آلاخونه

• درون آمدن
    • جستجو
    • پست‌های جدید برای شما
    • پست‌های جدید
    • دسته‌بندی‌ها
    • برچسب‌ها
    • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
    • دوره‌های آلاء
    • گروه‌ها
    • راهنمای آلاخونه
      • معرفی آلاخونه
      • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
      • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
      • استفاده از ابزارهای ادیتور
      • معرفی گروه‌ها
      • لینک‌های دسترسی سریع
    • استاد موقاری برای یادگیری خودآموز اکیه؟

Jia Park

سلام وقت به خیر
      من الان از دهم دارم میرم یازدهم و تصمیم گرفتم زیستو خودم بخونم و کلاس نگیرم چون فعلا کلاس های دیگم دارم میترسم نرسم(بنظرتون نرم مشکلی پیش نمیاد؟) در هر حال میخواستم بدونم برای شروع ویدیو های صفر تا صد استاد موقاری خوب هست ؟ تا حالا ویدیو هاشونو ندیدم اخه

سوال مشاوره ای
    • صداقت با خودم

Michael Vey

هایی چخبر؟

اقااا.. ی مشکل بزرگ دارم... من ی ادم فوووق العاده خیالپردازم.. اینطوری ک مثثلا از 2 ساعت درس خوندن شاید 1 و نیمشو دارم ی سریال یا داستان ذهنی میسازم! (دیگ در این حد بگم ک حتی نقاشی شخصیت اصلیشم کشیدم...) در این حد وضعم خرابه.. و اینکه.. میدونم.. خییلی دارم خودمو گول میزنم. میدونم ایین همه نشستنم پشت درس الکیه و بازدش کمه. ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم ک این وضعیت همین اول کاری درس شه ک بعدا ب مشکل نخورم.. اوففففف..

پ.ن: ولی حالا خوبه وضعم نسبت به قبل بهتره.. قدیما که همین ی ذره درسی ک الان میخونمم نمیخوندم.. خییلی ذهن خلاقم (!!!!!!) منو تو دنیای خیالیم غرق میکرد.. الان گوشیو هم گذاشتم کنار تقریبا.. هرچن از شما چ پنهون الانم که با کامپیوتر درس میخونم معتاد انجمن شدم.. هوفف.. کاش میشد ب ی طریقی اینجارو برا خودم قفل میکردم تا تو یه بازه خاصی نتونم بیام.. همچین قابلیتی تو کامپیوتر وجود نداره؟

@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-همخوانی

سوال مشاوره ای
    • فیزیک جامع

fazel zakeri

سلام دوستان برای فیزیک جامع تجربی من (جامع میکرو)دارم سطحش پایینه؟
      چی رو توصیه میکنین به همراهش؟
      موج ازمون هم دارم
      @دانش-آموزان-آلاء
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

سوال مشاوره ای
    • کتاب تست

Hiwa Gholami

لطفا یکی منو راهنمایی کنه
      من کنکوری۱۴۰۲ هستم
      ایا سال چاپ کتاب تست مهمه؟مثلا من میخوام کتاب نشر الگو هندسه دهم رو بگیرم ایا سال چاپش مهمه؟باید چاپ چ سالی باشه؟

سوال مشاوره ای
    • کلید سوالا

عباس زنگارکی

سلام چطور و از کجا میتونم کلید سوالا رو حداقل پیدا کنم؟ یا شایدم خیلی زوده😅
      برای الا که همشون در حال تولیدن و چرا پنج شیش تاس؟
      @دانش-آموزان-آلاء

سوال مشاوره ای
    • همینجوری

paniz pzzz

سلام
      اقا نمیخوام فضولی کنم ولی بچه های فارغ التحصیل که این دو روزه کنکور دادن،نتیجه باب میلشون بوده و خرسند هستن؟:)

سوال مشاوره ای
    • معدل...

