ماده به انرژی
-
سلام بچه ها.. وقتتون بخیر
ی چن تا سوال داشتم
1-سوال میگه تنفس یاخته ای یعنی باید دقیقا چه فرآیندایی رو در نظر بگیریم ؟ تخمیرم باید در نظر گرفت؟ اخه کتاب ی جاش میگه منظور از تنفس یاخته ای تنفس یاخته ای هوازیه... پس به تخمیر چی میگیم ؟
2- NADH بخواد بره میتوکندری ATP مصرف میکنه؟ FADH2چی ؟ -
ی چن تا سوال داشتم
1-سوال میگه تنفس یاخته ای یعنی باید دقیقا چه فرآیندایی رو در نظر بگیریم ؟ تخمیرم باید در نظر گرفت؟ اخه کتاب ی جاش میگه منظور از تنفس یاخته ای تنفس یاخته ای هوازیه... پس به تخمیر چی میگیم ؟
2- NADH بخواد بره میتوکندری ATP مصرف میکنه؟ FADH2چی ؟zoohre hocini سلام
۱_تنفس بی هوازی
۲_ وقتی کجا میخواد بره ؟ -
ی چن تا سوال داشتم
2- NADH بخواد بره میتوکندری ATP مصرف میکنه؟ FADH2چی ؟zoohre hocini سلام
۱_تنفس بی هوازی
۲_ وقتی کجا میخواد بره ؟ -
zoohre hocini سلام
۱_تنفس بی هوازی
۲_ وقتی کجا میخواد بره ؟z Gheibi خوب نگا کنین قلم چی چی گفته: در طی تنفس یاخته ای، قطعا الکترون های حاصل از NADH برخلاف FADH2 به نوعی پمپ پروتئینی منتقل میشود.غ(اگر تنفس بی هوازی باشد این مورد صحیح نیست) من الان سوالم میگه میگه تنفس یاخته کد کدوم اتفاقاتو داره میده
بخواد بره میتوکندری -
z Gheibi خوب نگا کنین قلم چی چی گفته: در طی تنفس یاخته ای، قطعا الکترون های حاصل از NADH برخلاف FADH2 به نوعی پمپ پروتئینی منتقل میشود.غ(اگر تنفس بی هوازی باشد این مورد صحیح نیست) من الان سوالم میگه میگه تنفس یاخته کد کدوم اتفاقاتو داره میده
بخواد بره میتوکندریzoohre hocini سلام
درمورد نوع تنفس راستش این طور که من متوجه شدم باید بگیم کتاب به حرفی زده( تنفس یاختهای هوازی رابه اختصار تنفس یاختهای میگوییم) میخواسته کارو راحت تر کنه سخت تر کرده .نمیشود قطعی گفت کد کدوم اتفاق را میگه ( الااقل من بلد نیستم)
اما درمورد این جمله ۱_درطی تنفس بیهوازی قطعا همچین اتفاقی نمیافتد
در هوازی هم نمیشود گفت NADH برخلافFADH2 بلکه هردو انرژی شونو به پمپ ها میدن
۲_FADH2 داخل میتوکندری تولید میشود
راستی کتاب میگه پیروات با انتقال فعال میره داخل میتوکندری ، درموردNADH ندیدم -
zoohre hocini سلام
درمورد نوع تنفس راستش این طور که من متوجه شدم باید بگیم کتاب به حرفی زده( تنفس یاختهای هوازی رابه اختصار تنفس یاختهای میگوییم) میخواسته کارو راحت تر کنه سخت تر کرده .نمیشود قطعی گفت کد کدوم اتفاق را میگه ( الااقل من بلد نیستم)
اما درمورد این جمله ۱_درطی تنفس بیهوازی قطعا همچین اتفاقی نمیافتد
در هوازی هم نمیشود گفت NADH برخلافFADH2 بلکه هردو انرژی شونو به پمپ ها میدن
۲_FADH2 داخل میتوکندری تولید میشود
راستی کتاب میگه پیروات با انتقال فعال میره داخل میتوکندری ، درموردNADH ندیدمz Gheibi عا برا FADH2 حواسم نبود اما قلم چی گفته اون یکی با مصرف ATP میره داخل میتوکندری... خوب اینجوری یکم مسخره نمیشه/:
-
z Gheibi عا برا FADH2 حواسم نبود اما قلم چی گفته اون یکی با مصرف ATP میره داخل میتوکندری... خوب اینجوری یکم مسخره نمیشه/:
zoohre hocini چرا مسخره بشه؟
-
zoohre hocini چرا مسخره بشه؟
z Gheibi عاخه کلن دوتانصفی atpاس تقریبا یک atp مصرف میکنه بره داخل
نمی دونم واقن
مچکرممم -
z Gheibi عاخه کلن دوتانصفی atpاس تقریبا یک atp مصرف میکنه بره داخل
نمی دونم واقن
مچکرمممzoohre hocini دیگه ببینید این بدن چه قدر دقیق و ظریفه
خواهش می کنم