باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
@فرناز-مقیمی سلام به دوستان گل
️
گزارش 99/12/10
40 دقیقه دینی بدون تست
8 و 50 دقیقه زمین با 265 تست
روزتون خوش
ببخشید که من دیر گزارش رو میگم -
SJY سلام بنده که مدت هاست منتظر شما و خانم اماندادی و بقیه هستیم که گزارش بدن ولی احیانا فراموش کردن
@فرناز-مقیمی سلام من معذرت می خواهم این چند روز درگیر برنامه ریزی بودم وواقعا اصلا وقت نکردم .از امروز کامل توضیح می دهم
-
@فرناز-مقیمی سلام من معذرت می خواهم این چند روز درگیر برنامه ریزی بودم وواقعا اصلا وقت نکردم .از امروز کامل توضیح می دهم
Mobina Amandadi 0 موفق باشید
-
2ساعت فیزیک 1/5 ساعت عربی 1/5 ساعت شیمی 5/ ساعت انگلیسی. سلام شبتون بخیر کم شد
-
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
-
سلام به دوستان
7:15 زمین خوندم به همراه 300 تست
90 دقیقه هم زمین
در کل 8 ساعت و 45 دقیقه
شب تون خوش@sania-andiravan بسته سانیا چقدر زمین میخونی !
-
@sania-andiravan بسته سانیا چقدر زمین میخونی !
Chistary Life تا چند روز دیگه همینه فقط زمین
من به زمین وفادارم
-
Chistary Life تا چند روز دیگه همینه فقط زمین
من به زمین وفادارم
@sania-andiravan
من اصلا زمین نخوندم تاحالا بنظرم شیمی خیلی بخون چون سخت میشه ضریبشم بالاست
-
@sania-andiravan
من اصلا زمین نخوندم تاحالا بنظرم شیمی خیلی بخون چون سخت میشه ضریبشم بالاست
Chistary Life نه من عاااشق زمینم خیلی دوسش دارم زیاد خسته نشدم ازش
نه شیمی اینا هم میخونم تعادل رو دارم این هفته مجبور بودم که دیگه انقدر زمین بخونم واقعا چون باید کل کتاب رو بخونم
-
-
arldragon سلام من که مشکلی ندارم ولی بهتر است تایم مطالعه یک جا گزارش بشه و دیگه هیچ پیامی نیاد و به نظرم اینجا تایم مطالعه را گزارش کنند و اونجا با هم حرف بزنند اینجوری نظم بیشتره
-
@فرناز-مقیمی سلام فرناز جان خوبی؟ به نظرم اینجوری خیلی خوبه این مدلی اینجا گزارش بدیم و اونجا نکات درسی مهم یا مطالب انگیزشی بزاریم حالا اگر دوستان موفق بودن
️