Bahar Gh

سلام بچه ها خوبید
      بچه ها من معدل نهاییم پایین شده ۱۲ امسال که هیچی برای سال بعد می‌خوام بخونم پزشکی بیارم اگر قطعی بشه که ترمیم میکنم اگر نشه گفتم کاریش ندارم مهم نیست وقت براش صرف نمیکنم ولی الان خانوادم دارن میگن که تو چون معدلت زیر ۱۶ هست هیچ دانشگاهی راهت نمیدن حتی پزشکیم نمیتونی بری چون تمام دانشگاه ها یه حد نصاب نمره میذارن و اگه معدلت کم باشه نمیتونی بری کی گفته اینجوریه؟؟؟؟؟یا میگن استخدام نمیشی جایی من فهمیدم فقط فرهنگیان معدل میخواد اونم معدل کل که باید بالای ۱۴ باشه نه نهایی بعدم من معدل کلم بالای ۱۸ هست دوازدهم اگر بد بوده دهم و یازدهم عالی بوده دوازدهم چون مدرسه نرفتم بهم مستمر کم دادن که کم شده یه نفر بهم گفت طرف رتبش شده ۷۰۰ تجربی به خاطر معدل کمش دانشگاه راهش ندادن الان داره حمالی می‌کنه من الان موندم من تا حالا همچین چیزی نفهمیدم کلی دانش اموز با معدل ده و یازده رتبه تک رقمی شدن رفتن پزشکی من نشنیدم دانشگاه بیاد بگه معدل زیر ۱۶ قبول نمی‌کنیم حتی با رتبه سه رقمی اعصابم بهم ریخت خانوادم در نظر دارن که من حتما تربیت معلم بخونم یا برم دانشگاه های غیر پزشکی که معدل میخواد همش دارن من و قانع میکنن معلم بشم من معلمی بدم میاد متنفرم هدفم چیز دیگه ایه من فقط پزشکی می‌خوام از بچگی ارزو داشتم جنگ اعصاب راه انداختم با من
      @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

سوال مشاوره ای
    • تغییر رشته

سینا پوراحمد

کیا تغییر رشته دادن در پایه دهم

سوال مشاوره ای
    • سوال مشاوره ای - هندسه

mehdi mosavi

سلام
      دوستان کتاب تست هندسه ترجیحا جامع سه پایه که سطح سوالات کنکوری و پاسخنامه خوب باشه چی پیشنهاد میدید؟
      همچنین دوستان کنکوری هندسه رو چطوری میخونید و تست میزنید؟؟

سوال مشاوره ای
    • کنکور داخل یا خارج

Sara Parvaresh

ی سوال فنی ک برام پیش اومده اینه که درجه سختی یا اسونی کنکور خارج و داخل باهم فرقی میکنه؟؟!

سوال مشاوره ای
    • به راهنماییتون نیاز دارم

Yoon

سلام
      چهار تا نمره مردود دارم، باید شهریور برم امتحان بدم، کسی هست بتونه توی برنامه ریزی راهنماییم کنه؟ 🚶🏻

سوال مشاوره ای
    • کنکور هنر امروز شیرین بود😍

FATEMEH VARAN

سلام.
      بنظرم اگه از امروز شروع کنید به درس خوندنم دیر نیست.
      سوالا راحت بود و حس میکنم عینا امسال هم مثل ۹۸ تکرار خواهد شد.
      ❤موفق باشید❤
      @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

سوال مشاوره ای
    • رتبا زیر ۷۰۰۰۰ تجربی منطقه دو

FATEMEH VARAN

سلام روز بخیر.
      کارنامه دارین؟
      برای این رتبه
      @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء

سوال مشاوره ای
    • مشاوره تحصیلی

مسلم بلوچی

سلام استاد
      برنامه برای تابستان وقبولی در مدرسه جدید
      یه برنامه‌ریزی میخوام

سوال مشاوره ای
    • یه دقیقه بیا تو🤣🤣🤣🤣تروخداااا

FATEMEH VARAN

سلام.
      شبتون بخیر
      من یه مریضم خب؟
      یعنی وقتی درسی رو تستشو بلد نباشم ببینم پاسخنامم کم پشته اعصابم خورد میشه و حتی اونایی که شک دارمم میزنم.
      باهام صحبت کنید جمعه اینکادو نکنم😐🤣
      یعنی قانعم کنید که خیلی موثره نزدن با زدن به غلط.
      موفق ترین باشین.

