ریلود
Reload
-
%(#1dba12)[سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود.]
به تاپیک %(#10cbe8)[ریلود] خوش اومدید.
همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن %(#18f2dc)[(دوازدهمیا)] که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن.
این تاپیک مخصوص این گروهه %(#fa1919)[(فقط دوازدهمیا)] خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.
خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و %(#14d94f)[رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی] آورد.
میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه.
حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید %(#2819fa)[بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم].
درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و %(#d97014)[هرشب] اینجا %(#e82d10)[گزارش مطالعه] رو بفرستیم به علاوه %(#e82d10)[تایم بیداری صبحمون] بفرستیم. %(#18d5f2)[گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها]. گزارش هایی که برای اصلاحشون %(#f21818)[باید] %(#accf10)[سبک زندگیمون رو] %(#accf10)[تغییر بدیم] ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.
پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی.
این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
ی تاپیک جامعه که :-
%(#8e10e8)[گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم.]
-
%(#8e10e8)[تایم بیداری صبحامون رو]
%(#8e10e8)[( نیازی به ساعت خواب نیست)]
قوانین -
اسپم ممنوعه
-
همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید
-
ادب رو رعایت کنید
ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون.@ناظم
%(#10e84a)[پس یا علی بگو و بلند شو.]
سالم و سلامت باشید
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
-
سلام شب همگی بخیر
تاریخ:12/16
بیداری 7
تایم مطالعه 5:20
تعداد تست 147
@ida-shateri
@نگین-محمدیان
ابوالفضل رئیسی
دوستان خیلی خوب به طور پیوسته گزارش ارسال میکنید افرین به امید موفقیت تک تک تون -
سلام شبتون خوش
۹۹/۱۲/۱۶ 《116》روز تاهدف
بیداری ۷:۵۰
ریاضی:۲:۵۰h با ۲۰ تست
زیست:۲h با ۴۲ تست
فیزیک: ۱h بدون تست
شیمی:۱:۳۵h با ۱۰ تست
جمع کل ۷:۲۵ با ۷۲ تست
به امید موفقیت های روز افزون -
سلام
بابام جمعه آزمون دکتری داده
شبش اومد سراغ کتاب تستای من،گفتم ازینا ک سوال نمیادگفت میدونم میخوام مهارت تست زنیمو بسنجم
فردارفت ازمونودادو برگشت خیلی ام اوکی نبود انگارخراب کرده بود.خیلی ام خونده بوداواقعن خونده بود
اومدگفت ب جهندم اصن میرم ازاد
من اینو شنیدم ع جاپریدم رفتم پیشش،عین تبلیغای تلوزیون
گفتم:والدین الگوی فرزندانشان هستند،منم اگ یه درررصد قبول نشم امسال پشت کنکور نمیمونم میرم آزاد
گفت تنهاراهی که برای دانشگاه رفتن داری اینکه مادرت روالگوی خودت قراربدی ن منو
(مامانم با۴۴۰امیرکبیرخونده)
و دراعتراض به این نظام تربیتی برگشتم سرتحلیل آزمونم
امروز ۹ ساعت
شبتون آروم -
سلام شب همگی بخیر
بیداری 7
تعداد تست 147
@ida-shateri
@نگین-محمدیان
ابوالفضل رئیسی
دوستان خیلی خوب به طور پیوسته گزارش ارسال میکنید افرین به امید موفقیت تک تک تونmarziyeh fallah در ریلود
Reload گفته است:
سلام شب همگی بخیر
بیداری 7
تعداد تست 147
@ida-shateri
@نگین-محمدیان
ابوالفضل رئیسی
دوستان خیلی خوب به طور پیوسته گزارش ارسال میکنید افرین به امید موفقیت تک تک تونممنون عزیزم ان شالله موفقیت خودت و رسیدن و به بهترین ها
-
سلام شبتون خوش
تاریخ:12/17
بیداری6
تایم مطالعه 9:20
تعداد تست 228 -
سلام شبتون بخیر
۹۹/۱۲/۱۷ 《116》روز تا هدف
ریاضی حل تست:۴:۲۰h با ۴۲ تست و تحلیل ویدویی
تحلیل شکل های گیاهی دهم و یازدهم به طور کامل:۳:۳۰h بدون تست
جمع کل ۷:۵۰h با ۴۲ تست
تنوع کمی داشتم ولی کیفیت خوبی داشت خداراشکر -
سلام شبتون بخیر
۹۹/۱۲/۱۷ 《116》روز تا هدف
ریاضی حل تست:۴:۲۰h با ۴۲ تست و تحلیل ویدویی
تحلیل شکل های گیاهی دهم و یازدهم به طور کامل:۳:۳۰h بدون تست
جمع کل ۷:۵۰h با ۴۲ تست
تنوع کمی داشتم ولی کیفیت خوبی داشت خداراشکرابوالفضل ریسی خدا رو شکر
آفرین به شما
-
سلام شبتون بخیر
۹۹/۱۲/۱۸ 《115》روز تا هدف
بیداری ۷:۴۰ شروع ۸:۴۰
ریاضی:۲:۳۵h با ۳۲ تست و تحلیل ویدیویی
شیمی:۳:۳۰h شیمی با ۲۲تست آموزشی
زیست تحلیل شکلهای گیاهی دوازدهم:۱:۱۰h بدون تست
جمع کل ۷:۱۵h با ۵۴ تست
من بین ۷و۸ ساعت موندم اگر وقت داشتید تو تایپک تحلیل ساعت مطالعه کمکم کنید چون کامل کلافه شدم دیگه -
سلام شب بر همگی خوش
۹۹/۱۲/۱۹ 《114》روز تا هدف
بیداری ۷:۴۰ شروع ۹:۳۰
ریاضی حل تست:۴:۲۵h با ۴۲ تست و تحلیل ویدیویی
زیست:۱:۳۰h بدون تست
فیزیک:۱:۰۵h با ۱۰تست
جمع کل ۷h با ۵۲ تست
نزدیک عیده و روی ۷ ساعت موندم -
سلام شب همگی خوش
تایم مطالعه دیروزم 6:5
امروز
تاریخ 12/19
بیداری6:30
تایم مطالعه 9:20
تعداد تست 217
ابوالفضل ریسی اقای رئیسی سعی کنید روی تایم بیداری وشروع مطالعه تون بیشتر کار کنید خیلی میتونه موثرتر باشه مثلا اگه به جای9:30 حدودا هفت هفت ونیم شروع کنید خیلی بهتره -
@ida-shateri در ریلود
Reload گفته است:
سلام
امروز۹:۳۰
شبتون آروم
آقای رئیسی خونه تکونی میکنین رو۷ موندین؟@ida-shateri نه والا نمیدونم چرا بالا نمیاد دیگه
اتاقمم قرنطینه کردم که خونه تکونی وقتم رو نگیره