-
سلام
من فقط زیست دهم و یازدهم و شیمی دهم و یه کوچولو دوازدهم و فیزیک یازدهم رو خوندم عمومیا رو زیاد پیش نبردم
اگر در زمان باقی مانده بتونم شیمی یازدهم وفیزیک دوازدهم رو بخونم و عمومیا رو هم مسلط بشم میتونم
پرستاری یا شیمی قبول بشم ؟ در درجه ی اول پرستاری در درجه ی دوم شیمی چون به شیمی علاقه دارم و ولی پرستاری بازار کار بهتری داره
من خیلی وقته شروع کردم بخونم منتها مشکلم اینه کندم ... انگار هر چی میخونم درس پیش نمیره -
سلام😄👋
دیدین بعضی وقتا یه اتفاق، مشکل ، یه آدم و... هی میان تو ذهنت و تو بهش فکر میکنی؟فکر میکنی و فکر میکنی وسرتو که بلند میکنی میبینی چند ساعت گذشته
چیکار کنیم اینارو؟
بعدشم فقط مشکل وقت تلف کردن نیست😑 ذهن آدم مشغول میشه کلی و بعدا هم همچنان افکارت درهم شدن
من تازگیا واسه این که از این چیزا فرار کنم مشغول گوشی میشم یا فیلم میبینم و...
بعدشم میبینم که وقتم تلف شده بیشتر حرصم میگیره
درس خوندنم مشغولی خوبی نیس دیگه:(( هی ذهن آدم میره سراغشون
چیکار میکنین این مواقع؟ که هم بشه درس خوندن هم این گربه بازیگوش ذهنت اینور اونور نپره؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام سلام
یه سوال
دفترچه ازمونا و ... رو با چه ورقی میزنن؟ اصن ادم خودش میتونه جایی رو پیدا کنه بهش بگه با همون ورقا و اون جنش پرینت بگیره که ارزون تر بیفته
حتما باید یه انتشاراتی چیزی باشه مثل خود سنجش و قلمچی که تعداد زیاد باشه تا ازون ورقا بزنه؟
یا هستن جاهایی که اینجوری چاپ کنن کلا؟
خدایی حیفه برای یه عمومی ، بخوام برم A4 بدم پرینت بشه روش
-
-
-
سلام. تشریحی نمیتونم سوال هارو حل کنم.
چیکار کنم؟
بلد بودم دهم ولی یهدم رفت چون همش استوکیومتری کار میکردم حتی سر امتحانات مدرسه.@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
-
ستام دوستان من یه مشکل خیلی خیلی مهم دارم لطفا یه راهکاری به من بدید تو مدرسه ما کسی به کنکور و این چیزا اهمیت نمیده حتی نمره کل کلاسمون خیلی پایینه تک و توک درسخون توشون هس من از لحاظ مالی و اینا فقط میتونم کتابای تست و.. برای کنکور تهیه کنم راستشو بگم من قبلا به پزشکی فکر میکردم اما الان اوضاع یه جور دیگه شده فکر میکنم این دوسال کرونا اصلا درس نخوندم و یجورایی فکر میکنم خنگم دیروز داشتم به قبل این دوسال فکر میکردم من همه نمراتم بالای ۱۹ بود و الان همه انگیزم ته کشیده تازگیا همش به فکر همسر آیندم و رویاهای صورتیم 🤦♀️و اینا همش عوارض رمان های متعددیه که من خوندم تا میام درس بخونم به این فکر میکنم که من تهش میخوام شوهر کنم و درس به دردم نمیخوره بین عقل و احساسم گیر کردم خیلی خیالپردازم و نمیتونم جلوی خودمو بگیرم یه راهکار بدید من درس بخونم و از این فکرا*
~~```
[متن ایتالیک ( کج )]() -
سلام.
من همونی ام که اون روز تاپیک زدم راجبه مشاورم.
یک هفته و چند روزه ارتباط کامل قطع شد ولی بعد از یک هفته اومد دم در خونمون وقتی دید تلفن رو جواب نمیدم و گفت دلم برات تنگ شد میخوام ببینمت بعد که داشت میرفت گفت به کسی نگو من اومدم ببینمت .
یعنی چی؟ چرا نگم؟ چرا اومد؟ چیکار کنم؟گفتم دیگه زنگ نزنید گفت اذیت میشی از این ارتباط من دیگه باهات در ارتباط نیستم و ...
گفت دوست ندارم کسی رو که خیلی دوست دارم در عذاب باشه.تو اهواز مشاور خوب میشناسید معرفی کنید.