@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء

سوال مشاوره ای
    • یه سوال دارم درباره پیشخوان کردن

محمد فواد

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه . من حدود دو هفته پیش رفتم پیش مشاور برای پیشخوان دهم که بهم بگه چکارکنم واینا . اونم گفت برو تا دو هفته دیگه یعنی فردا فصل دوم زیست و فصل اول و دوم و سوم ریاضی رو کارکن توی سایت الا و بیا که ببینه سطح درسیم چجوریه ... نمیدونم چرا من اینجوریم ولی یه روز خیلی حالم خوبه و با اشتیاق و پر قدرت شروع میکنم به خوندن ولی مثلا یه روز حالم خوب نیست و به زور میتونم یه جلسه زیست و ریاضی کارکنم . نمیدونم چرا اینجوریم ... گفتم شاید بتونم از تجربیات شما استفاده کنم ... 🤕

سوال مشاوره ای
    • برنامه ریزی

Hediyeh Yeganeh

سلام دوستان آلایی
      من چند روزه درس خوندنو با برنامه خودم شروع کردم
      مثلا در یک هفته فیزیک فصل۱، ریاضی هم فصل۱، شیمی نصف فصل۱، زیست فصل۱+یکم۲_دهم_ رو تموم کنم.
      بعد من از اول سال تقریبا تست اصلا مخصوصا نوبت اول و درسای اولو کار نکردم، بعد احساس میکنم برنامم غیراستنادارد هست...چون توی کتاب تستایی که تازه گرفتم، تست زیاده و من احساس میکنم بر اون مطالب به طور کامل مسلط نشدم و جای کار داره...به نظرتون بهتره اینه که با برنامه راهبردی قلم‌چی پیش برم، یا برنامه خودم رو اصلاح کنم
      _اینطوری گفتم که۲ماهه دهم رو تموم کنم بعد۱ماه یازدهمو یکم شروع کنم...
      به نظرتون ۲ماه و نیم برای دهم بزارم بهتر نیست؟! چون باز یازدهمو میتونم در طول سال بخونم...مممنون میشم کمک کنین

سوال مشاوره ای
    • ازمون

paniz pzzz

و اما بشنوید از دختری که راجع به ازمون ها سوال دارد..
      اقا من دارم تا اخرین سوت تلاش میکنم ولی خب ادم میدونه خودش کی میشه کی نمیشه..بخاطر همین دارم مشکلاتم رو که سال گذشته داشتم از همه میپرسم که بتونم جمع بندی کنم و تو سال جدید اپدیت بشم..حالا درگیری امروزم:
      ببین من پارسال همین موقع ها بود که رفتم کانون ازموناش و ثبت نام کردم..احساس کردم سطح سوالات تو تابستون متوسط بود و از مهر انگار سخت شد..ولی با همون برنامه ازمون های کانون اومدم جلو چون بنظرم خیلی دقیق بود..ولی خب نتیجه عالی نمیگرفتم ..وقتی عید مشاور گرفتم،این خانم گفت سوالات کانون استاندارد نیست و شرکت نکن و ما هم شرکت نکردیم دیگه..حالا کاری به درست یا غلط بودن کارم ندارم..میخوام تجربه تون رو از ازمون ها بهم بگین..مخصوصا دوستان فارغ التحصیل یا هرکس دیگه ای که چن تا موسسه ازمون داده..اینکه کانون جامعه اماری بالایی داره منو کشوند سمتش ولاغیر:)پس ممنون میشم راهنمایی کنید برای امسال چه ازمونی رو بدم؟!

سوال مشاوره ای
    • اونایی که پشت کنکور میمونن

s ein

سلام وقتتون بخیر
      دوازدهمیم بخاطر یه سری مشکلات امسال رو نتونستم بخونم. تا چند وقت پیش میگفتم نمیرم سر جلسه امسال و استرسی هم نداشتم اما حالا خانوادم میخوان برم (میدونن پشت میمونم ولی دوست دارن امسال رو هم برم) و خیلی استرس دارم درحدی که یه هفته تمام نتونستم یک کلمه بخونم حالا هم باز وحشت روز کنکور رو دارم، میدونم امسال قبول نمیشم و این کنکور مال من نیست ولی باز از شدت استرس و وحشت روز کنکور نمیتونم آروم بشینم تمرکزمو بزارم رو مطالبی که میخوام بخونم این چند روز.
      میدونم اگه کسی بخواد پشت کنکور بمونه فشار زیادی روشه حالا اگه اون فرد ضربه خورده باشه فشار زیادتری روشه.
      بودن کسایی که این وضعیت رو داشته باشن؟ چیکار کردن؟ داریم اینجا کسایی که بخوان پشت بمونن با چنین شرایطی؟(اعلام کنن)
      من حتی اونایی که آمادن و استرس کنکور امسال رو دارن تو انجمن میبینم حالم بد میشه یاد زمانی که داشتم میوفتم که دیگه رفته.
      میدونم اگه پشت بمونم باید به اون چیزی که میخوام برسم هرجور که شده و با توکل به خدا میرسم ولی با این روحیه الانم دارم نابود میشم. اینجوری نبودم انقدر حرف شنیدم از اطرافیان که میگن ما میدونیم تو امسال رو قبول میشی و فکر گذشته و سال کنکوری که رفت به این روز افتادم.
      دانش آموز درس خونی بودم و رو درس خیلی حساس، ولی از وقتی که مدرسه تعطیل شد بخاطر کرونا (خدا از باعث و بانیش نگذره :)) دیگه نخوندم.
      ممنون میشم تجربه تون رو بگین و راهنمایی کنین
      به خصوص خانوم
      F Seif 0 (نمیدونم منشن شن یا نه)
      @دانش-آموزان-آلاء
      @فارغ-التحصیلان-آلاء
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

