اتاق فکرعلمدار(سری جدید!)
-
یادمان نرود ڪه
به قول حاجقاسم:)
این انقلاب، آنقدر
تلاطم و سختے دارد
ڪه یک روزی شهدا
آرزو مےکنند زندہ شوند
و براۍ دفاع از انقلاب
دوبارہ شهید شوند....شهر ها میدان مین بودند و میدان گاه جنگ...
گر میانداری نمیکردند میدان دار ها...#میدان فدای دیپلماسی
-
%(#00ff00)[بسم الله القاصم الجبارین]
سلام برکسی که همه میدونیم خیلی زودخواهدآمدودنیاروبه بهترین شکل ممکن تبدیل خواهدکرد.السلام علیک یا صاحب العصروالزمان(عج)
%(#00fff2)[آلایی ها،جوونای مملکتمون،ملت امام حسین(ع)؛سلاااممم]
مادوباره اومدیم!
%(#ff8c00)[باهمون آرمان ها،باهمون باورها،باهمون عشق!!!]
ولی استوارتر،باانگیزه وشوق بیشترومحکم تر!!!
ماتلاش میکنیم تامثل سردارعزیزشهیدمون دنیاروبه جای بهتری تبدیل کنیم.
%(#ccff00)[باورداریم برای این کار به یک دگرگونی نیازداریم؛]
%(#ff0066)[ماحتم داریم برای ایجادیک تغییربزرگ احتیاجی به هزینه های گزاف نیست!بلکه فقط کافیه هممون دست به دست هم بدیم وگام درمسیرآبادانی بزاریم ]
مامطمئنیم که همه درکنارهم میتونیم قله های نبوغ،نوآوری،آزادگی وآزادی بخشی روفتح کنیم وحتی بالاتر،به ثریابرسیم!
وحالاهمه ماهم نواوباصدای رسا به همه جهان اعلام میکنیم:
%(#ff0000)[{هرگزعلم زمین نمیمونه}]
خانم ها؛آقایون؛معرفی میکنم:
اتاق فکرعلمدارسری جدید!!!گرانی ها و وضع موجود نتیجه؛
انقلاب نیست نتیجه انتخاب است...[طلبڪار علی شدند آنانکه ابوموسی
اشعری را انتخاب ڪردند] -
اللهم احفظ قائدنا الامام الخامنه ای -
%(#00ff00)[بسم الله القاصم الجبارین]
سلام برکسی که همه میدونیم خیلی زودخواهدآمدودنیاروبه بهترین شکل ممکن تبدیل خواهدکرد.السلام علیک یا صاحب العصروالزمان(عج)
%(#00fff2)[آلایی ها،جوونای مملکتمون،ملت امام حسین(ع)؛سلاااممم]
مادوباره اومدیم!
%(#ff8c00)[باهمون آرمان ها،باهمون باورها،باهمون عشق!!!]
ولی استوارتر،باانگیزه وشوق بیشترومحکم تر!!!
ماتلاش میکنیم تامثل سردارعزیزشهیدمون دنیاروبه جای بهتری تبدیل کنیم.
%(#ccff00)[باورداریم برای این کار به یک دگرگونی نیازداریم؛]
%(#ff0066)[ماحتم داریم برای ایجادیک تغییربزرگ احتیاجی به هزینه های گزاف نیست!بلکه فقط کافیه هممون دست به دست هم بدیم وگام درمسیرآبادانی بزاریم ]
مامطمئنیم که همه درکنارهم میتونیم قله های نبوغ،نوآوری،آزادگی وآزادی بخشی روفتح کنیم وحتی بالاتر،به ثریابرسیم!
وحالاهمه ماهم نواوباصدای رسا به همه جهان اعلام میکنیم:
%(#ff0000)[{هرگزعلم زمین نمیمونه}]
خانم ها؛آقایون؛معرفی میکنم:
اتاق فکرعلمدارسری جدید!!!https://uupload.ir/view/vid_20210505_050624_936_m5yf.mp4/
صحبت های حاج قاسم:
اصل ولی فقیه است
اصل جمهوری اسلامی است
اصل نظام اسلامی است... -
مستند «%(#ff0000)[قاسم]» روایتی از تولد تا شهادت سردار قاسم سلیمانی است و فعالیتهای او در میدان عمل را به تصویر کشیده است.
این قسمت از برنامه روز سهشنبه 14 اردیبهشت ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد و بازپخش آن روزهای چهارشنبه 15 اردیبهشت ساعت ۹ و %(#ff0000)[جمعه 17 اردیبهشت ساعت ۱۴] است.پ.ن: سلام دیشب این مستند از شبکه مستند پخش شد پیشنهاد میکنم هرکسی ندیده جمعه دوباره تکرارشه، حتما ببینه، تو گوگل هم هست
-
از شماها یادم رفته بود خداحافظی کنم دوستان خوبم. قدمتون استوار
خدانگهدار
-
مستند «%(#ff0000)[قاسم]» روایتی از تولد تا شهادت سردار قاسم سلیمانی است و فعالیتهای او در میدان عمل را به تصویر کشیده است.
