ریلود
Reload
-
سلام همینجا مگه چطورش بود که گروه زدین واسه خودتون؟
اینجا وقتی یکی ببینه شماها دارین گزارش میدین انگیزه میگیره خودشم بخونه،
اینجوری یه عضو جدید بیاد ببینه فقط یکی دونفر گزارش میدن مثلا 5-6 ساعت چجوری انگیزه بگیره؟
اصلا هدف گزارش دادن مگه رقابت دوستانه نبود؟ -
سلام همینجا مگه چطورش بود که گروه زدین واسه خودتون؟
اینجا وقتی یکی ببینه شماها دارین گزارش میدین انگیزه میگیره خودشم بخونه،
اینجوری یه عضو جدید بیاد ببینه فقط یکی دونفر گزارش میدن مثلا 5-6 ساعت چجوری انگیزه بگیره؟
اصلا هدف گزارش دادن مگه رقابت دوستانه نبود؟SJY من دکتر آریانو تگ کردم خودشم گزارش بده ایشون نه تنها خودش نیومد که بقیه رم برد
-
نمیدونم چرا ولی انرژی تاپیک واسم منفی شد سعی کردم به حسم غلبه کنم ولی نمیشه حس الافارو دارم که واسه عمشون گزارش میدن
-
نمیدونم چرا ولی انرژی تاپیک واسم منفی شد سعی کردم به حسم غلبه کنم ولی نمیشه حس الافارو دارم که واسه عمشون گزارش میدن
samira pournazar درسته گزارش نمیدم من کلا
ولی هستم و میبینم گزارشتونو
اگر ب پیشرفتت کمک میکنه ادامه بده
اگر هم نه
بزارش کنار :))چون الان وقت آزمایش کردن نیست .نزدیک کنکوری:) -
samira pournazar درسته گزارش نمیدم من کلا
ولی هستم و میبینم گزارشتونو
اگر ب پیشرفتت کمک میکنه ادامه بده
اگر هم نه
بزارش کنار :))چون الان وقت آزمایش کردن نیست .نزدیک کنکوری:)0-0ftm قبلش همه بودن منم ازشون انگیزه میگرفتم الان یهو خالی کردن رفتن چت
همینکه این بحثای حاشیه ای پاش به ناپیک باز شد حالمو بدتر میکنه فعلا ذهنم بهم ریخته نمیدونم -
0-0ftm قبلش همه بودن منم ازشون انگیزه میگرفتم الان یهو خالی کردن رفتن چت
همینکه این بحثای حاشیه ای پاش به ناپیک باز شد حالمو بدتر میکنه فعلا ذهنم بهم ریخته نمیدونمsamira pournazar :((هوم اره
ساقی هست؛) فداسرت
آروم باش
موفق باشی
دکتر آرین تمام اسپم ها گردن خودته:|
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
chichak am من اگه دنبال گروه وچت بودم همینجا هم گروه زدن دیگه
مرسی
منم توضح دادم که ساقی منتظرم نباشه
موفق باشید -
این پست پاک شده!
-
0-0ftm قبلش همه بودن منم ازشون انگیزه میگرفتم الان یهو خالی کردن رفتن چت
همینکه این بحثای حاشیه ای پاش به ناپیک باز شد حالمو بدتر میکنه فعلا ذهنم بهم ریخته نمیدونمsamira pournazar سلااااااام
بیخیال این حس ها با قدرت ادامه بده
من هستم از این به بعد
دلم برای گزارش دادن تنگ شده بود
بیا خودمون باعث انگیزه خودمون همین طور بقیه بشیم
-
مرسی
موفق باشیدsamira pournazar من تازه اومدم چرا رفتی
️اگه میدونستم پا قدمم انقدر بده که نیومده رفتی که ....
-
مرسی
موفق باشیدsamira pournazar باشه عزیز هر طور میلته، ما فقط برامون این مهمه که شما باقدرت ادامه بدی حالا اینجا گزارش بدی یا نه مهم تلاشته
موفق باشی
parisa khany به به سلام خوش اومدی تاپیک بوی خوش آشنایی گرفت
️
-
ببخشید اگه باعث شده روحیه تون رو از دست بدین ما هم سعی میکنیم گزارشامون اینجا باشه که ناخواسته باعث از دست دادن روحیه شما نشیم اگه باعث شده حس بدی پیدا کنی من عذر خواهی میکنم ازشما
samira pournazar -
samira pournazar باشه عزیز هر طور میلته، ما فقط برامون این مهمه که شما باقدرت ادامه بدی حالا اینجا گزارش بدی یا نه مهم تلاشته
موفق باشی
parisa khany به به سلام خوش اومدی تاپیک بوی خوش آشنایی گرفت
️
@saghi-mortazavi عه یادم رفت این رو:
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
مرسی ساقی جون
ان شاء الله همه موفق باشیم هر جا هستید و ادامه میدیداین جا و اون جا هرجا مهم نیست
-
ببخشید اگه باعث شده روحیه تون رو از دست بدین ما هم سعی میکنیم گزارشامون اینجا باشه که ناخواسته باعث از دست دادن روحیه شما نشیم اگه باعث شده حس بدی پیدا کنی من عذر خواهی میکنم ازشما
samira pournazarmarziyeh fallah این چه حرفیه مرضیه جونم من نگفتم تقصیر کسیه فقط حال خودمو توضی دادم
parisa khany مرسی ولی اگه با گروه مشکلی نداری بگو ادت کنن
خودمم جزئی از حاشیه شدمدیگه درموردش حرف نزین بچه ها منم تاپیکو تغییروضعیت میدم که دیگه نیام
ممنون همگی -
مرسی
موفق باشیدsamira pournazar سلام عه دختر این چه حرفیه
من امشب میام گزارشم رو میدم تازه گزارش این دو شبی که تو گپ دادیم هم میفرستم
دیگه نبینم بحث انرژی منفی و اینا بشه
ما همه هر شب حواسمون به گزارش های تو هست که پیشرفتت رو ببینیم
امشب منتظرت هستم منتظرمون باش -
marziyeh fallah این چه حرفیه مرضیه جونم من نگفتم تقصیر کسیه فقط حال خودمو توضی دادم
خودمم جزئی از حاشیه شدمدیگه درموردش حرف نزین بچه ها منم تاپیکو تغییروضعیت میدم که دیگه نیام
ممنون همگیsamira pournazar
عزیزم منم نگفتم شما دنبال مقصریدکار خوبی کردی که حالتو توضیح دادی
ما هم اینجا گزارش ها مون را ارسال میکنیم که شما هم حس خوبی داشته باشی -
marziyeh fallah این چه حرفیه مرضیه جونم من نگفتم تقصیر کسیه فقط حال خودمو توضی دادم
ممنون همگیsamira pournazar در ریلود
Reload گفته است:
ممنون همگیsamira pournazar اصلا منم برمیگردم
خانم مدیر خوب چیزی میدونست گفت گروه بهتره خودمم حس خوبی نسبت به چت ندارم -
samira pournazar در ریلود
Reload گفته است:
خانم مدیر خوب چیزی میدونست گفت گروه بهتره خودمم حس خوبی نسبت به چت ندارمابوالفضل ریسی در ریلود
Reload گفته است:
samira pournazar در ریلود
Reload گفته است:
خانم مدیر خوب چیزی میدونست گفت گروه بهتره خودمم حس خوبی نسبت به چت ندارم@dr-aryan امیدوارم از دستم ناراحت نشی که چت رو ترک میکنم ولی اونجا هم گزارش ندادی