ریلود
Reload
-
ابوالفضل ریسی امسال چون راه ابریشم 3 هفته ای بود منم ب ازمونا نمیرسیدم برا اینکه غیبت نخورم ازمون میدادم بعضی مواقع هم فقد شانسی پاسخ برگ پر میکردم ترازم میشد 4500 اینا
ازمون بعدی میرسه راه ابریشم اینا هم یادشون نیس پارسال چ ترازای خفنی کسب میکردیم حالا ازمون بعدی یهو میبنن شدم بالای 6000 یکم ک تو کف بودن میرم میگم جایزه بدین -
@dr-aryan
موفق باشید درست میشه ان شاءاللهmarziyeh fallah
ممنونم بهمچنین -
Hhh Hh خواهش میکنم حتی ی ساعت دیواری هم میتونه کافی باشه
(چون خودم ی بار ساعت رو میزیم رو گذاشته بودم روی زنگ صبح ک میخاستم خاموش کنم خیلی خاب الود بود از دستم افتاد شکست ی چند وقتی از همین روش ساعت دیواری استفاده میکردم
)
موفق باشید -
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
ابوالفضل ریسی گفتم شاید شلوغ شه خوشتون نیاد برا همین پرسیدم
@Dr-Aryan به هر حال هرجور صلاح دیدید همون کار رو انجام بدید ولی این تایپک و موضوعش از معدود تایپک هایی هست که من خیلی دوستش دارم
ابوالفضل ریسی خوشحالم ک اینو میشنوم
-
ابوالفضل ریسی امسال چون راه ابریشم 3 هفته ای بود منم ب ازمونا نمیرسیدم برا اینکه غیبت نخورم ازمون میدادم بعضی مواقع هم فقد شانسی پاسخ برگ پر میکردم ترازم میشد 4500 اینا
ازمون بعدی میرسه راه ابریشم اینا هم یادشون نیس پارسال چ ترازای خفنی کسب میکردیم حالا ازمون بعدی یهو میبنن شدم بالای 6000 یکم ک تو کف بودن میرم میگم جایزه بدین@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
ازمون بعدی میرسه راه ابریشم اینا هم یادشون نیس پارسال چ ترازای خفنی کسب میکردیم حالا ازمون بعدی یهو میبنن شدم بالای 6000 یکم ک تو کف بودن میرم میگم جایزه بدین@Dr-Aryan
راه ابریشم اولش یکم گیج کننده بود ولی الان عالی شده -
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
ازمون بعدی میرسه راه ابریشم اینا هم یادشون نیس پارسال چ ترازای خفنی کسب میکردیم حالا ازمون بعدی یهو میبنن شدم بالای 6000 یکم ک تو کف بودن میرم میگم جایزه بدین@Dr-Aryan
راه ابریشم اولش یکم گیج کننده بود ولی الان عالی شدهابوالفضل ریسی بعله خیلی عالی شدع
-
اصن امروز فاز تاپیک مشاوره ای زدن گرفتم
ی سری مطالب ک حجمشون بالاست رو تاپیک میزنم اما ی سری ک نکات ضروری و مهم هستن همینجا پست میکنم
%(#ff0000)[البته همیشه یادتون باشع اگ تئوری های کمی رو عملی کنید خیلی بهتر از اینه ک تئوری ها و نکات زیادی بلدی باشید و عملی نکنین]
-
@dr-aryan سلام همین جا خوبه
-
%(#1dba12)[سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود.]
به تاپیک %(#10cbe8)[ریلود] خوش اومدید.
همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن %(#18f2dc)[(دوازدهمیا)] که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن.
این تاپیک مخصوص این گروهه %(#fa1919)[(فقط دوازدهمیا)] خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.
خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و %(#14d94f)[رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی] آورد.
میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه.
حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید %(#2819fa)[بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم].
درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و %(#d97014)[هرشب] اینجا %(#e82d10)[گزارش مطالعه] رو بفرستیم به علاوه %(#e82d10)[تایم بیداری صبحمون] بفرستیم. %(#18d5f2)[گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها]. گزارش هایی که برای اصلاحشون %(#f21818)[باید] %(#accf10)[سبک زندگیمون رو] %(#accf10)[تغییر بدیم] ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.
پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی.
این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
ی تاپیک جامعه که :-
%(#8e10e8)[گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم.]
-
%(#8e10e8)[تایم بیداری صبحامون رو]
%(#8e10e8)[( نیازی به ساعت خواب نیست)]
قوانین -
اسپم ممنوعه
-
همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید
-
ادب رو رعایت کنید
ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون.@ناظم
%(#10e84a)[پس یا علی بگو و بلند شو.]
