Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. خدمات تکمیلی
  3. جلسات رفع اشکال زیست
  4. آرشیو جلسات رفع اشکال زیست کنکور 1400
  5. جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
  6. گزاره شناسی 11-15
سطح انرژی مولکولها
reyhane karimi 0R
سلام. میخواستم بدونم در بحث سطح انرژی مولکولها در فرایندهای مختلف مثل اکسایش پیرووات اصولا باید بگیم سطح انرژی مولکولی بیشتره که هنوز الکترون از دست نداده مثلا سطح انرژی پیرووات بیشتر از استیل کوآنزیم A است؟
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
انرژی الکترون
UraniumU
با توجه به اینکه الکترون NADH نسبت به الکترون FADH مسیر بیشتری طی میکنه میتونیم بگیم در پایان انرژی کمتری داره این استنباط درسته؟ پیشاپیش ممنون @mehranmirzaei @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
پایان جلسه 18
mehranmirzaeiM
همگی خداقووت مثل همیشه عالی بودین فصله خیلی مهمیه و چونکه مهمه مطمئن باشین چندین بار مرورش میکنیم خوب بخونیدش چرخه ها رو روی در و دیوار خونتون بکشید (گلیکولیز-اکسایش پیروات-کربس-زنجیره انتقال الکترون-چرخه کالوین -تخمیر های الکلی لاکتیکی ) خلاصه در و دیوار خونتون رو مورد عنایت قرار بدید تا جلسه بعد خدانگهدار همتون دوستون دارم @تجربیا
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گزاره شناسی 21-25
mehranmirzaeiM
FADH2 ، نوکلئوتیدی است که دو الکترون و دو پروتون دریافت کرده است. در نورون انسان، در مسیر تبدیل هر مولکول گلوکز به دو مولکول استیل کوآنزیم A، دو مولکول ATP مصرف می شود. 23.همه ی تک یاخته ای های ایجاد کننده لاکتات ،در مرحله ای از تنفس یاخته ای خود NAD+ تولید میکنند. 24.همه ی تک یاخته ای های موثر در ساخت نیترات از آمونیوم ،با استفاده از فسفات معدنی و واکنش انتقال الکترون ها ،ATP میسازند. 25.به هنگام تجزیه یک مولکول گلوکز ،طی اولین مرحله تنفس در یاخته ماهیچه ای انسان و به منظور تولید هرترکیب غیر قندی سه کربنی دو فسفاته ،2 NADH تولید و 2 ATP مصرف میشود. @تجربیا با ذکر دلیل خود را به آغوش تخت خواب بکشید ...
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گزاره شناسی 16-20
mehranmirzaeiM
۲۴. محصول واکنش سنتز آبدهی، قطعا از دو یا چند مونومر تشکیل شده است. ۲۵. هر مولکول دو فسفاته تولید شده در مرحله اول گلیکولیز، به دو ترکیب سه کربنی تبدیل می شود. ۲۶. تولید ATP با استفاده از کراتین فسفات، بدون دخالت آنزیمهای غشای درونی راکیزه انجام می شود. ۲۷. در مسیر تخمیر، ممکن است محصول قند كافت، به عنوان پذیرنده الكترون عمل کند. ۲۸. گیاهان می توانند در نبود اکسیژن، پیرووات را به اتانول تبدیل کنند. @تجربیا عزیزان با ذکر دلیل لنفوسیت های خود را در اختیار COVID19 قرار دهید.
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
پروتئین های سطحی در زنجیره انتقال الکترون
Shangooolism MS
Topic thumbnail image
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گزاره شناسی 11-15
mehranmirzaeiM
آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند. @تجربیا با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گلیکولیز
Sara_RS
سلام استاد خداقوت استاد این عبارت رو ببینید (مولکولی در گلیکولیز به کمک انتقال فسفات های خود در دومرحله به طور مستقیم باعث تولید ATP میشود) گفته اسید دوفسفاته است اما این دو مرحله ای که گفته منظورش چیه ؟ کجاش دو مرحله هست؟ @mehranmirzaei ممنونم
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گزاره شناسی 6-10
mehranmirzaeiM
در تخمیر لاکتیکی، بلافاصله پس از قند كافت، کربن دی اکسید آزاد و +NAD بازتولید می شود. آنتوسیانین، می تواند مانع از اثر تخریبی یون اکسید بر دنای راکیزه شود. در تنفس یاختهای هوازی جانوران، CO۲ فقط در راکیزه آزاد می شود. اولین مولکولی که الکترونهای FADH را دریافت می کند، نوعی پمپ غشایی است. رناتن های سیتوپلاسمی، نقشی در تولید آنزیم های تنفس یاخته ای ندارند. @تجربیا دوست عزیز با ذکر دلیل روح معلم را شاد کنید
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
شروع جلسه 18
mehranmirzaeiM
به نام خدا با سلام خدمت همه ی آلایی های عزیز امیدوارم حال دل همتون خوب باشه ثبت نام کنکورم که شروع شده ....(کنکور از رگ گردن به شما نزدیک تره) الکنکور اقرب بک من حبل الورید یا ایها الکنکوریا بریم باهم جلسه 18 رو شروع کنیم این فصل خیلی مهمه امیدوارم براتون مفید باشه 🩺 @تجربیا
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
گزاره شناسی 1-5
mehranmirzaeiM
درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید: در قند كافت، بخشی از ATP در سطح پیش ماده تولید می شود. ATP مورد نیاز اسپرم، همواره از تجزیه فروکتوز به دست می آید. در چرخه کربس، ممکن نیست NADH و FADH در یک مرحله تولید شوند. در فرایندی که منجر به ور آمدن خمیر نان می شود، مولکول اتانول، الکترونهای NADH را دریافت می کند. با افزایش مقدار ADP در یاخته، میزان فعالیت آنزیمهای مؤثر در قند كافت، بیشتر میشود. عدم ذکر دلیل پیگرد قانونی دارد حتی شما دوست عزیز @تجربیا
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
تنفس هوازی
دریا دریایید
سلام آقای میرزایی یه سوال باکتری ها هم تنفس هوازی دارن ؟ یعنی چرخه ی کربس و زنجیره ی انتقال الکترون و اینا من تو تست های الگو دیدم که نوشته بود زنجیره ی انتقال الکترون تو غشا شون دارن آخه چرا ؟
جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم

