اتاق فکرعلمدار(سری جدید!)
-
سخننگاشت | مهم رهبر انقلاب درباره ی عمل به توصیه های مسئولین بهداشت و درمان؛
️کرونا را شوخی نگیرید
️ حضرت آیتالله خامنهای: آمارهای تلخ و تکاندهنده، بایستی همهی ما را هشیار و بیدار کند؛ با بیماری شوخی نکنیم. بایستی مسئولین به طور قاطع کاری که باید انجام بدهند، انجام بدهند؛ یعنی این حدودی که لازم است و متخصّصین و کارشناسان مسئله -پزشکان و مسئولین امور بهداشت و درمان و مانند اینها- مشخّص میکنند، بر طبق گفتهی آنها عمل بشود. ۴۰۰/۱/۲۵
-
سخننگاشت | مهم رهبر انقلاب درباره ی عمل به توصیه های مسئولین بهداشت و درمان؛
️کرونا را شوخی نگیرید
️ حضرت آیتالله خامنهای: آمارهای تلخ و تکاندهنده، بایستی همهی ما را هشیار و بیدار کند؛ با بیماری شوخی نکنیم. بایستی مسئولین به طور قاطع کاری که باید انجام بدهند، انجام بدهند؛ یعنی این حدودی که لازم است و متخصّصین و کارشناسان مسئله -پزشکان و مسئولین امور بهداشت و درمان و مانند اینها- مشخّص میکنند، بر طبق گفتهی آنها عمل بشود. ۴۰۰/۱/۲۵
SJY سلام شما سخنرانی رو گوش میدین خودتون منتخبشو مینویسین؟
-
https://uupload.ir/view/n5m1_video_2021-04-18_09-55-50.mp4/
https://uupload.ir/view/hb2g_8ea3fcf4852be6a0c5eae67f28f1d1de22702152-240p.mp4/
صمیمیت آقا با خانواده شهید مسیحی آرمن آودیسیانmohammadhosien mazaheri در اتاق فکرعلمدار(سری جدید!) گفته است:
https://uupload.ir/view/n5m1_video_2021-04-18_09-55-50.mp4/
https://uupload.ir/view/hb2g_8ea3fcf4852be6a0c5eae67f28f1d1de22702152-240p.mp4/
صمیمیت آقا با خانواده شهید مسیحی آرمن آودیسیانتبریک به همه
من قبلنا فقط احترام میذاشتم بهشون الان واقعا ارادت دارم بهشون
مهشید حسن زاده 0 آره متوجه شدم ایرانی خریدی -
-
samira pournazar در اتاق فکرعلمدار(سری جدید!) گفته است:
سلام نه منم از یه جای دیگه میارم براتون
-
یه آیه امروز دیدم بازم مرتبطه به حال و هوای این تاپیک و کلا این روزهامون
اگر پیروی کنی از اکثر مردم زمین تو را از راه خدا گمراه خواهند کرد که اینان جز از پی گمانی نمی روند و جز اندیشه ی باطل و دروغ چیزی در دست ندارند.
امام علی یه حدیث دارن می فرمایند:
ای مردم در راه راست، از کمی روندگان نهراسید، زیرا اکثریّت مردم بر گرد سفره ای جمع شدند که سیری آن کوتاه، و گرسنگی آن طولانی است. ای مردم، همه افراد جامعه در خشنودی و خشم شریک می باشند، چنانکه شتر ماده ثمود را یک نفر دست و پا برید، امّا عذاب آن تمام قوم ثمود را گرفت، زیرا همگی آن را پسندیدند.
خیلی پیش میاد روزایی که بین حق و اطرافیانمون شکاف می بینیم. خود من یه بار پدرم هم جلوم ایستاد و تمسخرم کرد. من بی احترامی نکردم ولی به خاطر بی پشتوانه شدنم دست از عقیده ای که داشتم نکشیدم. امروز بعد 6 ماه کم کم دارم احترامو تو نگاه اطرافیانم میبینم. هرچند این داستان تموم نشده آدم های دیگه، مسائل دیگه...
بچه های مومن انقلابی، نشه سرد شید از عقیده ای که دارین فقط واسه اینکه تنهایید و کسی ازتون پشتیبانی نمیکنه.
