تولید مثل
-
-
zoohre hocini سلام لقاح داخلی است چون داخل بدن هست حرفی روش نیست ، اما این که کتاب میگه نیازمند اندام تخصصی یافته است ، داره با لقاح خارجی مقایسه میکنه که خیلی ساده است و جاندار فقط یک گامت تولید میکنه ،
به نظر من با این که هر دو دستگاه را دارد باز هم تخصص یافته است چون دو دستگاه جدا از هم داره -
zoohre hocini سلام لقاح داخلی است چون داخل بدن هست حرفی روش نیست ، اما این که کتاب میگه نیازمند اندام تخصصی یافته است ، داره با لقاح خارجی مقایسه میکنه که خیلی ساده است و جاندار فقط یک گامت تولید میکنه ،
به نظر من با این که هر دو دستگاه را دارد باز هم تخصص یافته است چون دو دستگاه جدا از هم دارهz Gheibi پس الان این جمله کتاب منتشران غلط میشه؟"لقاح داخلی نیازمند دستگاه های تولید مثلی با اندام های تخصص یافته است که برای کرم پهن کبد صادق نیست"
-
z Gheibi پس الان این جمله کتاب منتشران غلط میشه؟"لقاح داخلی نیازمند دستگاه های تولید مثلی با اندام های تخصص یافته است که برای کرم پهن کبد صادق نیست"
zoohre hocini من نظرم را گفتم ممکنه نکاتی باشد که من بلد نیستم، در مورد این جمله هم، آخه اینهمه دم و دستگاه کرم پهن پس چی هستند؟
-
zoohre hocini خیلی مچکرم از لطفتون
ببخشید این سوال رو هم امکانش هست پاسخ بدید؟
کتاب بطور مشخص گفته تروفوبلاست کوریون میسازه، این سوال برام پیش اومد که آمینیون رو کی میسازه؟ -
zoohre hocini خیلی مچکرم از لطفتون
ببخشید این سوال رو هم امکانش هست پاسخ بدید؟
کتاب بطور مشخص گفته تروفوبلاست کوریون میسازه، این سوال برام پیش اومد که آمینیون رو کی میسازه؟zoohre hocini اگه با من بودید
خواهش میکنم
ترفوبلاست منشأ چهار پرده اطراف جنین است (کوریون آمنیون و کیسه زرده و یک پرده دیگر )که کتاب فقط کوریون و آمنیون را نام برده -
zoohre hocini اگه با من بودید
خواهش میکنم
ترفوبلاست منشأ چهار پرده اطراف جنین است (کوریون آمنیون و کیسه زرده و یک پرده دیگر )که کتاب فقط کوریون و آمنیون را نام بردهz Gheibi
ببخشید
بازم ممنون دستتون طلا -
z Gheibi
ببخشید
بازم ممنون دستتون طلاzoohre hocini خواهش میکنم
پرقدرت ادامه بدید
-
zoohre hocini بنظرم داخلیه چیزی از بدن کرم خارج نمیشه و لقاح هم داخل بدن موجود زنده صورت میگیره