یه سوال مفهومی از فیزیکککک
-
️ منظور از جریان الکتریکی در سیم رسانا، حرکت بارهای الکتریکی مثبت است یا منفی؟
در عمل : موقع ایجاد جریان الکتریکی، الکترون های آزاد سیم (بارهای منفی) در یک جهت شروع به حرکت میکنند.( شکل 1)
به صورت قراردادی : فرض میشود که حرکت بارهای مثبت (پروتون) سیم رسانا باعث ایجاد جریان الکتریکی میشود.( شکل 2)
.
.
.
خب دوستان سوال من اینه که چرا حرکت بار های مثبت جریان رو به وجود میاورد چرا حرکت سوق باعث به وجود امدن جریان نمیشود؟جواب بدید ممنون میشم؟؟؟ -
️ منظور از جریان الکتریکی در سیم رسانا، حرکت بارهای الکتریکی مثبت است یا منفی؟
در عمل : موقع ایجاد جریان الکتریکی، الکترون های آزاد سیم (بارهای منفی) در یک جهت شروع به حرکت میکنند.( شکل 1)
به صورت قراردادی : فرض میشود که حرکت بارهای مثبت (پروتون) سیم رسانا باعث ایجاد جریان الکتریکی میشود.( شکل 2)
.
.
.
خب دوستان سوال من اینه که چرا حرکت بار های مثبت جریان رو به وجود میاورد چرا حرکت سوق باعث به وجود امدن جریان نمیشود؟جواب بدید ممنون میشم؟؟؟Asal Arabgari سلام قدیم تر ها دانشمندان فکر می کردند که حرکت بارهای مثبت باعث به وجود اومدن جریان میشود، وقتی فهمیدن اشتباه میکردن دیگه قوانین و جهت ها رو تغییر ندادن .
در اصل همون حرکت الکترون ها باسرعت سوق هست که جریان را به وجود می آورد اما طبق همان قوانین قدیمی و قراردادی میگیم بار مثبت حرکت میکند -
Asal Arabgari سلام قدیم تر ها دانشمندان فکر می کردند که حرکت بارهای مثبت باعث به وجود اومدن جریان میشود، وقتی فهمیدن اشتباه میکردن دیگه قوانین و جهت ها رو تغییر ندادن .
در اصل همون حرکت الکترون ها باسرعت سوق هست که جریان را به وجود می آورد اما طبق همان قوانین قدیمی و قراردادی میگیم بار مثبت حرکت میکند -
z Gheibi خیلی ممنونممم
Asal Arabgari خواهش میکنم
الان کامل متوجه شدین؟
-
Asal Arabgari خواهش میکنم
الان کامل متوجه شدین؟