باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
سلام بچه ها من یازدهمم و توی شیمی بسیار ضعیف هستم پایه من افتضاح هستش
بنظر شما الان که اسفنده برم سال دهم رو دوباره از اول بخونم و ویدیو های استاد گودرزی رو ببینم بعد در تابستان یازدهم رو بخونم؟؟؟ لطفا نظر بیدی ممنون میشمrena felfeli سلام من برام مشکلی پارسال پیش امده بود که به هیچ وجه هیچ کتابی حتی باز نکردم اما وقتی یازدهم شروع کردم فهمیدم اگه دهم نخونم اصلا نمیشه ۱۱ شروع کرد اگر مثلا پارسال روی هم ۲یا ..خوندی خوب الان بچسب به ۱۱ ولی اگر مثل من اصلا در کتاب باز نکردی حتما ۱۰ بخون
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
@فرناز-مقیمی سلام ۲ساعت فیزیک ۲ساعت دینی
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
@فرناز-مقیمی سلام ۴ساعت زبان
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
سلام کسی بیداره ؟
-
امیدوارم از اون تاپیکا نباشه که یه روز بیشتر عمر نداره
منم هستم
-
سلام به همه گی امروز سه ساعت ونیم دینی دو ساعت و چهل دقیقه شیمی و یه دقیقه زبان
میشه لطفا یکی بهم بگه من چیکار کنم که بتونم زبان بخونم به شدت از زبان بدم میاد@فرناز-مقیمی منم همینطور بودم و درصدم توی ازمونا اولش صفر بود بعد 23 بعد 44 شده اخرین ازمونم یعنی رشد داشتم اگر میخواهی زبان بخونی بطور متدام و کم بخون من هر روز زبان میخونم کمترین میزانش ده دقیقه توی این زمان کلمات را مرور میکنم و بقیه روزا تست میزنم توی زبان مهمترین عامل مرور هست کلا عمومی به این شکل هست من حتی برای ادبیات هم هر روز کلمات را مرور میکنم امیدوارم کمکی کرده باشم
-
بچه ها من معمولا هر روز پنج تا چهار ساعت درس میخونم ولی فردا میخواهم باهاتون رقابت کنم میخواهم 7 ساعت درس بخونم قول هم میدم واقعا 7 ساعت درس بخونم قسم میخورم پس رقابت سختی در پیش دارین اگه راست میگین این شکلی رقابت کنین هشدار میدم که من حتی در زنگ تفریح، قبل ناهار، بعد ناهار همش درس میخونم تا ساعت 11 شب توی کلاسا هم فعال میشم شما هم رقابت کنین اگه تونستین
شبتون پر از ارامش و مهر خدا و اگر این پیامو صبح میخونین صبحتون بخیر و پر انرژی
-
سلام به همه گی امروز سه ساعت ونیم دینی دو ساعت و چهل دقیقه شیمی و یه دقیقه زبان
میشه لطفا یکی بهم بگه من چیکار کنم که بتونم زبان بخونم به شدت از زبان بدم میاد@فرناز-مقیمی چطور ممکنه از زبان بدتون بیاد
اینکه ساده ترین درس عمومیه به کنار ....اصل مطلبش اینه که اگه یاد بگیریش میتونی با اکثر مردم جهان ارتباط برقرار کنی ... نگاهتون رو بهش عوض کنید خیلی بهتر از عربیه ... با کلمات پایه شروع کنید کم کم که لغات بیشتری رو یاد بگیریم میتونید متن بزنید و واقعا یه متن خوندن و فهمیدنش و درست جواب دادن به سوالاش لذت بخشه -
@فرناز-مقیمی منم همینطور بودم و درصدم توی ازمونا اولش صفر بود بعد 23 بعد 44 شده اخرین ازمونم یعنی رشد داشتم اگر میخواهی زبان بخونی بطور متدام و کم بخون من هر روز زبان میخونم کمترین میزانش ده دقیقه توی این زمان کلمات را مرور میکنم و بقیه روزا تست میزنم توی زبان مهمترین عامل مرور هست کلا عمومی به این شکل هست من حتی برای ادبیات هم هر روز کلمات را مرور میکنم امیدوارم کمکی کرده باشم
Chistary Life ممنون از راهنمایی
نگران نباشید اگه کسی هم گزارش نده من یکی میام حداقل یه گزارش میدم خیالت راحت -
@فرناز-مقیمی چطور ممکنه از زبان بدتون بیاد
اینکه ساده ترین درس عمومیه به کنار ....اصل مطلبش اینه که اگه یاد بگیریش میتونی با اکثر مردم جهان ارتباط برقرار کنی ... نگاهتون رو بهش عوض کنید خیلی بهتر از عربیه ... با کلمات پایه شروع کنید کم کم که لغات بیشتری رو یاد بگیریم میتونید متن بزنید و واقعا یه متن خوندن و فهمیدنش و درست جواب دادن به سوالاش لذت بخشهپرهام خرازی زاده ممنونم از راهنمایی
دیگه علایق هر شخص متفاوت است -
سلام شب همتون بخیر من امروز 2 ساعت زیست بودم و نیم ساعت ریاضی و 1 ساعت انگلیسی و حدودا نیم ساعت مرور ادبیات و انگلیسی که مجموع 100 تست و 4 ساعت ! فک میکردم میتونم
هفت ساعت بخونم اما فردا قطعا ببشتر امروز میخونم
-
سلام بچه ها من از ویدیو های صفر تا صد استفاده میکنم شما وقتی ویدیو های استاد موقاری رو میبینین جزوه مینویسین یا خودش بعدا جزوه جدا رو تحلیل میکنه اخه من وقتی دارم ویدیو ها رو میبینم نمیرسم همه نکات رو بنویسم
-
راستی بچه ها میخوام کتاب تست بخرم راهنمایی کنید هم برای تخصصی ها هم عمومی ها
-
سلام بچه ها من از ویدیو های صفر تا صد استفاده میکنم شما وقتی ویدیو های استاد موقاری رو میبینین جزوه مینویسین یا خودش بعدا جزوه جدا رو تحلیل میکنه اخه من وقتی دارم ویدیو ها رو میبینم نمیرسم همه نکات رو بنویسم
rena felfeli سلام جزوه رو می نویسیم چون لابه لای حرفاشون میگن.
-
منم میخوام با شما رقابت کنم اما اصلا نمیدونم چطوری بخونم بچها کمکم کنید
من از وقتی کرونا اومده خیلی از درسا رو عقب افتادم و خوب یاد نمیگیرم چکار کنمممم