-
سلام بر دوستان گرامی
اول از خودم بگم. من الان 27 سالمه و رشته مهندسی شیمی خوندم. اما به دلیل یک سر ی مسائل خانوادگی و مشکلاتی که برام پیش اومد مجبور شدم سریعا دنبال کار باشم و تو اون برهه زمانی فقط تونستم کار تدریس زبان رو شروع کنم. تو یکی از موسسات مشغول به کار شدم و الان 4 ساله که اینجام (سربازی معاف کفالت مادر داشتم). و الان هم از نظر رشته تحصیلی خودم انقدر ازش فاصله گرفتم و حقیقتا ازش زده شدم که برام غیر قابل تحمله و نمیتونم اصلا دیگه سمتش برم. شغل خودمو دوست دارم ولی درآمد آن چنانی نداره.الان میخوام از نو شروع کنم. میخوام برای کنکور تجربی 1401 بخونم و به خودم ایمان دارم که سراسری روزانه پرستاری یا پزشکی رو حتما قبول میشم و حقیقتا هم دوست دارم که در زمینه درمان فعال به کار بشم. اما پرستاری رو ترجیح میدم چون سنم بالاست و نمیخوام تا 40 سالگی برای تخصص وقت بذارم.
خواهشا من رو راهنمایی کنید که آیا:
تصمیم درستی گرفتم؟ امنیت شغلی رشته پرستاری چطوره؟ بعد از پایان طرح در بیمارستانها استخدام حتمیه یا بعدش میشه بیکاری؟ مهاجرت با این رشته تا چه حد آسونه (یا تا چه حد سخته)؟از نظر زبان انگلیسی هم هیچ مشکلی ندارم و عین افراد نیتیو میتونم حرف بزنم و کاملا مسلطم. بعد مالی و مهاجرتش برام خیلی مهمه.
-
من اصلا توانایی شروع دوباره و خوندن برای کنکور رو ندارم برای دانشگاه ازاد هم نمیدونم میتونم شهریهش رو جمع کنم یا نه
میخوام البته امیدوارم تا اوایل تیر حالمو بتونم خوب کنم حداقل یکم راه بیوفتم و احساس بد الانو نداشته باشم
و بعدش شروع به زبان اموزی کنم (یه مقدار از قبل بلدم و حس میکنم میتونم تو سه ماه گیلیم خودمو از اب بکشم)
و با پاسخنامه سفید کنکور یه رشته الکی دولتی قبول شم و روزای بیکاری به علاقه خودم که برنامه نویسی هست برسم
به نظرتون معقولانهس؟
-
سلام سلام
کسی هست اینجا همایش آرش استاد ثابتی برای تجربی رو خریده باشه؟
اگر اره بی زخمت بیاد پی وی کارش دارم
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @آرشی-ها
-
سلام دوستان امسال قراره انتخاب رشته کنم و برعکس دوسال پیش اصلا نمیتونم درس بخونم اصلا یادم نمیاد قبلا چجوری درس میخوندم وقتی کتاب و میخونم نمیتونم حفظش کنم کسی روشی داره برا اینکه بتونم بهتر درس بخونم ؟
البته فک میکنم به خاطر اینم هست که نمیدونم چه رشته ای میخوام انتخاب کنم و میگم اصلا چه فایده ای داره درس بخونم ولی سال پیش معدلم ۱۹.۹۸ بود ولی المال که اولین امتحانم رو که دینی بود رو دادم اونجوری که حساب کردم نمرم ۱۶ میشه و دیگه کلا انگیزمو از دست دادم😅 -
-
-
-
سلام بچه ها من ادبیاتم انچنان تعریفی نداره سال پیش ۱۵درصد زدع بودم
پشت کنکور تجربیم تو این مدت چیکار کنم ک درصدمو ب ۲۵الی ۳۰حداقل برسونم
دو س شبه شروع کردم هر شب لغت حفظ میکنمو و نون شبای نشر الگو رو کار میکنم ایا نتیجه میده؟
تحلیل کنکورا چطور اونم تاثیر دارع ک شروع کنم؟
ب درصد۲۵هم برسم راضیم😢
تروخدا کمکم کنید -
سلام بچه ها امیدوارم حال تون درجه یک باشه🙌✨
خب...
