دو تا سوال
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
دو تا سوال داشتم
1- فرآیند باز شدن بنداره های دارای ماهیچه صاف چجوری اتفاق می افته ؟ مثلا برای بنداره داخلی میزراه که میگه پیام عصبی به مثانه ارسال میشه انقباضاتش رو میبره بالا بنداره باز میشه یا برای معده که میگه شدت حرکات کرمی باعث میشه کیموس وارد روده باریک شه بنداره از کجا دستور میگیره باز میشه؟خودمختار؟"
2-اسپرم بر ور لوله ی پیچ خورده در نظر بگیریم؟ میدونم ابتداش یه پیچ خوردگی کوچیک داره اما بطور کلی وقتی میگه لوله ی پیچ خورده در دستگاه تولید مثلی مرد باید در نظر بگیریمش؟
همیار
تجربیا -
دو تا سوال داشتم
1- فرآیند باز شدن بنداره های دارای ماهیچه صاف چجوری اتفاق می افته ؟ مثلا برای بنداره داخلی میزراه که میگه پیام عصبی به مثانه ارسال میشه انقباضاتش رو میبره بالا بنداره باز میشه یا برای معده که میگه شدت حرکات کرمی باعث میشه کیموس وارد روده باریک شه بنداره از کجا دستور میگیره باز میشه؟خودمختار؟"
2-اسپرم بر ور لوله ی پیچ خورده در نظر بگیریم؟ میدونم ابتداش یه پیچ خوردگی کوچیک داره اما بطور کلی وقتی میگه لوله ی پیچ خورده در دستگاه تولید مثلی مرد باید در نظر بگیریمش؟
همیار
تجربیاzoohre hocini سلام همچنین
۱_از دستگاه عصبی رودهای غافل نشوید -
دو تا سوال داشتم
همیار
تجربیاzoohre hocini
۲_ لوله اسپرم بر برخلاف لوله های اسپرم ساز پیچخورده محسوب نمیشود -
zoohre hocini سلام همچنین
۱_از دستگاه عصبی رودهای غافل نشویدz Gheibi مرسی
یعنی برا میزراهم یه همچین شبکه عصبی داریم؟
ی سوال دیگ داشتم ببخشید
وقتی فقر غذایی طولانی مدت برای کسی پیش میاد چرا افزایش سطح کورتیزول داریم ؟ پروتئاز لیپاز مگه بیشتر نمی شدن؟ -
z Gheibi مرسی
یعنی برا میزراهم یه همچین شبکه عصبی داریم؟
ی سوال دیگ داشتم ببخشید
وقتی فقر غذایی طولانی مدت برای کسی پیش میاد چرا افزایش سطح کورتیزول داریم ؟ پروتئاز لیپاز مگه بیشتر نمی شدن؟zoohre hocini خواهش میکنم
در لوله گوارش دستگاه عصبی رودهای و خودمختار باهم نقش دارن و در مورد بنداره های میزراه هم باید گفت که که باعصب به نخاع متصل هستند و نخاع به مغز وصل میشه
شما صدتا بپرس
ارتباط سه گذاره ای را که میدید متوجه نشدم فقرغذایی. پروتئاز و لیپاز کورتیزول -
zoohre hocini خواهش میکنم
در لوله گوارش دستگاه عصبی رودهای و خودمختار باهم نقش دارن و در مورد بنداره های میزراه هم باید گفت که که باعصب به نخاع متصل هستند و نخاع به مغز وصل میشه
شما صدتا بپرس
ارتباط سه گذاره ای را که میدید متوجه نشدم فقرغذایی. پروتئاز و لیپاز کورتیزولz Gheibi قربونتون
ببینید یه سوال داده بود گزینه دو گفته بود در فردی که فقر شدید غذایی دیده میشه بالا رفتن سطح کرتیزول داریم.
