باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
راستی بچه ها میخوام کتاب تست بخرم راهنمایی کنید هم برای تخصصی ها هم عمومی ها
rena felfeli عمومی:
زبان شهاب اناری
ادبیات باید موضوعی بخرید که لقمه ی مهر و ماه به نظر من خوبه ولی تعریف نشر الگو و خیلی سبز هم شنیدم
عربی جمع بندی خیلی سبز
دینی هم آیات و روایات رو جدا و بیشتر تمرکزتون روی متن درس باشه خیلی سبز هم خوبه
تخصصی تجربی
زیست نشر الگو اگه سه پایه جداگانه میخواید خوبه
خیلی سبز جامع برا همه ی پایه ها
ریاضی سیر تا پیاز برای امتحانات مدرسه خیلی خوبه تست هم داره اما نمی دونم برای آزمون ها هم خوبه یا نه هر پایه جداگانه هست
شیمی مبتکران عالیه+جمع بندی مهر و ماه
فیزیک خودمم نمی دونم…
همه ی اینایی که گفتم هم درسنامه داره هم تست هم پاسخ تشریحی -
منم میخوام با شما رقابت کنم اما اصلا نمیدونم چطوری بخونم بچها کمکم کنید
من از وقتی کرونا اومده خیلی از درسا رو عقب افتادم و خوب یاد نمیگیرم چکار کنممممrena felfeli سلام
من همراه با کلیپ ها جزوه مینویسم
و برای اینکه بتونی شروع کنی من خودم مثل شما عقب بودم و هنوز هم هستم ولی من الان بیشتر تمرکز را گزاشتم برای درس های که الان معلم ها میدن وسیع دارم خود را همراه مدرسه پیش ببرم به نظر م شما هم همین کار را انجام بدین سیع کنین همراه مدرسه فعلا پیش بروید و حتما برنامه ریزی داشته باشید که در روز مثلا دو ساعت فارسی بخونم
برنامه ریزی خیلی بهتون کمک میکنه -
منم میخوام با شما رقابت کنم اما اصلا نمیدونم چطوری بخونم بچها کمکم کنید
من از وقتی کرونا اومده خیلی از درسا رو عقب افتادم و خوب یاد نمیگیرم چکار کنممممrena felfeli منم خیلی عقب افتادم بخاطر کرونا ولی مجبوریم که شرایط را تحمل و همراش پیش بریم تمام سیعت را کن برنامه ریزی کنی و درسهایی عقب مونده را در طول عیدبرسان و بعد از عید هم که معمولا معلم ها مرور میکنن و شما باز هم فرصت جبران عقب ماندگی را دارید
-
@sania-Andiravan
-
@sania-Andiravan ,برای بچه های یازدهم
-
@sania-Andiravan ,برای بچه های یازدهم
-
@sania-andiravan خواهش میکنم
️
-
@sania-andiravan بچه (ها)..... که کلا اینجا یک نفر فعالیت میکنه و یه تنه سنگر رو حفظ کرده
-
@sania-andiravan بچه (ها)..... که کلا اینجا یک نفر فعالیت میکنه و یه تنه سنگر رو حفظ کرده
پرهام خرازی زاده من بیشتر تاپیک رو دیدن فرناز مقیمی گزارش داده بودن یعنی واقعا کسی گزارش نمیده اینجا؟
-
پرهام خرازی زاده بزار سنگرو حفظ کنن از فردا با نیرو های کمکی میرسیم
-
پرهام خرازی زاده
مواظب سنگرتون باشید خراب نشه
-
پرهام خرازی زاده
مواظب سنگرتون باشید خراب نشه
-
-
پرهام خرازی زاده بزار سنگرو حفظ کنن از فردا با نیرو های کمکی میرسیم
-
SJY سلام بنده که مدت هاست منتظر شما و خانم اماندادی و بقیه هستیم که گزارش بدن ولی احیانا فراموش کردن
@فرناز-مقیمی در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
SJY سلام بنده که مدت هاست منتظر شما و خانم اماندادی و بقیه هستیم که گزارش بدن ولی احیانا فراموش کردن
من اصلا نمیخوندم این 2-3 هفته
ولی همیشه گزارشاتونو میدیدم.
از فردا ان شاءالله میخوام بخونم دعا کنین دوباره خسته نشم