ریلود
Reload
-
سلام شبتون بخیر
۹۹/۱۲/۱۰ 《123》 روز تا هدف
ریاضی:۲:۵۰h با ۴۰ تست
مرور زبان ۴۰min
فیزیک ۱:۱۵h با ۱۰تست
دینی ۳۰min
مرور زیست ۴۵min
جمع کل ۶h اصلا خوب نیست
خستگی داره بهم غلبه میکنه ولی واسه فردام یه برنامه در نظر گرفتم ریکاوری بشم و قوی تر ادامه بدم -
سلام شبتون بخیر
۹۹/۱۲/۱۰ 《123》 روز تا هدف
ریاضی:۲:۵۰h با ۴۰ تست
مرور زبان ۴۰min
فیزیک ۱:۱۵h با ۱۰تست
دینی ۳۰min
مرور زیست ۴۵min
جمع کل ۶h اصلا خوب نیست
خستگی داره بهم غلبه میکنه ولی واسه فردام یه برنامه در نظر گرفتم ریکاوری بشم و قوی تر ادامه بدمابوالفضل ریسی عالیه
سعی کن کم کم بالا بری
-
سلام
امروز
یچیز بگم بخندین:/
شامم که تموم شد تلفن زنگ خورد؛و عادتی که همه داریم اینکه خداروشکرمیکنیم بعدازغذا
تلفنو برداشتم
نه گفتم الو،نه گفتم بله،نه گفتم سلام
گفتم الهی شکر:/
وچون دهنم پربود ازونور گفتن نوشجونت
الهی شکر بابت نیرووتوانی که دراختیارمون گذاشتی تابرای رسیدن به هدفمون ازش استفاده کنیم
مثله همیشه شبتون آروم -
سلام
امروز
یچیز بگم بخندین:/
شامم که تموم شد تلفن زنگ خورد؛و عادتی که همه داریم اینکه خداروشکرمیکنیم بعدازغذا
تلفنو برداشتم
نه گفتم الو،نه گفتم بله،نه گفتم سلام
گفتم الهی شکر:/
وچون دهنم پربود ازونور گفتن نوشجونت
الهی شکر بابت نیرووتوانی که دراختیارمون گذاشتی تابرای رسیدن به هدفمون ازش استفاده کنیم
مثله همیشه شبتون آروم@ida-shateri عالی بود
-
بسم الله
۱۲ساعتIf you want to fly, then you'll have to give up the things that weigh you down .
اگر ميخواهى پرواز كنى، بايد از هر چيزيكه وزنت رو زياد ميكنه و پايين ميكشدت دست بكشى.
️
-
سلام دوستان امیدوارم ک حالتون خوب باشه
راستش من یکم سردرگمم و نمیدونم دارم چیکار میکنم
من دوازدهم هستم و تقریبا یک چهارم دروس اختصاصی پایه رو خوندم و یک سوم دوازدهم رو
دروس عمومی هم تقریبا میشه گفت چیزی نخوندمحالا بنظرتون با این اوضاع میتونم درسا رو تموم کنم ک هم نهایی رو خوب بدم هم رتبه کنکورم خوب بشه؟ اینم بگم هدفم پزشکی یا دندون هست و راستش از تابستون با ساعت مطالعه 10_12 شروع کرده بودم اما بخاطر یسری مشکلات و کم کاری های خودم نتونستم ادامه بدم
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
بسم الله
۱۱ساعت
️
️
If you really want something, you will find a way for it, not an excuse!
وقتی يه چيزى رو واقعا بخواى
يه راهى براش پيدا ميكنی، نه يه بهونه
️
️
-
بسم الله
۱۱ساعت
️
️
If you really want something, you will find a way for it, not an excuse!