سریع میرم سراغ اصل مطلب
نوع تغذیم، خوابم و... مثل قبله
اما از ساعت 8 به بعد و تو بهترین حالت 10 به بعد دیگه توان خوندن ندارم
درس میخونم ولی بازدهی صبح یا ظهر رو نداره
ممکنه بگید زودتر روزت رو شروع کن ولی اخرای برنامه میرسم اینجوری میشم
برنامم سنگین نیست برنامه سنگین تر از این داشتم و خب موقع جمع بندیه و میکسش با نهایی واقعا نمیتونم سبک برنامه بریزم در حد 10 ساعت دیگه باید بخونم که برسم
حتی عصر ها یک ساعتی میخوابم ولی تا یک ساعت یا دو ساعت بعدش تاثیر داره://
حتی اگر طول روز درسی رو داشته باشم که سخت باشه و بیشتر خسته شده باشم نسبت به بقیه درسا بیشتر استراحت میکنم که خستگیم در بره
ولی واقعا نمیدونم مشکل از کجاس و چیکار باید بکنم
شایدم واس اینه که چند روز آخره و این حرفا...
ولی خب به هر حال این چند روز آخر هم مهمه نمیتونم بگذرم ازش
و همچنین قرص مولتی ویتامین اینا مصرف میکنم
ممنون میشم راهکاری دارید بگید🙌✨
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
مشاور،آره یانه؟
-
بچه ها من یکی دوماهی از مشاوراستفاده کردم؛که حدودی بخوام بگم 80 درصد هزینه ای که بودرو واقعا بهم گردوند.هرموقع سوال داشتم ازهرمبحثی جواب میدادن،تحلیل ازمون هادونه به دونه باهم انجام میدادیم،تورشته خودم رتبه بود رتبه 800دانشگاه تهران.نکات خوب وکاربردی خلاصه خوب..
اون بیست درصدم نشدواقعا اون چیزی که انتظارداشتم..
الان من میخوام کنسلش کنم..ولی میترسم توجاهای مهم مثه دوران جمع بندی نتونم کاردرستو انجام بدم وپشیمون بشم.میخوام نظرتونوبدونم اگه تجربه مفیدی دارین راه کاری،یا بنظرتون درسته این حرکت یانه؟
پیوی هم بازه اگردوستنداشتین اینجابگین
@ریاضیا :blue_heart: @تجربیا :blue_heart: @دانش-آموزان-آلاء :blue_heart: @دوازدهم:blue_heart: @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا :blue_heart: -
ida shateri سلام خوبی؟
-
sallar savadkoohi نمی دونم والا
-
sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدیه بانو
اخه من 4 ماهه دیگه کنکور دارم
دیگه وقت ریسک کردن رو مشاورا رو ندارم :( -
ida shateri سلام میشه بگید مشاورتون مال کدوم موسسه هست؟
-
sallar savadkoohi مشاور باعث رشد میشه البته مشاور خوب مشاور بد آدم رو داغون می کنه من به مدت زیر نظر یه مشاور کار می کردم خیلی پیشرفت کرده بودم ولی متاسفانه نشد ادامه بدم کارم رو با ایشون و افت کردم 💔🤕الان دوباره شروع کردم
-
sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خودم تا حالا مشاور نداشتم
خودم برای خودم برنامه ریزی و اینا میکنم
میخوام بدونم
مشاور خیلی نقشش مهمه؟
چون وضعیتم خیلی معمولیه
و میخوام ببینم مشاور باعث رشد میشه یا نه
چون چند وقته خیلی ذهنمو درگیر کرده
ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارمون بذارین -
این پست پاک شده! -
Chistary Life دقیقا البته مشاور خوب و بد داره مشاور بد داغون میکنه آدم رو
-
انتخاب خودته ولی من که خیلی مشاور بدردم نخورد من فکر میکردم الان که مشاور بگیرم همه چی حل میشه یه جورایی ارمانی فکر میکردم ولی بدون مشاور هم میشه موفق شد
-
ida shateri سلام پی وی بازه عزیزم
-
بازه
-
ida shateri من مشاور ندارم ولی به نظرم بمونی بهتره 👌جمع بندی حساس ترین دورانه
-
elmira m.s
رها اسدی
پیویتون رو بازکنین :)
دیردیدم کامنتاتونو -
ida shateri سلام
مشاورتون برا کدوم موسسه هست؟ -
این مشاورتون مال کدوم موسسه هس؟
-
ida shateri خواهش میکنم 😅
اگر سوالی داشتین در خدمتم -
Im Ho3ein ممنون:bouquet:
-
ida shateri سلام من تا بحال نه مشاوری داشتم نه دارم
اما فکر کنم امسال خصوصا این موقع لحظات حساسیه و و قت آزمون و خطا نیست ! حتما باید راه درستو بری .
