درس های تلمبار شده
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه.🌸
بچه ها دختر عموی من یه سوال مشاوره ای داره و تو انجمن عضو نیست (نمیتونه عضو شه) من سوالشو اینجا میپرسم لطفا راهنمایی کنید.( دهم تجربی هستش)
درساش تلمبار شدن از روز اول تا الان خیلی کم درس خونده. 👇
زیست تا فصل ۲ گفتار ۱ بلده دبیرشون فصل ۴ گفتار ۱ رو تموم کرده
شیمی تا صفحه ۱۹ بلده دبیرشون فصل ۲ رو شروع کرده
ریاضیش خوبه
فیزیک هیچی بلد نیست
دروس عمومی هم هیچی بلد نیست
لطفا یه برنامه بهش بدید که خیلی خوب باشه و بهش انگیزه بده.(من بهش برنامه دادم ولی نمیتونی طبق برنامش جلو بره)
دانش-آموزان-آلاء دهم یازدهم دوازدهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
بچه ها دختر عموی من یه سوال مشاوره ای داره و تو انجمن عضو نیست (نمیتونه عضو شه) من سوالشو اینجا میپرسم لطفا راهنمایی کنید.( دهم تجربی هستش)
ریاضیش خوبه
فیزیک هیچی بلد نیست
لطفا یه برنامه بهش بدید که خیلی خوب باشه و بهش انگیزه بده.(من بهش برنامه دادم ولی نمیتونی طبق برنامش جلو بره)
دانش-آموزان-آلاء دهم یازدهم دوازدهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاHelen Alinia سلام وقتتون بخیر
برنامه ی شما چطور بوده ک ایشون نتونسته به برنامه عمل کنه؟ -
Helen Alinia سلام وقتتون بخیر
برنامه ی شما چطور بوده ک ایشون نتونسته به برنامه عمل کنه؟Zeinab Siri برناممو از مشاورم گرفتم که خیلی خوبه میگه حاله درس خوندن نداره
برنامم اینجوریه ۲/۵ تا ۳/۵ زنگ اول تا ۱۰/۵ شب البته بین زنگا نیم ساعت استراحته -
البته اینم بگم به یه بار شروع کرد به خوندن که تا اینجا که بالا گفتم رسوند درسارو ولی خیلی کند جلو میره
-
خب اگر کند هستن ایرادی نداره،اجازه بدید هرجوری که میتونن شروع کنن و در گذر زمان و به مرور سرعتشون بالا میره و جای نگرانی نیست
-
خب اگر کند هستن ایرادی نداره،اجازه بدید هرجوری که میتونن شروع کنن و در گذر زمان و به مرور سرعتشون بالا میره و جای نگرانی نیست
Zeinab Siri اخی چیزی تا اخر سال نمونده ۷ هفته تا عید مونده ۲ هفته هم تعطیلات عید که تو تعطیلات تکلیف دارن که کلا میشه۹ هفته فکر نمیکنم بتونه برسونه اینجوری که درس میخونه
-
مینیمم ساعت مطالعشون در روز چقدره؟
-
مینیمم ساعت مطالعشون در روز چقدره؟
Zeinab Siri نهایتا ۲یا ۳ ساعت
-
این پست پاک شده!
-
ریاضیش خوبه
فیزیک هیچی بلد نیست
دانش-آموزان-آلاء دهم یازدهم دوازدهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاHelen Alinia ایشون اصلا نخونده 😐😶 باید از آخر برگرده اول (نظر منه)... در کل میتونه بزاره برای تابستون و ادامشو بخونه از الان
-
Zeinab Siri نهایتا ۲یا ۳ ساعت
Helen Alinia خب ۳ساعتم تایم خوبیه و میشه باهاش شروع کرد و درسای مدرسه رو در حد مدرسه خوند و تابستون کنکوری خوند
-
Helen Alinia ایشون اصلا نخونده 😐😶 باید از آخر برگرده اول (نظر منه)... در کل میتونه بزاره برای تابستون و ادامشو بخونه از الان
Zahra Jampanah اخه از اخر نمیشه که باید جزوه بنویسه. ممنون بابت راهنماییت🌹
-
Zahra Jampanah اخه از اخر نمیشه که باید جزوه بنویسه. ممنون بابت راهنماییت🌹
Helen Alinia برای خوندن میگم ، بنظرم ترم دو رو بخونه مفهومی عالی میشه
-
ریاضیش خوبه
فیزیک هیچی بلد نیست
دانش-آموزان-آلاء دهم یازدهم دوازدهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاHelen Alinia سلام
وهمانا خداوند تعطیلات نوروز را آفرید.اگه بشینه محکم بخونه وقت اضافه هم میاره! -
Helen Alinia سلام
وهمانا خداوند تعطیلات نوروز را آفرید.اگه بشینه محکم بخونه وقت اضافه هم میاره!@narjes-hashemi 😂😂😂اره ولی دبیراشون بره عید کلی تکلیف دادن