دین و زندگی آقای ناصری
-
سلام خدمت آلایی های عزیز و مدیران آلا
خواهشمندیم که برای آقای ناصری سال یازدهم و دوازدهم رو تکمیل کنند و علاوه بر آن برای پایه دهم هم فیلم ضبط کنند تا همه بچه های کنکوری و متوسطه دوم بتوانند از آنها بهره ببرند
دهم یازدهم دوازدهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
لطفا از این پست با لایک کردن و نظر دادن حمایت کنین تا میدران آلا ببینن
دهم یازدهم دوازدهم دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 کنکوری کنکوری-1399 @M-an -
این دوره دیر شروع شد ولی الان واقعا سرعت انتشار خوبی داره
ممنون از آلا و استاد ناصری
واسه سلامتیشون دعا کنید چون خیلی زحمت میکشن 😊 -
لطفا هر چه زود تر برای پایه وهم هم ضبط کنین
تا بچه ها استفاده کنن
خیلی ممنون -
استاد ناصری با صفر تا صد دهم منتظریم
-
@M-an ادمین
-
سلام. بچه هایی که صفر تا صد اقای ناصری رو میبینن ایا ایشون همه نکات درسارو پوشش میدن؟ منظورم نکات تستی هستش. نکاتی که توی کتاب میکرو هست معمولا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا -
سلام. بچه هایی که صفر تا صد اقای ناصری رو میبینن ایا ایشون همه نکات درسارو پوشش میدن؟ منظورم نکات تستی هستش. نکاتی که توی کتاب میکرو هست معمولا
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیاMahdi Jafari 1 در دین و زندگی آقای ناصری گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیاMahdi Jafari 1 سلام من میبینم یه بار کتاب رو میخونم تستها رو جواب میدم
واقعا عالیه
این تصور که دینی آموزش نیاز نداره بنظرم غلطه چون استاد ناصری واقعا عالی درس دادن😍 -
Mahdi Jafari 1 در دین و زندگی آقای ناصری گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
واقعا عالیه
این تصور که دینی آموزش نیاز نداره بنظرم غلطه چون استاد ناصری واقعا عالی درس دادن😍ابوالفضل ریسی چقدر خوب. ممنونم.
اره بنظر منم فرقی نداره چون خوندن دقیق درسنامه هم حدودا 1 ساعت زمان میبره دیدن 2 قسمت برای هر درس هم تقریبا همون 1 ساعت رو زمان میبره -
Mahdi Jafari 1 در دین و زندگی آقای ناصری گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
واقعا عالیه
این تصور که دینی آموزش نیاز نداره بنظرم غلطه چون استاد ناصری واقعا عالی درس دادن😍ابوالفضل ریسی سلام میشه بگین تقریباً چند میزنین تو ازمونا؟
-
ابوالفضل ریسی سلام میشه بگین تقریباً چند میزنین تو ازمونا؟
@haniehno در دین و زندگی آقای ناصری گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام میشه بگین تقریباً چند میزنین تو ازمونا؟
@haniehno سلام من آزمون نمیدم فعلا ولی کتاب آبی قلم چی دارم که اکثرا سوالات کنکور و خود آزمون کانون هست و درضمن من تازه شروع به تست زنی دینی کردم و کم تجربه هستم
ولی تدریسشون اینقدر خوب بود که ۶۰ تست (میشه کل تستهای درس ۲ با ۱۰ تست ویژه) رو ۴۰ دقیقه ۶۵ درصد زدم اگر لازم دونستید تا تصحیح اون تست زنیم رو هم بفرستم واسه اطمینانتون🙃 -
واقعا آلا پایه دهم و یازدهم تکمیل بشه با آقای تاصری
-
دهم
یازدهم
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
سلام لطفا همه برید تیکت بزنید و بگید دینی اقای اصری رو زودتر کامل کنن شاید ک پیگیری کنن -
-
دهم
یازدهم
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
سلام لطفا همه برید تیکت بزنید و بگید دینی اقای اصری رو زودتر کامل کنن شاید ک پیگیری کننAmir Ezadpanah در دین و زندگی آقای ناصری گفته است:
دهم
یازدهم
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
سلام لطفا همه برید تیکت بزنید و بگید دینی اقای اصری رو زودتر کامل کنن شاید ک پیگیری کننAmir Ezadpanah دوره های زیادی در جریان هست و ممنوعیت تردد هم هست و کمتر از قبل میشه ضبط کرد همونطور که گفتند شیفتی شده الان من هم منتظر فیلمهای بعدی هستم ولی یکم صبر کنیم بهتره😊
این هم که همه تیکت بزنن کار خوبی نیست بنظرم چون بدتر کادر رو درگیر پاسخ به حجم بالای تیکت ها میکنه و طبیعتا به ضرر خودمون هست
بنظرم اگر @M-an لطف کنند و پیگیری کنند خیلی بهتر هست😊 -
Amir Ezadpanah در دین و زندگی آقای ناصری گفته است:
دهم
یازدهم
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
سلام لطفا همه برید تیکت بزنید و بگید دینی اقای اصری رو زودتر کامل کنن شاید ک پیگیری کننAmir Ezadpanah دوره های زیادی در جریان هست و ممنوعیت تردد هم هست و کمتر از قبل میشه ضبط کرد همونطور که گفتند شیفتی شده الان من هم منتظر فیلمهای بعدی هستم ولی یکم صبر کنیم بهتره😊
این هم که همه تیکت بزنن کار خوبی نیست بنظرم چون بدتر کادر رو درگیر پاسخ به حجم بالای تیکت ها میکنه و طبیعتا به ضرر خودمون هست
بنظرم اگر @M-an لطف کنند و پیگیری کنند خیلی بهتر هست😊