قیمت جزوه ها
-
من بچه هایی که تهیه کردن رو تگ می کنم تا خودشون نظر بدن که قیمتش بالا هست یا نه
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء -
نمیدونستم باید این موضوع رو کجا بگم برای همین اینجا رو مناسب ترین جا دونستم شخصا پَک یا جزوه نمی گیرم
بیارم به قیمت های جزوه دقت نکردم ولی وقتی وارد صفحه اصلی برنامه آلا شدم پَکِ راه ابریشم رو دیدم که حدود ۲ و نیم میلیون تومن بود درسته!؟
خب یه خورده زیاد نیست؟
@قیمتببین فقط اینو بهت میتونم بگم که با نظر دیگرانن تصمیم نگیر خودت باید تصمیم بگیری که خوبه یا نه
اونا طبق سلایقشون دارن نظر میدن
و اینو هم بدون که اینجا انجمن آلاس و خوب قطعا حمایت میکنن از راه ابریشم
نه از نقاط ضعف این پکیج حرف میزنن و نه چیز دیگه ای
بس خودت برو بخش راه ابریشم آلا و نمونه تدریس ها رو ببین
در مورد قیمت هم واقعا آلا نسبت به موسسات دیگر واقعا عالیه نمخوام نام برم ولی آلا واقعا نسبت به موسسات دیگه واقعا خیلی قیمتش پایینه خیلی
ولی همونجور که گفتم باید خودت تصمیم بگیری خود دانی
-
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء@m-an در قیمت جزوه ها گفته است:
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاءاصلا این قیمت ناچیزه به خدا در نگاه اول زیاده ولی ارزشش رو که بفهمی میفهمی این قیمت ناچیزه در ضمن این پک قابل قیاس با دیگر پکیج ها نیست حالا اگر هم مقایسه کنیم قیمت کمتری داره بازم
به سر به دیگر موسسات بزنید لطفا
یه پک به نام درسنامه یه پک به نام نکته و تست نمیدونم یه پک به نام....
ولی این پک هرچیزی تاکید میکنم هرچیزی که تا کنکور نیازه رو شامل میشه و به چیز دیگه ای نیاز نیست واقعا
Aryan assassin -
نمیدونستم باید این موضوع رو کجا بگم برای همین اینجا رو مناسب ترین جا دونستم شخصا پَک یا جزوه نمی گیرم
بیارم به قیمت های جزوه دقت نکردم ولی وقتی وارد صفحه اصلی برنامه آلا شدم پَکِ راه ابریشم رو دیدم که حدود ۲ و نیم میلیون تومن بود درسته!؟
خب یه خورده زیاد نیست؟
@قیمتAryan assassin سایتایی دیگه ای هستن ک برا هر درس 1 و خورده ای میگیرن ! من هیچ جایی هیچ پکیجی به این قیمت و از همه مهمتر اینقدر جامع و کامل ندیدم
شما اگه پکیجی که بیاد با این قیمت کل دروس اختصاصی 3 پایه رو تدریس کنه سراغ دارین به مام معرفی کنید (کامل که میگم واقعا کامله هااا ، از جزوه و درسنامه بگیر تا تست های آموزشی و پیش و پس آزمون ها و کنکورچه) -
خب یه خورده زیاد نیست؟
@قیمتAryan assassin منم اول همین فکرو میکردن(البته فقط درباره زیست). به نظر من نه تنها زیاد نبود بلکه اگر بیشتر هم میخواستن میدادم! تقریبا استاد موقاری تمام وقتشون رو در اختیار راه ابریشم گذاشتن
-
خب یه خورده زیاد نیست؟
@قیمتAryan assassin با توجه به قیمت های سایر موسسات ک برای یک درس حدود 2 یا 3 تومن میگیرن راه ابریشم برا 4 درس اختصاصی سه سال به همراه جزوه و تست و ازمون و.... قیمتش خیلی خیلی مناسب هست من حدود 7 ، 8 تومن برا ی موسسه هزینه کردم ک در مقایسه با الا هیچ هستن این پک خیلی کامل هست هر انچه ک برای ی کنکوری نیازه رو داره نمونه تدریس هم تو سایت هست میتونید ببینید
-
Aryan assassin منم اول همین فکرو میکردن(البته فقط درباره زیست). به نظر من نه تنها زیاد نبود بلکه اگر بیشتر هم میخواستن میدادم! تقریبا استاد موقاری تمام وقتشون رو در اختیار راه ابریشم گذاشتن
mahdi mangenehchi شما سال چندمی؟
-
ممنون از نظرات عزیزان.اگه این پَک برای ۳ پایه هست خب پس من حرفی ندارم.البته غیر ممکنه هیچ اشکالی نداشته باشه
-
ممنون از نظرات عزیزان.اگه این پَک برای ۳ پایه هست خب پس من حرفی ندارم.البته غیر ممکنه هیچ اشکالی نداشته باشه
Aryan assassin اشکالش فقط یکم بی نظمی تو انتشاره که البته تا اخر فرسنگ 5 همه چیز کامل و اوکیه و فقط یه سری کنکورچه منتشر نشده. برای کسی که تازه میخواد بخره و شروع کنه دیدن دیگه اشکال محسوب نمیشه چون وقتی بررسی به همین فرسنگ 6 راه ابریشم ضبطش کامل تموم شده دیگه. میتونی با خیال راحت تهیش کنی.
-
خب یه خورده زیاد نیست؟
@قیمتAryan assassin
سلام وقت بخیر
نه در مقایسه با سایر امکاناتی که جاهای دیگه داره ارائه میشه اصلا زیاد نیست!!
من آدرس بهتون میدم،آموزشگاه ایکس که جای معروفی هم نیست،اصلا و ابدا،و حتی اگر الان هم اسم بیارم،فکر نکنم بتونید توی اینترنت پیداش کنید(در این حد گمنام!!)داره بابت هر مبحث از یه درس عمومی ادبیات 500هزار تومن میگیره(20جلسه)
یا موسسه ایکس دیگه ای که مثلا داره خدمات ارائه میده،قیمت یه جزوه زیستش 600هزارتومن بود(قیمت جدیدشو نمیدونم)تازه بدون کلیپ اموزشی و ......
خب الان شما حساب کن
توی همون پکی گفتین،
چهارتا درس اختصاصی قرار داره
هم جزوه در اختیارتون گذاشتن
هم کلیپ آموزشی
تازه تست و کنکورچه هم هست که دیگه دانش اموز نخواد برای منبع هم هزینه کنه...
و شرایط ویژه ای که برای خریدش قرار دادن
که اگر کسی نمیتونه این مبلغ رو پرداخت کنه
میتونه از طرح پرچم استفاده کنه و اون رو با80درصد تخفیف تهیه کنه.
حالا آلایی عزیز
خودت قضاوت کن
زیاد هست یا نیست؟