سوال مشاوره ای
    • دروس تخصصی

دانی عالی حسینی

این روزا چیو میخونید از تخصصیا فرمول ها رو مرور میکنید؟
      من احساس مییییکنم هیچ کدوم بلد نیستم و واقعنم خیلی چیزا یادم نی فرمولا و از لحاظ روحی.... حوصله ناله ندارم....

@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 کنکوری

سوال مشاوره ای

مشاور،آره یانه؟

سوال مشاوره ای
    18
    55
    682
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • ida shateri
      ida shateri همیار آخرین ویرایش توسط انجام شده

بچه ها من یکی دوماهی از مشاوراستفاده کردم؛که حدودی بخوام بگم 80 درصد هزینه ای که بودرو واقعا بهم گردوند.هرموقع سوال داشتم ازهرمبحثی جواب میدادن،تحلیل ازمون هادونه به دونه باهم انجام میدادیم،تورشته خودم رتبه بود رتبه 800دانشگاه تهران.نکات خوب وکاربردی خلاصه خوب..
      اون بیست درصدم نشدواقعا اون چیزی که انتظارداشتم..
      الان من میخوام کنسلش کنم..ولی میترسم توجاهای مهم مثه دوران جمع بندی نتونم کاردرستو انجام بدم وپشیمون بشم.میخوام نظرتونوبدونم اگه تجربه مفیدی دارین راه کاری،یا بنظرتون درسته این حرکت یانه؟
      پیوی هم بازه اگردوستنداشتین اینجابگین
      @ریاضیا 💙 @تجربیا 💙 @دانش-آموزان-آلاء 💙 @دوازدهم💙 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا 💙

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

amirh_hmyf Samin Mohamadi aynaz masoumi Bio sallar savadkoohi 10 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 4
      • Im Ho3ein
        Im Ho3ein @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri سلام خوبی؟

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
        • مهدیه بانو
          مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربی اخراج شده @sallar savadkoohi آخرین ویرایش توسط انجام شده

sallar savadkoohi نمی دونم والا

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
          • sallar savadkoohi
            sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی @مهدیه بانو آخرین ویرایش توسط انجام شده

مهدیه بانو
            اخه من 4 ماهه دیگه کنکور دارم
            دیگه وقت ریسک کردن رو مشاورا رو ندارم 😞

مهدیه بانو 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
            • Nrjs D
              Nrjs D بچه های تجربی راه ابریشم @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri سلام میشه بگید مشاورتون مال کدوم موسسه هست؟

• مهدیه بانو
                مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربی اخراج شده @sallar savadkoohi آخرین ویرایش توسط انجام شده

sallar savadkoohi مشاور باعث رشد میشه البته مشاور خوب مشاور بد آدم رو داغون می کنه من به مدت زیر نظر یه مشاور کار می کردم خیلی پیشرفت کرده بودم ولی متاسفانه نشد ادامه بدم کارم رو با ایشون و افت کردم 💔🤕الان دوباره شروع کردم

sallar savadkoohi 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                • sallar savadkoohi
                  sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده

من خودم تا حالا مشاور نداشتم
                  خودم برای خودم برنامه ریزی و اینا میکنم
                  میخوام بدونم
                  مشاور خیلی نقشش مهمه؟
                  چون وضعیتم خیلی معمولیه
                  و میخوام ببینم مشاور باعث رشد میشه یا نه
                  چون چند وقته خیلی ذهنمو درگیر کرده
                  ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارمون بذارین