گزاره شناسی 11-15

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده جلسه هجدهم رفع اشکال زیست:فصل5 دوازدهم
28 دیدگاه‌ها 10 کاربران 416 بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

    mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

    1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
    2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
    3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
    4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
    5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

    تجربیا

    با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

    11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

    12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

    13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

    14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

    15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

    مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

    تجربیا

    ابوالفضل ریسیا آفلاین
    ابوالفضل ریسیا آفلاین
    ابوالفضل ریسی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    #21

    mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

    mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

    1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
    2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
    3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
    4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
    5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

    تجربیا

    با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

    11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

    12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

    13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

    14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

    15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

    مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

    تجربیا

    استاد موقاری که تاکید کردن داخل جزوه هر یاخته یوکاریوتی🤔

    SaghiaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

      mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

      1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
      2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
      3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
      4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
      5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

      تجربیا

      با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

      11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

      12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

      13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

      14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

      15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

      مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

      تجربیا

      SaghiaS آفلاین
      SaghiaS آفلاین
      Saghia
      دانشجویان مهندسی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
      #22

      mehranmirzaei من نخوردم😎✌️

      -چو تخته پاره بر موج رها رها رها من ...

      1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

        mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

        1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
        2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
        3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
        4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
        5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

        تجربیا

        با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

        11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

        12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

        13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

        14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

        15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

        مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

        تجربیا

        OpalO آفلاین
        OpalO آفلاین
        Opal
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
        #23

        mehranmirzaei

        خیلی سپاسگزارم🌸🤩

        1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • ابوالفضل ریسیا ابوالفضل ریسی

          mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

          mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

          1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
          2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
          3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
          4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
          5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

          تجربیا

          با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

          11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

          12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

          13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

          14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

          15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

          مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

          تجربیا

          استاد موقاری که تاکید کردن داخل جزوه هر یاخته یوکاریوتی🤔

          SaghiaS آفلاین
          SaghiaS آفلاین
          Saghia
          دانشجویان مهندسی
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
          #24

          ابوالفضل ریسی در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

          mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

          mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

          1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
          2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
          3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
          4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
          5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

          تجربیا

          با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

          11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

          12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

          13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

          14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

          15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

          مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

          تجربیا

          استاد موقاری که تاکید کردن داخل جزوه هر یاخته یوکاریوتی🤔

          آره اتفاقا تو کتاب نوشته یوکاریوتی😕

          -چو تخته پاره بر موج رها رها رها من ...

          mehranmirzaeiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • SaghiaS Saghia

            ابوالفضل ریسی در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

            mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

            mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

            1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
            2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
            3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
            4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
            5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

            تجربیا

            با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

            11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

            12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

            13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

            14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

            15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

            مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

            تجربیا

            استاد موقاری که تاکید کردن داخل جزوه هر یاخته یوکاریوتی🤔

            آره اتفاقا تو کتاب نوشته یوکاریوتی😕

            mehranmirzaeiM آفلاین
            mehranmirzaeiM آفلاین
            mehranmirzaei
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
            #25

            @saghi-mortazavi در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

            ابوالفضل ریسی در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

            mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

            mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

            1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
            2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
            3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
            4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
            5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

            تجربیا

            با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

            11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

            12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

            13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

            14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

            15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

            مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

            تجربیا

            استاد موقاری که تاکید کردن داخل جزوه هر یاخته یوکاریوتی🤔

            آره اتفاقا تو کتاب نوشته یوکاریوتی😕

            آره باید میشد یوکاریوتی
            بخاطر تقلب من از کوثر شد 😂
            ولی در شرایط بهینه خیلی مهمه