وقتی يه چيزى رو واقعا بخواى
يه راهى براش پيدا ميكنی، نه يه بهونه
️
️
parisa khany آفرین ترکوندی
-
سلام شب بر همگی خوش
۹۹/۱۲/۱۱ 《122》روز تا هدف
بیداری ۹
عربی ۴:۰۵h با ۵۰ تست
امروز روز استراحت و ریکاوری بود که خداراشکر کاملا ریکاوری شدم و آماده شروع دوباره ولی اینبار خیلی قوی تر هستم چون به عید نزدیک میشیم و کلی کار دارم هنوز
هنوز میتونستم بخونم ولی واسه تنظیم خواب زودتر تموم میکنم و از اون طرف زودتر شروع خواهم کرد
به امید روزهای بهتر -
سلام شب بر همگی خوش
۹۹/۱۲/۱۱ 《122》روز تا هدف
بیداری ۹
عربی ۴:۰۵h با ۵۰ تست
امروز روز استراحت و ریکاوری بود که خداراشکر کاملا ریکاوری شدم و آماده شروع دوباره ولی اینبار خیلی قوی تر هستم چون به عید نزدیک میشیم و کلی کار دارم هنوز
هنوز میتونستم بخونم ولی واسه تنظیم خواب زودتر تموم میکنم و از اون طرف زودتر شروع خواهم کرد
به امید روزهای بهترابوالفضل ریسی آفرین به شما
ریکاوری روحی لازمه
-
سلام
۳:۳ زیست۱ و ۳ + ۳۸ تست آموزشی
۲:۳۹ دینی۳ + ۵۴ تست آموزشی
جمعا ۵:۴۲ مطالعه + ۹۲ تست آموزشی
چند روزه رو ۵ ساعت مونده تا چند روز آینده برنامم رو تغییر میدم(بدلیل عقب موندگی از برنامه)
موفق باشید
یاعلیHhh Hh عالی بود گل کاشتی
خداقوت
-
سلام شب بر همگی خوش
۹۹/۱۲/۱۲ 《121》روز تا هدف
عربی ۲:۳۰h مبحث قوائد با ۲۵ تست
مرور زیست ۱:۳۵h بدون تست
امروز اصلا خوب نخوندم و تو دام خواب بعداز ظهر افتادم ولی اصلا دیگه تکرارش نمیکنم -
سلام شب بر همگی خوش
۹۹/۱۲/۱۲ 《121》روز تا هدف
عربی ۲:۳۰h مبحث قوائد با ۲۵ تست
مرور زیست ۱:۳۵h بدون تست
امروز اصلا خوب نخوندم و تو دام خواب بعداز ظهر افتادم ولی اصلا دیگه تکرارش نمیکنمابوالفضل ریسی آفرین به شما
-
سلام شب همگی بخیر
امیدوارم حالتو خوب باشه
یه چند روز یود که گزارش ندادم!!
دلیلش هم این بود که تقریبا درگیر یه مشکل بودم و حالا خدا رو شکر حل شده و تونستم باهاش کنار بیام
شنبه و یکشنبه تقریبا ۶ ساعت خونده بودم
دیروز ۷:۳۰ ساعت با ۱۱۶ تست
امروز هم ۹ ساعت با ۱۳۴ تست
ان شالله که دیگه مشکلی پیش نیاد
راستی گاهی وقتا آدمای منفی زندگیتون رو حذف کنید؛ خیلی میتونه بهتون کمک کنهاین ۴ ماه بهتره شخص منفی کنارتون نباشه اینجوری آروم تر هستید
هممون موفق باشیم
نگین_کنکوری۱۴۰۰ -
سلام شب همگی بخیر
امیدوارم حالتو خوب باشه
یه چند روز یود که گزارش ندادم!!
دلیلش هم این بود که تقریبا درگیر یه مشکل بودم و حالا خدا رو شکر حل شده و تونستم باهاش کنار بیام
شنبه و یکشنبه تقریبا ۶ ساعت خونده بودم
دیروز ۷:۳۰ ساعت با ۱۱۶ تست
امروز هم ۹ ساعت با ۱۳۴ تست
ان شالله که دیگه مشکلی پیش نیاد
راستی گاهی وقتا آدمای منفی زندگیتون رو حذف کنید؛ خیلی میتونه بهتون کمک کنهاین ۴ ماه بهتره شخص منفی کنارتون نباشه اینجوری آروم تر هستید
هممون موفق باشیم
نگین_کنکوری۱۴۰۰@نگین-محمدیان آفرین عالیه