• MaryaM._.sh
                    MaryaM._.sh اخراج شده آخرین ویرایش توسط انجام شده

این پست پاک شده!
                    • مهدیه بانو
                      مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربی اخراج شده @Chistary Life آخرین ویرایش توسط انجام شده

Chistary Life دقیقا البته مشاور خوب و بد داره مشاور بد داغون می‌کنه آدم رو

• Chistary Life
                        Chistary Life آخرین ویرایش توسط انجام شده

انتخاب خودته ولی من که خیلی مشاور بدردم نخورد من فکر میکردم الان که مشاور بگیرم همه چی حل میشه یه جورایی ارمانی فکر میکردم ولی بدون مشاور هم میشه موفق شد

• رها اسدی
                          رها اسدی @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri سلام پی وی بازه عزیزم

• elmira m.s
                            elmira m.s دانش آموزان آلاء @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri

بازه

• مهدیه بانو
                              مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربی اخراج شده @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri من مشاور ندارم ولی به نظرم بمونی بهتره 👌جمع بندی حساس ترین دورانه

• ida shateri
                                ida shateri همیار @elmira m.s آخرین ویرایش توسط ida shateri انجام شده

elmira m.s
                                رها اسدی
                                پیویتون رو بازکنین 🙂
                                دیردیدم کامنتاتونو

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

elmira m.s رها اسدی Im Ho3ein 3 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                • رها اسدی
                                  رها اسدی @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri سلام
                                  مشاورتون برا کدوم موسسه هست؟

• elmira m.s
                                    elmira m.s دانش آموزان آلاء @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri

این مشاورتون مال کدوم موسسه هس؟

ida shateri 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                    • amirh_hmyf
                                      amirh_hmyf @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri خواهش میکنم 😅
                                      اگر سوالی داشتین در خدمتم

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
                                      فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

• ida shateri
                                        ida shateri همیار @Im Ho3ein آخرین ویرایش توسط انجام شده

Im Ho3ein ممنون💐

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

• Im Ho3ein
                                          Im Ho3ein @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri سلام من تا بحال نه مشاوری داشتم نه دارم
                                          اما فکر کنم امسال خصوصا این موقع لحظات حساسیه و و قت آزمون و خطا نیست ! حتما باید راه درستو بری .
                                          و بنظرم اگه ضرورتی نداره چرا مشاورت رو رها کنی؟
                                          بازهم هیچکس شرایط رو به خوبی خودتون نمیدونه . اگه مشاور بگیری خیالت از بابت مسیر راحته ولی اگه نگیری احتمال خطا هست حالا اون پولی که برای مشاور میدی بحث 50 سال زندگی آیندت هست .
                                          شما هم میتونید از الان تا اخر با مشاورتون پیش برید
                                          میتونید الان نرید و عید و دوران جمع بندی مشاور بگیرین
                                          میتونین کلا نگیرید ( ک بنظرم اگه بگیرید قطعا به نفعتون خواهد بود )

ضمنا اینا در صورتیه که بدونید مشاورتون واقعا کار درسته که اینطور که فهمیدم هست

ida shateri 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                          • ida shateri
                                            ida shateri همیار @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ع :// مال من برعکسه یعنی؟داستان چیه؟😂 🤦🏻
                                            ممنون بازم عزیزم💙

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                            • chichak am
                                              chichak am @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri در مشاور،آره یانه؟ گفته است:

🙄 chichak am مارودورننداز💙 دوستداشتم بدونم نظرتو😸

سسلام عزیزه دل😍
                                              مرسی به خاطر تگ💕 💖
                                              من اوایل سال رفتم پیش یه مشاور وقتی بهش گفتم برنامه درسی بهم بده گفت طبق برنامه آزمونت پیش برو که بفهمیم عملکردت چجوری...بعضی هاشونم هستن خودشون آزمون میگیرن...اگه آزمون میدی و و اشکالات مطالعاتیت رو حل کرده به نظرم دیگه مشاور کاره خیلی شاخی رو انجام نمیده...ولی اگه یجورایی تازه شروع کردی به درس خوندن به نظرم اگه با هزینه اش مشکلی ندارین کمک خیلی خوبه بهتون میکنه✨

در ضمن اینم گفت ما مشاورا فقط ۲۰ درصد بهتون کمک میکنم و ۸۰ درصد موفقیتتون مربوط به خودتونه😐 😂 💓

