چرا این اوله اون دومه؟🤔
-
سلام دختر خانما و اقا پسرا عزیز الایی😊
بچه ها چرا NADHکارش رو از روی پروتئین اول توی غشا انجام میده ولی FADH۲ از پروتئین دوم شروع به کار میکنه؟
من فکر میکنم چون FADH2نیازبه الکترون داره و بخاطر همینه که صبر میکنه تا طی فعالیته NADHالکترون تولید شه و بعد اون شروع به کار کنه حالا نظر شما چیه؟
تجربیا
دوازدهم
همیار
پیشاپیش ممنون از همه
میتونین از شکل ۸ صفحه ۷۰ کمک بگیرین -
بچه ها چرا NADHکارش رو از روی پروتئین اول توی غشا انجام میده ولی FADH۲ از پروتئین دوم شروع به کار میکنه؟
من فکر میکنم چون FADH2نیازبه الکترون داره و بخاطر همینه که صبر میکنه تا طی فعالیته NADHالکترون تولید شه و بعد اون شروع به کار کنه حالا نظر شما چیه؟
تجربیا
دوازدهم
همیار
پیشاپیش ممنون از همه
میتونین از شکل ۸ صفحه ۷۰ کمک بگیرینFateme S 0 یک جایی خونده بودم که انرژی کمتری داره پس از دومین مرحله زنجیره شروع میکند که به پمپ اولی انرژی ندهد .صحت این ادعا را نمیدانم
-
تجربیا
دوازدهم
همیار
پیشاپیش ممنون از همه
میتونین از شکل ۸ صفحه ۷۰ کمک بگیرینFateme S 0 سلام برشما این سوال شما جزو مطالب کنکور نیستش و حاشیه محسوب میشه اما من تو تخته سیاه دیده بودم که نوشته بود NADH حدود 3برابر ATP انرژی داره ولی FADH2 حدود یک و نیم ATP انرژی داره (طرز فکر شما که میگین FADH2 منتظر الکترونه غلطه چون FADH2 خودش حامل و ناقل الکترونه و الکترون داره) برای شروع واکنش اکسایش NADH انرژی فعالسازی لازمه که از NADH تامین میشه و چون انرژیش همونطور که بالا گفتم خیلی زیاده اول میاد اکسایش پیدا میکنه تا انرژی مورد نظر رو تامین کنه اميدوارم قانع شده باشین