گاهی هم پیش میاد که چشممون به بقیه ی آدمهاست ببینیم بقیه چیکار میکنن ما هم همون کارو بکنیم. خدا میفرماید : اینان جز از پی گمانی نمی روند نشه بگیم همه اینو میگن ... نشه بگیم فلان کس اینو میگه... خیلی ها از روی حدس و گمان دارن زندگی میکنن. حدس در مورد بودن یا نبودن خدا، حدس در مورد حقانیت دین، حدس در مورد حقانیت انقلاب، حدس در مورد فلان نامزد ریاست جمهوری و.... آدم عاقل خودشو دست حدس و گمان مردم نمیسپاره که هیچ، خودشم از حدس و گمان پیروی نمیکنه..
بریم دنبال سوالات تا جواب ها خودشونو بهمون نشون بدن. با نشستن یقین حاصل نمیشه. یقین مجاهده میخواد. یقین شب و روز توسل میخواد. مرز حق و باطل نزدیکه. یقین به حقانین آدم زنده میخواد. آدم انقلابی.
ببخشید طولانی شد. مطمئن بودم گوش شنوای حق هست. -
🟣توصیه به جوانان
رهبر معظم انقلاب
جوانها در میدان علم ، درمیدان فکر و معرفت، در میدان سیاست، در میدان کار باید تلاش خود را مضاعف کنند.جوانها به مسائل فرعی و حاشیه ها نپردازند؛ همچنین به مسائل اختلاف افکن نپردازند ، وحدت را ، و حرکت متمرکز را ، و حرکت های مومنانه و مجاهدانه را جوان ها دنبال کنند. درهمین بخشهایی که گفته شد؛ مرزهای با دشمن را پررنگ کنند؛ اما با خودی، با نیروهای داخلی ، به اندک اختلاف سلیقه ای مرزایجاد نکنند همان طور که امام فرمودند هرچه فریاد دارند بر سر دشمنان و بر سر آمریکا بکشند.
فروردین ۹۸
-
یادمان نرود ڪه
به قول حاجقاسم:)
این انقلاب، آنقدر
تلاطم و سختے دارد
ڪه یک روزی شهدا
آرزو مےکنند زندہ شوند
و براۍ دفاع از انقلاب
دوبارہ شهید شوند....شهر ها میدان مین بودند و میدان گاه جنگ...
گر میانداری نمیکردند میدان دار ها...#میدان فدای دیپلماسی
-
%(#00ff00)[بسم الله القاصم الجبارین]
سلام برکسی که همه میدونیم خیلی زودخواهدآمدودنیاروبه بهترین شکل ممکن تبدیل خواهدکرد.السلام علیک یا صاحب العصروالزمان(عج)
%(#00fff2)[آلایی ها،جوونای مملکتمون،ملت امام حسین(ع)؛سلاااممم]
مادوباره اومدیم!
%(#ff8c00)[باهمون آرمان ها،باهمون باورها،باهمون عشق!!!]
ولی استوارتر،باانگیزه وشوق بیشترومحکم تر!!!
ماتلاش میکنیم تامثل سردارعزیزشهیدمون دنیاروبه جای بهتری تبدیل کنیم.
%(#ccff00)[باورداریم برای این کار به یک دگرگونی نیازداریم؛]
%(#ff0066)[ماحتم داریم برای ایجادیک تغییربزرگ احتیاجی به هزینه های گزاف نیست!بلکه فقط کافیه هممون دست به دست هم بدیم وگام درمسیرآبادانی بزاریم ]
مامطمئنیم که همه درکنارهم میتونیم قله های نبوغ،نوآوری،آزادگی وآزادی بخشی روفتح کنیم وحتی بالاتر،به ثریابرسیم!
وحالاهمه ماهم نواوباصدای رسا به همه جهان اعلام میکنیم:
%(#ff0000)[{هرگزعلم زمین نمیمونه}]
خانم ها؛آقایون؛معرفی میکنم:
اتاق فکرعلمدارسری جدید!!!گرانی ها و وضع موجود نتیجه؛
انقلاب نیست نتیجه انتخاب است...[طلبڪار علی شدند آنانکه ابوموسی
اشعری را انتخاب ڪردند] -
اللهم احفظ قائدنا الامام الخامنه ای -
%(#00ff00)[بسم الله القاصم الجبارین]
سلام برکسی که همه میدونیم خیلی زودخواهدآمدودنیاروبه بهترین شکل ممکن تبدیل خواهدکرد.السلام علیک یا صاحب العصروالزمان(عج)
%(#00fff2)[آلایی ها،جوونای مملکتمون،ملت امام حسین(ع)؛سلاااممم]
مادوباره اومدیم!
%(#ff8c00)[باهمون آرمان ها،باهمون باورها،باهمون عشق!!!]