این قسمت از برنامه روز سهشنبه 14 اردیبهشت ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد و بازپخش آن روزهای چهارشنبه 15 اردیبهشت ساعت ۹ و %(#ff0000)[جمعه 17 اردیبهشت ساعت ۱۴] است.پ.ن: سلام دیشب این مستند از شبکه مستند پخش شد پیشنهاد میکنم هرکسی ندیده جمعه دوباره تکرارشه، حتما ببینه، تو گوگل هم هست
SJY سلام
، آره واقعا هر کسی ندیده ببینه...این الگوها برای زندگی ما مفیدند و راه سعادت رو بهمون نشون میدن...
-
از شماها یادم رفته بود خداحافظی کنم دوستان خوبم. قدمتون استوار
خدانگهدار
samira pournazar هرجا هستید موفق و سربلند باشید..
مهشید حسن زاده 0 شما هم ان شاالله توی زندگیتون موفق باشید و با موفقیت برگردین...
-
samira pournazar هرجا هستید موفق و سربلند باشید..
مهشید حسن زاده 0 شما هم ان شاالله توی زندگیتون موفق باشید و با موفقیت برگردین...
mohammadhosien mazaheri ممنونم آقای مظاهری. ازتون خیلی چیزا یاد گرفتم. دعا کنید منم مثل شما ثابت قدم باشم تو این راه. موفق باشید
-
راستی اینو یادم رفت ، آخرین پستم اینجا
https://www.aparat.com/v/05p6A/استاد_حسن_عباسی_%3A_40_راز_موفقیت
مهشید حسن زاده 0 مهشیدجان ممنون از تاپیکت اسم خیلی خوبی داشت. کاربران خیلی بهتر. خدانگهدارت. -
راستی اینو یادم رفت ، آخرین پستم اینجا
https://www.aparat.com/v/05p6A/استاد_حسن_عباسی_%3A_40_راز_موفقیت
مهشید حسن زاده 0 مهشیدجان ممنون از تاپیکت اسم خیلی خوبی داشت. کاربران خیلی بهتر. خدانگهدارت.samira pournazar کمی ساده تربگیر
کمی بگذر
کمی بگذار
حالت چطوره؟
گریه هاتموم شدن؟ -
samira pournazar کمی ساده تربگیر
کمی بگذر
کمی بگذار
حالت چطوره؟
گریه هاتموم شدن؟مهشید حسن زاده 0 از خودم دورم گریه نکنم که دیگه به زنده بودنم باید شک کن. دعا کن منم برگردم به همون چیزی که نبودش در دیگران دیوانه میکنه منو. دلم برای خودم سوخت از اینکه دلسوزی ای که برای دیگران کردم در حق خودم نکردم. میخوام برای خودم همونی بشم که برای دیگرانم
-
مهشید حسن زاده 0 از خودم دورم گریه نکنم که دیگه به زنده بودنم باید شک کن. دعا کن منم برگردم به همون چیزی که نبودش در دیگران دیوانه میکنه منو. دلم برای خودم سوخت از اینکه دلسوزی ای که برای دیگران کردم در حق خودم نکردم. میخوام برای خودم همونی بشم که برای دیگرانم
samira pournazar رسم راه همینه
برای رسیدن باید اول ازهمه خودتوجابزاری! -
اینجااتاق فکره ومادرمورددغدغه هاحرف میزنیم
اجازه میدی درمورددغدغه امشبت حرف بزنیم کمی؟احساس میکنم نکته ای روبایدبگم -
اینجااتاق فکره ومادرمورددغدغه هاحرف میزنیم
اجازه میدی درمورددغدغه امشبت حرف بزنیم کمی؟احساس میکنم نکته ای روبایدبگممهشید حسن زاده 0 ببخشید معطل شدی چشام یه جوری تایید کردن که لازم شد بلند شم و دستمال بردارم
دلم خیلی گرفته همین یه جمله کافی بود تو این تنهاییا دلم گرم شه که خدا دلش برام تنگ شد تو همین چند روز -
مهشید حسن زاده 0 مهشید غیب شدی اون تاپیک
خب پس من میام ولی اون تاپیکو وضعیت نادیده گرفتن زدم. فقط همین جا رو میبینم و درسی ها رو. اگه دیدم اینجاها هم وقتمو میگیره کلا نمیام بعدش. بازم ممنون ازت دختر خوب
واسه اسپم شدنش معذرت میخوام
-
mohammadhosien mazaheri ممنونم آقای مظاهری. ازتون خیلی چیزا یاد گرفتم. دعا کنید منم مثل شما ثابت قدم باشم تو این راه. موفق باشید
samira pournazar خواهش میکنم ، شما لطف دارین..
ان شاالله همگی توی این راه ثابت قدم باشیم...
محتاجیم به دعا... -
بر هیبت قاسم قسم ای قدس میاییم...به یاری خداوند طلوع صبح پیروزی نزدیک است...
-
ببخشید دیر میفرستم دیروز اصلا حواسم به آخرین جمعه ی ماه عزیز نبود