            دریا دریایید SaghiaS 2 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

              @saghi-mortazavi در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

              ابوالفضل ریسی در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

              mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

              mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

              1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
              2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
              3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
              4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
              5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

              تجربیا

              با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

              11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

              12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

              13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

              14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

              15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

              مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

              تجربیا

              استاد موقاری که تاکید کردن داخل جزوه هر یاخته یوکاریوتی🤔

              آره اتفاقا تو کتاب نوشته یوکاریوتی😕

              آره باید میشد یوکاریوتی
              بخاطر تقلب من از کوثر شد 😂
              ولی در شرایط بهینه خیلی مهمه

              دریا دریایید آفلاین
              دریا دریایید آفلاین
              دریا دریایی
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
              #26

              mehranmirzaei آخر و عاقبت تقلب همین میشه دیگه 😂✌

              mehranmirzaeiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • mehranmirzaeiM mehranmirzaei

                @saghi-mortazavi در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

                ابوالفضل ریسی در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

                mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

                mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

                1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
                2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
                3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
                4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
                5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

                تجربیا

                با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

                11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

                12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

                13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

                14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

                15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

                مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

                تجربیا

                استاد موقاری که تاکید کردن داخل جزوه هر یاخته یوکاریوتی🤔

                آره اتفاقا تو کتاب نوشته یوکاریوتی😕

                آره باید میشد یوکاریوتی
                بخاطر تقلب من از کوثر شد 😂
                ولی در شرایط بهینه خیلی مهمه

                SaghiaS آفلاین
                SaghiaS آفلاین
                Saghia
                دانشجویان مهندسی
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                #27

                mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

                @saghi-mortazavi در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

                ابوالفضل ریسی در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

                mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

                mehranmirzaei در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

                1. آدنوزین، نوکلئوتیدی است که می تواند یک تا سه گروه فسفات داشته باشد.
                2. اتانول، سرعت تشکیل یون اکسید را افزایش میدهد.
                3. تولید ATP در یاخته ها ممکن است منجر به تضعیف ماهیچه های اسکلتی شود.
                4. علت ترش شدن شیر، تخمير الكلی توسط باکتری هاست.
                5. هر یاخته هوازی، به ازای تجزیه یک مولکول گلوکز، حداکثر ۳۰ATP تولید می کند.

                تجربیا

                با ذکر دلیل واکسن کرونا را تزریق کنید.💉

                11-نادرست: آدنوزین به باز آلی آدنین به همراه قنذ پنج کربنه ریبوز می‌گویند نه یک نوکلئوتید کامل(کیا شیر دامداران خوردن ؟)😂

                12-درست:الکل سرعت تشکیل رادیکال های آزاد از اکسیژن را افزایش میدهد.

                13-درست:، اگر قند مورد نیاز یاخته از کبد تامین نشود بدن از پروتئین و لیپید ها تغذیه کرده و باعت تضعیف ماهیچه های بدن میشود

                14-نادرست: در شیر تخمیر لاکتیکی انجام میشود

                15-درست، هر یاخته هوازی در شرایط بهینه 30 ATP تولید میکند

                مگه داریم از @Kosar-Mortazavi با سلیقه تر ؟؟؟؟😍👌

                تجربیا

                استاد موقاری که تاکید کردن داخل جزوه هر یاخته یوکاریوتی🤔

                آره اتفاقا تو کتاب نوشته یوکاریوتی😕

                آره باید میشد یوکاریوتی
                بخاطر تقلب من از کوثر شد 😂
                ولی در شرایط بهینه خیلی مهمه

                آخ آخ آخ اخ😂 تقلب نوچ نوچ نوچ🤣

                -چو تخته پاره بر موج رها رها رها من ...

                1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • دریا دریایید دریا دریایی

                  mehranmirzaei آخر و عاقبت تقلب همین میشه دیگه 😂✌

                  mehranmirzaeiM آفلاین
                  mehranmirzaeiM آفلاین
                  mehranmirzaei
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                  #28

                  دریا دریایی در گزاره شناسی 11-15 گفته است:

                  mehranmirzaei آخر و عاقبت تقلب همین میشه دیگه 😂✌

                  بله بله 😂

                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  پاسخ
                  • پاسخ به عنوان موضوع
                  وارد شوید تا پست بفرستید
                  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                  • بیشترین رای ها


                  • 1
                  • 2
                  • درون آمدن

                  • حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

                  • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                  • اولین پست
                    آخرین پست
                  0
                  • دسته‌بندی‌ها
                  • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                  • جدیدترین پست ها
                  • برچسب‌ها
                  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                  • دوره‌های آلاء
                  • گروه‌ها
                  • راهنمای آلاخونه
                    • معرفی آلاخونه
                    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                    • استفاده از ابزارهای ادیتور
                    • معرفی گروه‌ها
                    • لینک‌های دسترسی سریع