سالم و سلامت باشید
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
-
@dr-aryan سلام همین جا خوبه
-
سلام بچه ها
مشکل اصلی اگه از نداشتن برنامه و این چیزا فاکتور بگیریمیه مشکل خیلی خیلی گنده هس
به اسم کامپیوتر
یه بخشی از نخوندنای من فقط یه بخشش زیر سر همین کامپیوتره
اینو چیکارش کنم -
سلام بچه ها
مشکل اصلی اگه از نداشتن برنامه و این چیزا فاکتور بگیریمیه مشکل خیلی خیلی گنده هس
به اسم کامپیوتر
یه بخشی از نخوندنای من فقط یه بخشش زیر سر همین کامپیوتره
اینو چیکارش کنم -
@bahar-khanoom خب خود همین کامپیوتر دلیل های خیلی زیادی میتونه داشته باشه از بازی یا مسنجر یا ... هرچیزی میتونه باشه خب دقیقتر باید واد این موضوع بشید برای ریشه یابی مشکل و حل اون
@dr-aryan اهنگ و کلیپ
-
@dr-aryan اهنگ و کلیپ
@bahar-khanoom
اها خب مثلا اگ میرید توی ی سایت مثلا یوتیوب و اینستا کلیپ میبینید ارع این خیلی اعتیاد اوره شما برای خودتون زمان مشخص کنید مثلا بگید روزانه نیم ساعت برا دیدن کلیپ و گوش دادن موزیک ب عنوان جایزه بعد از انجام دادن برنامتون اینجور خیلی میتونه کمک کنه اگ ب عنوان جایزه و پاداش ب خودتون بهش نگاه کنید ی جور محرک برای انجام برنامه هاتونم میشه
خب جاهایی مث اینستا کلیپ ها هی میرن بعدی و خب کلیپای جذابی هم هستن بعضا و ما تایم از دستمون در میره شما با خودت قرار بزاری نیم ساعت مثلا 20 مین ک شد دیگ نمیری کلیپ بعدی و تمومش میکنید کلیپ دیدن رو حالا 10 مین دو سه تا موزیک هم گوش میکنی و تمام
اینجور هم کلیپ رو دیدید هم موزیکو گوش کردید هم ب برنامتون میرسید -
@dr-aryan اهنگ و کلیپ
@bahar-khanoom بعضی وقتا بعضی موزیکا خودشون باعث اختلال ذهن و کاهش شدید تمرکز میشه موزیکایی ک غمیگنه یا رپ و اینچیزا
اگ سعی کنید بی کلام ارامبخش یا ی موزیک شاد ک حال دلتون رو خوب کنه گوش بدید خیلی بهتر از این موزیکایی هس ک خودشون ادمو افسرده و بی حال میکنن در کل میخوام ببگم این موزیکای افسرده و ... اصلا گوش نکنید -
@bahar-khanoom بعضی وقتا بعضی موزیکا خودشون باعث اختلال ذهن و کاهش شدید تمرکز میشه موزیکایی ک غمیگنه یا رپ و اینچیزا
اگ سعی کنید بی کلام ارامبخش یا ی موزیک شاد ک حال دلتون رو خوب کنه گوش بدید خیلی بهتر از این موزیکایی هس ک خودشون ادمو افسرده و بی حال میکنن در کل میخوام ببگم این موزیکای افسرده و ... اصلا گوش نکنید@dr-aryan نه اعتیاد من به اهنگ های شاده مثلا روزایی که شهادته نباید اهنگ گوش داد دیگه عین روح سرگردون میشم
بااهنگا زندگی میکنم -
@dr-aryan اهنگ و کلیپ
@bahar-khanoom خودم ی بار حالم اوکی خیلیم خوب بودم یهو مثلا زدم همینجور ی موزیک غمگین بود گوش دادم دراز کشیده بودم رو تخت اصن حس بلند شدن نداشتم چ برسه بخوام درس بخونم ی جور سم کنکوری حساب میشن:/ دیگ سعی کردم کل اونایی ک اینجورن حذف کنم یا اگ نگهشون داشتم طرفشون نرم اصلا
-
@dr-aryan نه اعتیاد من به اهنگ های شاده مثلا روزایی که شهادته نباید اهنگ گوش داد دیگه عین روح سرگردون میشم
بااهنگا زندگی میکنم@bahar-khanoom ارع خب هر شب نیم ساعت اوکی میکنه شمارو دیگ اینکه حتما باید گوش بدید میتونید صبحا یدونه گوش بدید و کارتون رو شروع کنید اما باید متعهد باشین ک تا شب سراغش نرین و شب ب عنوان جایزه انجام دادن برنامه اون نیم ساعت رو موزیک و کلیپ ببینید یا اگ خیلی سختتون میشه صبح ک درس خوندید و تموم شدید میخاید برید ناهار قبل ناهار یکی دوتا گوش کنید در حد 5 الی 10 مین