و بنظرم اگه ضرورتی نداره چرا مشاورت رو رها کنی؟
بازهم هیچکس شرایط رو به خوبی خودتون نمیدونه . اگه مشاور بگیری خیالت از بابت مسیر راحته ولی اگه نگیری احتمال خطا هست حالا اون پولی که برای مشاور میدی بحث 50 سال زندگی آیندت هست .
شما هم میتونید از الان تا اخر با مشاورتون پیش برید
میتونید الان نرید و عید و دوران جمع بندی مشاور بگیرین
میتونین کلا نگیرید ( ک بنظرم اگه بگیرید قطعا به نفعتون خواهد بود )ضمنا اینا در صورتیه که بدونید مشاورتون واقعا کار درسته که اینطور که فهمیدم هست
-
ع :// مال من برعکسه یعنی؟داستان چیه؟:face_with_tears_of_joy: :person_facepalming_light_skin_tone:
ممنون بازم عزیزم:blue_heart: -
ida shateri در مشاور،آره یانه؟ گفته است:
:face_with_rolling_eyes: chichak am مارودورننداز:blue_heart: دوستداشتم بدونم نظرتو:grinning_cat_face_with_smiling_eyes:
سسلام عزیزه دل:smiling_face_with_heart-eyes:
مرسی به خاطر تگ:two_hearts: :sparkling_heart:
من اوایل سال رفتم پیش یه مشاور وقتی بهش گفتم برنامه درسی بهم بده گفت طبق برنامه آزمونت پیش برو که بفهمیم عملکردت چجوری...بعضی هاشونم هستن خودشون آزمون میگیرن...اگه آزمون میدی و و اشکالات مطالعاتیت رو حل کرده به نظرم دیگه مشاور کاره خیلی شاخی رو انجام نمیده...ولی اگه یجورایی تازه شروع کردی به درس خوندن به نظرم اگه با هزینه اش مشکلی ندارین کمک خیلی خوبه بهتون میکنه:sparkles:
در ضمن اینم گفت ما مشاورا فقط ۲۰ درصد بهتون کمک میکنم و ۸۰ درصد موفقیتتون مربوط به خودتونه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :beating_heart:
-
sallar savadkoohi دلیلش چندبخش میشه -_- یکیش همون بیستدرصدرس که یکم مهمتره،یکمش هم هزینشه و..
ممنون:bouquet: -
Bio ممنون:bouquet:
-
ida shateri
با این توصیفات به نظرم مشاور خوبیه
چرا میخوای کنسلش کنی؟
ببین اگه خودت میتونی بدون مشاور همینقدر بازده یا بیشتر داشته باشی لغوش کن
اگرم نه که موندنش خوبه به نظرم. -
ida shateri مشاور خفنیست! هرچند من خودم مشاور اینجوری ندارم ولی اگه مشاور کاربلد و بروز دارین از دستش ندین
-
:face_with_rolling_eyes: chichak am مارودورننداز:blue_heart: دوستداشتم بدونم نظرتو:grinning_cat_face_with_smiling_eyes:
-
amirh_hmyf ممنونم:bouquet: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
-
ابوالفضل ریسی ممنون بازم:bouquet:
ida shateri خواهش میکنم
موفق باشید🌹 -
ابوالفضل ریسی ممنون بازم:bouquet:
-
خودم نشانک میزنم:cat_face_with_tears_of_joy: :blue_heart:
-
ابوالفضل ریسی اون حس واقعیه راضی بودنرو ندارم:face_with_rolling_eyes: :expressionless_face:
ida shateri پس به نظر من ادامه ندین
دیگه الان درحدی تجربه دارید بتونید گلیم خودتون رو از آب بکشید بیرون😊 -
M Tg مارودعاکن خودم مشاورت میشم همشو جواب میدم:grinning_face_with_sweat: :grinning_squinting_face:
ینی سال دیگه مشاورم میشی؟😕 ملت نیگا آیدا قول داده نزنه زیرش ثبتش کنین
-
M Tg مارودعاکن خودم مشاورت میشم همشو جواب میدم:grinning_face_with_sweat: :grinning_squinting_face:
-
ابوالفضل ریسی اون حس واقعیه راضی بودنرو ندارم:face_with_rolling_eyes: :expressionless_face:
-
من خودم مشاور ندارم و بهش اعتقاد ندارم ولی مشاور خوب قطعا سازنده هست
اگر واقعا حس میکنید راضی هستید ادامه بدید چرا که نه🙃
ida shateri