چرا این اتفاق می افته؟ -
دو تا سوال داشتم
همیار
تجربیاzoohre hocini سلام این سوالی که پرسیدید برای زیست چندمه؟
-
zoohre hocini سلام این سوالی که پرسیدید برای زیست چندمه؟
Helen Alinia سلام کدوم یکیش تقریبا ترکیبی ان
-
Helen Alinia سلام کدوم یکیش تقریبا ترکیبی ان
zoohre hocini منظورم اینه که این ۲ تا سوال مربوط به زیست دهمه؟
-
zoohre hocini منظورم اینه که این ۲ تا سوال مربوط به زیست دهمه؟
Helen Alinia نه تقریبا
-
z Gheibi قربونتون
ببینید یه سوال داده بود گزینه دو گفته بود در فردی که فقر شدید غذایی دیده میشه بالا رفتن سطح کرتیزول داریم.
چرا این اتفاق می افته؟zoohre hocini سلامت باشید
درک من از کورتیزول این بوده که بدن وقتایی که احساس میکنه اوضاع خیلی وخیمه ترشحش میکنه ،راستش در مورد این دو مسئله چیزی به ذهنم نرسید عکس تست را بفرستید شاید نکتهای پیدا بشه -
zoohre hocini سلامت باشید
درک من از کورتیزول این بوده که بدن وقتایی که احساس میکنه اوضاع خیلی وخیمه ترشحش میکنه ،راستش در مورد این دو مسئله چیزی به ذهنم نرسید عکس تست را بفرستید شاید نکتهای پیدا بشه -
-
zoohre hocini اینجوری که من متوجه شدم وقتی سوءتغذیه پیش بیاد و بدن نتونه از گلیکوژن کبدی ( که منبع ذخیره انرژی نزدیک بدن هست) میره سراغ منابع دور تر انرژی و استفاده از چربی و پروتئین ،خب چه جوری به سلول ها بگه که الان باید از چربی و پروتئین به جای قند استفاده کنه؟ هورمون این خبر رو می بره ،چه هورمونی همچین پیامی را می توانه ببره؟ کورتیزول
این نظر منه خودمم اولین باره همچین چیزی دیدم -
zoohre hocini اینجوری که من متوجه شدم وقتی سوءتغذیه پیش بیاد و بدن نتونه از گلیکوژن کبدی ( که منبع ذخیره انرژی نزدیک بدن هست) میره سراغ منابع دور تر انرژی و استفاده از چربی و پروتئین ،خب چه جوری به سلول ها بگه که الان باید از چربی و پروتئین به جای قند استفاده کنه؟ هورمون این خبر رو می بره ،چه هورمونی همچین پیامی را می توانه ببره؟ کورتیزول
این نظر منه خودمم اولین باره همچین چیزی دیدمz Gheibi چقد ی خورده عجیب . عاخه کتاب برای شرایط استرس فقط گفته بود کورتیزول ترشح میشه
دستتون واااقعا طلا امروز کلی زحمت دادمتون شرمنده -
z Gheibi چقد ی خورده عجیب . عاخه کتاب برای شرایط استرس فقط گفته بود کورتیزول ترشح میشه
دستتون واااقعا طلا امروز کلی زحمت دادمتون شرمندهzoohre hocini چه قدر یه خورده خارج کتابه و مفهومیه
خواهش میکنم خوشحال میشم کمکی ازم بربیاد، دشمنتون شرمنده
راستی نکات چسبیده به مانیتور تون خیلی خوبه یاد خودم افتادم -
zoohre hocini چه قدر یه خورده خارج کتابه و مفهومیه
خواهش میکنم خوشحال میشم کمکی ازم بربیاد، دشمنتون شرمنده
راستی نکات چسبیده به مانیتور تون خیلی خوبه یاد خودم افتادم -
این نظر منه خودمم اولین باره همچین چیزی دیدم -
zoohre hocini ممنون که یافته هاتون با مابه اشتراک گذاشتید
-
zoohre hocini ممنون که یافته هاتون با مابه اشتراک گذاشتید
z Gheibi خواهش میکنم