ولی استوارتر،باانگیزه وشوق بیشترومحکم تر!!!
ماتلاش میکنیم تامثل سردارعزیزشهیدمون دنیاروبه جای بهتری تبدیل کنیم.
%(#ccff00)[باورداریم برای این کار به یک دگرگونی نیازداریم؛]
%(#ff0066)[ماحتم داریم برای ایجادیک تغییربزرگ احتیاجی به هزینه های گزاف نیست!بلکه فقط کافیه هممون دست به دست هم بدیم وگام درمسیرآبادانی بزاریم ]
مامطمئنیم که همه درکنارهم میتونیم قله های نبوغ،نوآوری،آزادگی وآزادی بخشی روفتح کنیم وحتی بالاتر،به ثریابرسیم!
وحالاهمه ماهم نواوباصدای رسا به همه جهان اعلام میکنیم:
%(#ff0000)[{هرگزعلم زمین نمیمونه}]
خانم ها؛آقایون؛معرفی میکنم:
اتاق فکرعلمدارسری جدید!!!https://uupload.ir/view/vid_20210505_050624_936_m5yf.mp4/
صحبت های حاج قاسم:
اصل ولی فقیه است
اصل جمهوری اسلامی است
اصل نظام اسلامی است... -
مستند «%(#ff0000)[قاسم]» روایتی از تولد تا شهادت سردار قاسم سلیمانی است و فعالیتهای او در میدان عمل را به تصویر کشیده است.
این قسمت از برنامه روز سهشنبه 14 اردیبهشت ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد و بازپخش آن روزهای چهارشنبه 15 اردیبهشت ساعت ۹ و %(#ff0000)[جمعه 17 اردیبهشت ساعت ۱۴] است.پ.ن: سلام دیشب این مستند از شبکه مستند پخش شد پیشنهاد میکنم هرکسی ندیده جمعه دوباره تکرارشه، حتما ببینه، تو گوگل هم هست
-
از شماها یادم رفته بود خداحافظی کنم دوستان خوبم. قدمتون استوار
خدانگهدار
-
مستند «%(#ff0000)[قاسم]» روایتی از تولد تا شهادت سردار قاسم سلیمانی است و فعالیتهای او در میدان عمل را به تصویر کشیده است.
این قسمت از برنامه روز سهشنبه 14 اردیبهشت ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد و بازپخش آن روزهای چهارشنبه 15 اردیبهشت ساعت ۹ و %(#ff0000)[جمعه 17 اردیبهشت ساعت ۱۴] است.پ.ن: سلام دیشب این مستند از شبکه مستند پخش شد پیشنهاد میکنم هرکسی ندیده جمعه دوباره تکرارشه، حتما ببینه، تو گوگل هم هست
SJY سلام
، آره واقعا هر کسی ندیده ببینه...این الگوها برای زندگی ما مفیدند و راه سعادت رو بهمون نشون میدن...
-
از شماها یادم رفته بود خداحافظی کنم دوستان خوبم. قدمتون استوار
خدانگهدار
samira pournazar هرجا هستید موفق و سربلند باشید..
مهشید حسن زاده 0 شما هم ان شاالله توی زندگیتون موفق باشید و با موفقیت برگردین...
-
samira pournazar هرجا هستید موفق و سربلند باشید..
مهشید حسن زاده 0 شما هم ان شاالله توی زندگیتون موفق باشید و با موفقیت برگردین...
mohammadhosien mazaheri ممنونم آقای مظاهری. ازتون خیلی چیزا یاد گرفتم. دعا کنید منم مثل شما ثابت قدم باشم تو این راه. موفق باشید
-
راستی اینو یادم رفت ، آخرین پستم اینجا
https://www.aparat.com/v/05p6A/استاد_حسن_عباسی_%3A_40_راز_موفقیت
مهشید حسن زاده 0 مهشیدجان ممنون از تاپیکت اسم خیلی خوبی داشت. کاربران خیلی بهتر. خدانگهدارت. -
راستی اینو یادم رفت ، آخرین پستم اینجا
https://www.aparat.com/v/05p6A/استاد_حسن_عباسی_%3A_40_راز_موفقیت
مهشید حسن زاده 0 مهشیدجان ممنون از تاپیکت اسم خیلی خوبی داشت. کاربران خیلی بهتر. خدانگهدارت.samira pournazar کمی ساده تربگیر
کمی بگذر
کمی بگذار
حالت چطوره؟
گریه هاتموم شدن؟