احتمال
-
-
zoohre hocini سلام سوال اول فکر می کنم از مباحث احتمال ریاضی هاست سوال دوم هم از قانون احتمال کل هست که هنوز نرسیده اید
-
zoohre hocini سلام سوال اول فکر می کنم از مباحث احتمال ریاضی هاست سوال دوم هم از قانون احتمال کل هست که هنوز نرسیده اید
z Gheibi سلام فارغ هستم
-
اولی حس میکنم واسه ریاضیاس
ولی این سوال دومتون
-
z Gheibi سلام فارغ هستم
zoohre hocini تا حالا ندیدم تو اینجور سوالا آکولاد بکشن و اینجوری بنویسن اگر منظور اینو بگید شاید بتونم کمک کنم
منظورش از {a,b,c} چیه مثلا؟ پیشامده اینکه هر 3 اتفاق بیافتن؟ -
اولی حس میکنم واسه ریاضیاس
ولی این سوال دومتون
Shadow Runner ممنون امکانش هست توضیحم بدید مچکرم
-
Shadow Runner ممنون امکانش هست توضیحم بدید مچکرم
zoohre hocini ببینید میخوایم از کیسه اخر یدونه در بیاریم ب شرطی که سفید باشه
خب این مهره سفید منشاءش از اون دوتا کیسه قبلیه بنابراین باید بیایم ببینیم به چه احتمالی از اون کیسه ها سفید در میاد بیرون که بره داخله کیسه سوم
واسه اولی میدونیم 6 تا از 24 تاش سفیده پس ضربدره 7 دوازدهم میشه(چون 7 تا میخوایم ازش دربیاریم و اینکه 7و5 مهره ای که وارد کیسه سوم میکنیم جمعا میشن 12 تا)
دومی هم همینطور 12 تا سفید از 18 تا هس که ضربدر 5 دوازدهم میشهسوال اول رو نفهمیدید منظورش چیه؟
-
zoohre hocini ببینید میخوایم از کیسه اخر یدونه در بیاریم ب شرطی که سفید باشه
خب این مهره سفید منشاءش از اون دوتا کیسه قبلیه بنابراین باید بیایم ببینیم به چه احتمالی از اون کیسه ها سفید در میاد بیرون که بره داخله کیسه سوم
واسه اولی میدونیم 6 تا از 24 تاش سفیده پس ضربدره 7 دوازدهم میشه(چون 7 تا میخوایم ازش دربیاریم و اینکه 7و5 مهره ای که وارد کیسه سوم میکنیم جمعا میشن 12 تا)
دومی هم همینطور 12 تا سفید از 18 تا هس که ضربدر 5 دوازدهم میشهسوال اول رو نفهمیدید منظورش چیه؟
@shadow-run خیلیییی ممنونم برا بچه های ریاضی بود
-
@shadow-run خیلیییی ممنونم برا بچه های ریاضی بود
zoohre hocini خواهش
اها ک اینطور