فقط ۲۰ روز مونده

• ida shateri
                                                ida shateri همیار @sallar savadkoohi آخرین ویرایش توسط انجام شده

sallar savadkoohi دلیلش چندبخش میشه 😑 یکیش همون بیستدرصدرس که یکم مهمتره،یکمش هم هزینشه و..
                                                ممنون💐

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

• ida shateri
                                                  ida shateri همیار @Bio آخرین ویرایش توسط انجام شده

Bio ممنون💐

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

• sallar savadkoohi
                                                    sallar savadkoohi راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک ریاضی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri
                                                    با این توصیفات به نظرم مشاور خوبیه
                                                    چرا میخوای کنسلش کنی؟
                                                    ببین اگه خودت میتونی بدون مشاور همینقدر بازده یا بیشتر داشته باشی لغوش کن
                                                    اگرم نه که موندنش خوبه به نظرم.

• Bio
                                                      Bio اخراج شده @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ida shateri مشاور خفنیست! هرچند من خودم مشاور اینجوری ندارم ولی اگه مشاور کاربلد و بروز دارین از دستش ندین

ida shateri 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                                                      • ida shateri
                                                        ida shateri همیار آخرین ویرایش توسط انجام شده

🙄 chichak am مارودورننداز💙 دوستداشتم بدونم نظرتو😸

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

chichak am 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                                        • ida shateri
                                                          ida shateri همیار @amirh_hmyf آخرین ویرایش توسط انجام شده

amirh_hmyf ممنونم💐 😂 😑

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

amirh_hmyf 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                                          • ابوالفضل ریسی
                                                            ابوالفضل ریسی بچه های تجربی راه ابریشم @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ابوالفضل ریسی ممنون بازم💐

ida shateri خواهش میکنم
                                                            موفق باشید🌹

🌎واللهُ مَعکمْ…
                                                            و خدا باشماست🌠
                                                            خداحافظ👈 yun.ir/v2o87e

• ida shateri
                                                              ida shateri همیار @ابوالفضل ریسی آخرین ویرایش توسط انجام شده

ابوالفضل ریسی ممنون بازم💐

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

ابوالفضل ریسی 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                                              • ida shateri
                                                                ida shateri همیار @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

خودم نشانک میزنم😹 💙

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                                                                • ابوالفضل ریسی
                                                                  ابوالفضل ریسی بچه های تجربی راه ابریشم @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ابوالفضل ریسی اون حس واقعیه راضی بودنرو ندارم🙄 😑

ida shateri پس به نظر من ادامه ندین
                                                                  دیگه الان درحدی تجربه دارید بتونید گلیم خودتون رو از آب بکشید بیرون😊

🌎واللهُ مَعکمْ…
                                                                  و خدا باشماست🌠
                                                                  خداحافظ👈 yun.ir/v2o87e

• M Tg
                                                                    M Tg @ida shateri آخرین ویرایش توسط انجام شده

M Tg مارودعاکن خودم مشاورت میشم همشو جواب میدم😅 😆

ینی سال دیگه مشاورم میشی؟😕 ملت نیگا آیدا قول داده نزنه زیرش ثبتش کنین

دلتنگی چیز قشنگیه ولی برای آدمش...♡

• ida shateri
                                                                      ida shateri همیار @M Tg آخرین ویرایش توسط انجام شده

M Tg مارودعاکن خودم مشاورت میشم همشو جواب میدم😅 😆

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

M Tg 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                                                      • ida shateri
                                                                        ida shateri همیار @ابوالفضل ریسی آخرین ویرایش توسط انجام شده

ابوالفضل ریسی اون حس واقعیه راضی بودنرو ندارم🙄 😑

♥вє уσυя σωи нєяσ☯

ابوالفضل ریسی ida shateri 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                                                        • ابوالفضل ریسی
                                                                          ابوالفضل ریسی بچه های تجربی راه ابریشم آخرین ویرایش توسط انجام شده

من خودم مشاور ندارم و بهش اعتقاد ندارم ولی مشاور خوب قطعا سازنده هست
                                                                          اگر واقعا حس میکنید راضی هستید ادامه بدید چرا که نه🙃
                                                                          ida shateri

🌎واللهُ مَعکمْ…
                                                                          و خدا باشماست🌠
                                                                          خداحافظ👈 yun.ir/v2o87e

• 1
                                                                          • 2
                                                                          • 1 / 2
                                                                          • اولین پست
                                                                            آخرین پست