نحوه مطالعه راه ابریشم
-
دوستان نظر شما راجب نحوه مطالعه راه ابریشم چیه
من پایه یازدهم هستم ممنون میشم راهنمایی کنید -
من پایه یازدهم هستم ممنون میشم راهنمایی کنیدmohammad maghsoodi بهتره بچه های راه ابریشم رو تگ کنی تا بهت جواب بدن
-
من پایه یازدهم هستم ممنون میشم راهنمایی کنیدmohammad maghsoodi به نظر من از اول شهریور ۱۴۰۰ راه ابریشم رو شروع کن، حتی زود تر، اینطوری هم کاملا منطبق و به موقع با برنامه کانون یا گزینه دو یا حتی هردو میتونی پیش بری و تمام پیش و پس ازمون هارو تحلیل کنی و تمام تست های راه ابریشم برو بزنی و با تسلط کامل جلو بری ، به نظر من از وسط های تیر یا اول شهریور حتما راه ابریشم رو شروع کن از همون فرسنگ اول هم دوازدهم رو یادمیگری کامل دیگه نگران مدرسه هم نیستی و هم به راحتی با بودجه بندی ازمون ها پیش میری خلاصه خیلی جلو میفتی
-
سلام دوستان میشه روش مطالعه راه ابریشم رو بگید چجوری میخونیم یه روز فیلم می بینید روز بعدش میخونید و تست میزنید ، یا همون روز که فیلم میبینید لصرش میخونید و تست میزنید ، دوازدهم تجربی ام به کمکتون احتیاج دارم
@راه ابریشم الا
دوازدهم تجربی -
سلام دوستان میشه روش مطالعه راه ابریشم رو بگید چجوری میخونیم یه روز فیلم می بینید روز بعدش میخونید و تست میزنید ، یا همون روز که فیلم میبینید لصرش میخونید و تست میزنید ، دوازدهم تجربی ام به کمکتون احتیاج دارم
@راه ابریشم الا
دوازدهم تجربیزهرا عزیزی 0 من خودم اول تمام جلسه های درسنامه اموزشی رو میبینم بعد یکی دوروز وقت میزارم میخونمشون و بعد هم که تست های تسلط
-
@راه ابریشم الا
دوازدهم تجربیزهرا عزیزی 0 سلام.همونطور که دبیرا گفتن اول درسنامه رو کامل میبینم با تست های آموزشی بعدش اگه وقت شد میرم سراغ تستای تسلط..اگه نشد میذارمشون برای تایم جمع بندی.ولی اهمیت درسنامه خیلی بیشتره حتما در اولویت قرار بدید
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد