۱۴تست
تورق زیست:۲۰min
جمع کل:۶:۱۵h با مجموع ۵۱تست
میدونم دوروزه خوب نخوندم ولی بعد از شام یه لایو یه ساعته با استاد پویان نظر بود که شرکت کردم و بعده اونم برنامم رو با تفتان هماهنگ کردم که تا شروع برنامه یکم باهاش وفق پیدا کنم
به امید بهتر ساختن روزهای بعد
موفق باشید -
کسایی که میخوان توی این تاپیک فعالیت داشته باشن اعلام کنن نباید زمانمون رو از دست بدیم و از همین فردا شب شروع میکنیم.
- %(#006aff)[طَاعَه الله سُبحانَه لا یَحُوزها إلاّ مَن بَذل الجِدّ واستَفرَغ الجَهد؛]
به طاعت خدای سبحان دست نیابد مگر کسی که تلاش کند و نهایت کوشش خود را به کار گیرد.
(غررالحکم،۶۰۰۹)
- %(#006aff)[طَاعَه الله سُبحانَه لا یَحُوزها إلاّ مَن بَذل الجِدّ واستَفرَغ الجَهد؛]
-
%(#1dba12)[سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود.]
به تاپیک %(#10cbe8)[ریلود] خوش اومدید.
همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن %(#18f2dc)[(دوازدهمیا)] که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن.
این تاپیک مخصوص این گروهه %(#fa1919)[(فقط دوازدهمیا)] خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.
خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و %(#14d94f)[رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی] آورد.
میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه.
حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید %(#2819fa)[بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم].
درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و %(#d97014)[هرشب] اینجا %(#e82d10)[گزارش مطالعه] رو بفرستیم به علاوه %(#e82d10)[تایم بیداری صبحمون] بفرستیم. %(#18d5f2)[گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها]. گزارش هایی که برای اصلاحشون %(#f21818)[باید] %(#accf10)[سبک زندگیمون رو] %(#accf10)[تغییر بدیم] ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.
پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی.
این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
ی تاپیک جامعه که :-
%(#8e10e8)[گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم.]
-
%(#8e10e8)[تایم بیداری صبحامون رو]
%(#8e10e8)[( نیازی به ساعت خواب نیست)]
قوانین -
اسپم ممنوعه
-
همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید
-
ادب رو رعایت کنید
ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون.@ناظم
%(#10e84a)[پس یا علی بگو و بلند شو.]
سالم و سلامت باشید
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@dr-aryan سلام
11 ساعت و بیست مین
250تست
خسته نباشید -
-
سلام لحظه هاتون پر از حضور خدا
خواستم بگم من دیگه گزارش نمیدم
نمیدونم حالا یا موقتی باشه یا دیگه هیچ وقت
شاید دوران جمع بندی دوباره برگشتم
ولی فعلا میخوام نباشم و جالب نبود بدون خداحافظی برم
به قول یه نفر میخوام این دوران باقی مونده رو کور و کر بشمو فقط راه خودم رو ادامه بدم
این مدت(تقریبا از بهمن ماه)که گزارش میدادم خیلی خوب بود با اینکه معاشرتی باهاتون نداشتم ولی شما رو جز دوستای خودم حساب میکردماینکه میدیدم همتون چطوری زحمت میکشید برام خیلی خوشایند بود و واقعا گزارش های هرشب همه رو دوست داشتم منتظر بودم بذارن تا به عنوان خسته نباشید یه رای مثبت بهتون بدم
خب دیگه زیاد خستتون نمیکنم واقعا دلم میخواد هنوزم باشم و ادامه بدم تو گزارش دادن ولی فکر کنم کور و کر شدن تو این چند ماه باقی مونده برام خیلی بهتر باشه
آرزوی بهترین ها تو سال 1400 رو براتون دارمامیدوارم چند سال دیگه که خاطره هاتون رو مرور میکردید با خوشحالی به خودتون همه چی از سال 1400 شروع شد
پیشاپیش سال جدید رو بهتون تبریک میگم
واسه موفقیت هممون دعا میکنم چون لایق بهترین ها هستیممن رو هم فراموش نکنید برام دعا کنید
امیدوارم خدا همیشه و همه جا کنارتون باشه و تنهاتون نذارهخدانگهدار همتون
نگین_کنکوری1400 -
به قول یه نفر میخوام این دوران باقی مونده رو کور و کر بشمو فقط راه خودم رو ادامه بدم
این مدت(تقریبا از بهمن ماه)که گزارش میدادم خیلی خوب بود با اینکه معاشرتی باهاتون نداشتم ولی شما رو جز دوستای خودم حساب میکردماینکه میدیدم همتون چطوری زحمت میکشید برام خیلی خوشایند بود و واقعا گزارش های هرشب همه رو دوست داشتم منتظر بودم بذارن تا به عنوان خسته نباشید یه رای مثبت بهتون بدم
خب دیگه زیاد خستتون نمیکنم واقعا دلم میخواد هنوزم باشم و ادامه بدم تو گزارش دادن ولی فکر کنم کور و کر شدن تو این چند ماه باقی مونده برام خیلی بهتر باشه
آرزوی بهترین ها تو سال 1400 رو براتون دارمامیدوارم چند سال دیگه که خاطره هاتون رو مرور میکردید با خوشحالی به خودتون همه چی از سال 1400 شروع شد
واسه موفقیت هممون دعا میکنم چون لایق بهترین ها هستیممن رو هم فراموش نکنید برام دعا کنید
نگین_کنکوری1400@نگین-محمدیان در ریلود
Reload گفته است:
نگین_کنکوری1400سلام شبتون بخیر
اولا اینکه این مدتی که گزارش دادید خیلی گزارشهای خوب و قدرتمندی داشتیدامیدوارم که تا آخرش همینطور قدرتمند پیش برید و به تمام هدفهاتون برسید
راستش منم بعد از تموم شدن مدارس قصد داشتم کلا گوشی رو کنار بذارم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم ولی از اونجایی که دیدم فعالیتهای انجمن روزی دوساعت از وقتم میگیره حداقل تا بعد از عید نمیام انجمن هرچند روزهای بسیار خوبی داشتم اینجا و خیلی باعث پیشرفتم شد
مگر اینکه سوال درسی باشه و بیام انجمن ولی واسه پیشرفت بهتر بقول شما باید کور و کر شد
امیدوارم همگی موفق و پیروز باشید و هرقت دعا کردیم یادی از هم کنیم
بابت راهنمایی هایی که کردید از همگی ممنونم و مدیونتون هستم
انشاالله همگی خبر موفقیتمون رو همینجا بگیم
ببخشید زیاد حرف زدم خداخافظ همگی -
@ida-shateri در ریلود
Reload گفته است:
@jahad-20 بله اگرشرایطشوندارین روزانه بدین:)
ممنونم پس منم از فردا گزارش میدم(:
-
@ida-shateri در ریلود
Reload گفته است:
@jahad-20 بله اگرشرایطشوندارین روزانه بدین:)
ممنونم پس منم از فردا گزارش میدم(:
-
این پست پاک شده!