ماهیچه ی ارادی #زیست
-
سلام بچه ها من یه سوال دارم در مورد ماهیچه ی ارادی لوله ی گوارش
میدونید که ماهیچه ی لوله ی گوارش از دو بخش طولی حلقوی ساخته شده اما مثلا این ماهیچه ها در جایی مثل ابتدای مری که ارادی هس با جایی مثل انتهای مری که غیر ارادی و صاف است در ماهیچه ی طولی و حلقوی اش چه تفاوت ساختاری ای داردمتن پررنگ -
سلام بچه ها من یه سوال دارم در مورد ماهیچه ی ارادی لوله ی گوارش
میدونید که ماهیچه ی لوله ی گوارش از دو بخش طولی حلقوی ساخته شده اما مثلا این ماهیچه ها در جایی مثل ابتدای مری که ارادی هس با جایی مثل انتهای مری که غیر ارادی و صاف است در ماهیچه ی طولی و حلقوی اش چه تفاوت ساختاری ای داردمتن پررنگAmirhossein Omidi
همچنان طولی حلقوین اما صاف نیستن ،مخطط محسوب میشن،یعنی ویژگی های مخطط باید واسشون درنظر بگیری:چندهستع ای ،بلند استوانه ای بدون انشعاب،قرمزتر و....(در واقع در سطح کتاب ما جز ماهیچه های اسکلتی که به اسکلت متصل نیست)
البتع نه همه ی ارادی های لوله طولی حلقوی باشنا،بنداره خارجی مخرج فقط حلقویه( ارادیع) -
Amirhossein Omidi
همچنان طولی حلقوین اما صاف نیستن ،مخطط محسوب میشن،یعنی ویژگی های مخطط باید واسشون درنظر بگیری:چندهستع ای ،بلند استوانه ای بدون انشعاب،قرمزتر و....(در واقع در سطح کتاب ما جز ماهیچه های اسکلتی که به اسکلت متصل نیست)
البتع نه همه ی ارادی های لوله طولی حلقوی باشنا،بنداره خارجی مخرج فقط حلقویه( ارادیع)