باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
SJY آفرین 🌹
-
سلام سلام سلام امروز رو استراحت دادم به خودم حال روحیم اصلاا خوب نبود کنارش دکوراسیون اتاقمم تغییر دادم یه یک ساعت هم زیست کار کردم و ده تا تست زدم
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز :slightly_smiling_face:
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم :grinning_face: :grinning_face: و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم:smiling_face: :winking_face: ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن :cherry_blossom: :cherry_blossom: :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus: با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
-
سلام به همه دوستان گل یازدهم☺️☺️
گزارش 99/11/13
1_نیم ساعت عربی مرور کردم
2_7 ساعت و 50 دقیقه دیگه معلومه چیه😂😂🌍
امروز کلا گیج میزدم واس همین به نظرم کیفیتش خیلی مطلوب نبود😑😑😑
در کل 8:20
در کل 334 تست
شب تون دلنشين و با ارامش☺️☺️🌹🌹⭐⭐🌛🌛 -
سلام به همه گی امروز یک ساعت شیمی یک ساعت وچهل دقیقه ریاضی یک ساعت ونیم دینی امروز تماما برنامه ام بهم ریخت:face_with_steam_from_nose: :grimacing_face: میرم بخوابم شاید بتونم خوابمو تنظیم کنم همه گی موفق باشید:tulip: :tulip: :tulip: :tulip:
@فرناز-مقیمی آفرین به شما 🌹
-
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم :grinning_face: :grinning_face: و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم:smiling_face: :winking_face: ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن :cherry_blossom: :cherry_blossom: :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus: با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
-
سلام به همه گی امروز پنج ساعت ونیم
سه ساعت زیست یک ساعت ریاضی یک ساعت ونیم شیمی
همه گی موفق باشید@فرناز-مقیمی سلام روز اول دوساعت و نیم شیمی چهل تا تست🙃💔🌹
-
سلام همونطور ک قول دادم ساعت مطالعم بهتر شد.
2ساعت و نیم زیست
80دقیقه شیمی
50دقیقه ادبیات
30دقیقه زبان انگلیسی
مجموع مطالعه:5ساعت و ده دقیقه
تعداد تست: 0
امروز بیشتر وقتمو صرف آموزش کردم تا تست زنی
به امید روز های خیلی بهتر💪Amir 6 آفرین به شما
-
-
سلام دوستان گل خوبید؟ خوشید؟🙂🌻
امروز 2 ساعت زمین رو مرور کردم خداروشکر تموم شد رفت دیگه😂👌
1 ساعت تمرین ریاضیم رو نوشتم
نیم ساعتی تحقیق ورزش برای مدرسه ام داشتم
45 دقیقه ای هم واس زیست گذاشتم
1 ساعت و 15 دقیقه هم زبان خوندم و مشق هاش رو انجام دادم
کلا 5 ساعت
تست هم نزدم
امروز حال درس نداشتم😬
شب تون خوش🌛🌛 -
Amir 6 درسته هیچوقت برای شروع دیر نیست ولی شما همش شروع میکنی دوباره روز از نو روزی از نو تصمیم جدی بگیرید
-
SJY آفرین به شما
-
سلام دوستان گل خوبید؟ خوشید؟🙂🌻
امروز 2 ساعت زمین رو مرور کردم خداروشکر تموم شد رفت دیگه😂👌
1 ساعت تمرین ریاضیم رو نوشتم
نیم ساعتی تحقیق ورزش برای مدرسه ام داشتم
45 دقیقه ای هم واس زیست گذاشتم
1 ساعت و 15 دقیقه هم زبان خوندم و مشق هاش رو انجام دادم
کلا 5 ساعت
تست هم نزدم
امروز حال درس نداشتم😬