فیزیک جریان مقاومت
-
سلام
دوتا سوال داشتم
-
تو اینجا چرا اتصال کوتاه برقرار نیست و اون دوتا مقاومت R بین A و A حذف نمیشن؟

-
مشکل شکل من با استاد یاری چیه جواب غلط در میاد؟ چرا جایگذاری نقاطم اشتباهه؟

لینک ویدیو : تایمش هم تو اسکرین شات ها معلومه (از دقیقه 21 به بعد)
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
همیار
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم -
-
سلام
دوتا سوال داشتم
-
تو اینجا چرا اتصال کوتاه برقرار نیست و اون دوتا مقاومت R بین A و A حذف نمیشن؟

-
مشکل شکل من با استاد یاری چیه جواب غلط در میاد؟ چرا جایگذاری نقاطم اشتباهه؟

لینک ویدیو : تایمش هم تو اسکرین شات ها معلومه (از دقیقه 21 به بعد)
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
همیار
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهمamirmohammad shakeri سلام ۱_سیم بدون مقاومت اتصال کوتاه میدهد در حالی که هر سیمی که نشون دادید جلو تر که برید مقاومت توش هست

۲_شما کلید را وصل در نظر گرفته آید استاد قطع در نظر گرفته -
-
amirmohammad shakeri سلام ۱_سیم بدون مقاومت اتصال کوتاه میدهد در حالی که هر سیمی که نشون دادید جلو تر که برید مقاومت توش هست

۲_شما کلید را وصل در نظر گرفته آید استاد قطع در نظر گرفته-
میتونید بیشتر توضیح بدید؟
-
اتفاقا تو این حالت کلید بسته در نظر گرفته شده
-
-
amirmohammad shakeri سلام ۱_سیم بدون مقاومت اتصال کوتاه میدهد در حالی که هر سیمی که نشون دادید جلو تر که برید مقاومت توش هست

۲_شما کلید را وصل در نظر گرفته آید استاد قطع در نظر گرفتهz Gheibi در فیزیک جریان مقاومت گفته است:

-
-
-
-
-
amirmohammad shakeri ۲ برای اتصال کوتاه باید کل سیم بدون مقاومت باشد الان شما در مسیر ۱پیش برید میخورید به مقاومتR1 اونجایی هم که خودتون با رنگ آبی نشونش دادید که هر سه طرفش مقاومت هست

-
-
amirmohammad shakeri ۲ برای اتصال کوتاه باید کل سیم بدون مقاومت باشد الان شما در مسیر ۱پیش برید میخورید به مقاومتR1 اونجایی هم که خودتون با رنگ آبی نشونش دادید که هر سه طرفش مقاومت هست

z Gheibi در فیزیک جریان مقاومت گفته است:

ممنون
امکانش هست چنتا مثال دیگه بزنید؟
-
amirmohammad shakeri خواهش میکنم
این جزوه قسمت اتصال کوتاه را بخونید
وبه عکس زیر توجه کنید : در صورتی اتصال کوتاه رخ میدهد که هیچ مقاومتی در دوسر سیم نباشد یعنی اختلاف پتانسیل وجود نداشته باشد مثل مسیر سبز نه مسیر آبی
ابهامی داشتید بفرمایید -
z Gheibi در فیزیک جریان مقاومت گفته است:

-
amirmohammad shakeri سوال دوم تون دقیقا نمی توانم بفهمم چرا این طوری میشه منم مثل استاد به دست آوردم
،اما این طور که من فهمیدم اگر یک نکته را رعایت کنید حل میشه اما جایی ندیدم به این نکته اشاره کنن ،
وقتی به ترتیبACB نامگذاری کردید در حل هم اگر به ترتیبACB را رعایت کنید درست میشه -
-
وبه عکس زیر توجه کنید : در صورتی اتصال کوتاه رخ میدهد که هیچ مقاومتی در دوسر سیم نباشد یعنی اختلاف پتانسیل وجود نداشته باشد مثل مسیر سبز نه مسیر آبی
ابهامی داشتید بفرمایید -
ابهامی داشتید بفرماییدz Gheibi در فیزیک جریان مقاومت گفته است:
ابهامی داشتید بفرماییدالبته مثال داخل عکس اول به اتصال کوتاه مربوط نیست