سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
روش خوندن ریاضی
-
-
زهره صفری سلام
ریاضی خوندم هیچ فایده ای ندارد باید دست به قلم ببرید و تست بزنید و تمرین حل کنید
چه جوری یاد بگیرید تمرین حل کنید ،با آموزش های استاد
یعنی هیچی تا حالا از فیلم ها ندیدید؟ ، شروع کنید ،فیلم ها را با برنامههایKMP player یا Gom pleyer با سرعت بالا ببینید و تست زیادامااگر واقعاً از فیلم ها عقبید و خودتونو دست کم نگرفتید ، درسنامه خوب هم میتونه جای فیلم را تا حدودی بگیره اما تست زدن باید باید زیاد انجام بشه ، برای ریاضی بعد از فهم مفهوم باید راهبرد های حل سوالات را هم یاد بگیرید بعد تمرین کنید ،حتما عالی میشید،اینم خلاصه مسیر
۱_ آموزش
۲-تست
۳_تست
۴_ تست
موفق باشید -
z Gheibi فیلم های صفرتاصد تابع رو دیدم ولی اشتباهی که کردم فقط فیلم دیدم و تمرینای استاد حل کردم تست نزدم..
الانم عقبم حس میکنم ویدیو مناسبم نیستش
بعد من ریاضی دوازدهمو یه سری جاهاشو نخوندم سالای قبل و در حد مدرسه خوندم ویدیو ببینم میفهمم؟
بدون ویدیو با درسنامه میشه؟؟؟ -
سلام من دارم تازه برای کنکور میخونم
الان دوازدهمو اصلا با دبیر نخوندم ب نظرتون خودم میتونم با درسنامه و اینا پیش برم؟
کلا روش خوندن ریاضی برای کسی که ریاضیش خوب نیست چجوره
پکیج راه ابریشم دار ولی ویدیو خیلییی وقت میگیره.
@همیار @تجربیازهره صفری سلام من از اول راه ابریشم رو داشتم ولی امروز شروع کردم ریاضی رو ببینم طبق یه برنامه حدودی که واسه خودم ریختم ۷۵ روز روزی سه فیلم رو اگر ببینم راه ابریشم ریاضی تموم شده و واقعا متحول میشید تو ریاضی من فقط یه مبحث رو کامل دیدم الان تسلط بالایی روش دارم ولی شرطش اینه که اول خودتون با سوال درگیر بشید
پیشنهاد میدم حتما استفاده کنید از راه ابریشم استاد ثابتی چون اگر پایه ضعیفی داشته باشید خیلی سخته خودتون با درسنامه یاد بگیرید چون ریاضی رو اول باید آموزش دید و راهکارهای خوب رو دید و استفاده کرد نه اینکه فقط تو درسنامه دید و رد شد
موفق باشید -
ابوالفضل ریسی اون مبحث که شما تسلط دارید ،چطور خوندید ففط راه ابریشم دیدید یا صفرتاصد هم دیدید..
مثلا فرض کنید مشتق و با دبیر مدرسه اصلا نخوندم پیش زمینه ندارم باید صفرتاصد ببینم یا راه ابریشم کفاف میده؟یا اول تدریس دبیر خودم و ببینم ؟ چون فکرکنم تدریس اقای ثابتی تستیه...
مثل میخوام بدونم بخش هایی از ریاضی۱۲ که اصلا نخوندم و ویدیو دبیر ندیدم با راه ابریشم اوکی میشم؟یا اول تدریس دبیرم و ببینم؟
بعد شما صفرتاصد دیدید یا نه همون راه ابریشم کفتف میده؟ -
ابوالفضل ریسی گاهی اوقات با سوال درگیر میشم ولی هیچی نمیفهمم️مثلا نمیفهمم استاد چرا اینجا اینکارو انجام داد
-
زهره صفری شما باید ببینید درسنامه براتون کافیه یا نه
درسنامه را بخونید بعد تست بزنید ،مسلما در ابتدا هر مبحثی نمیتونید زیاد جواب بدهید ،اما بعد یک مدتی که دستتون راه افتاد ، اگر تونستید از اون مبحث یک آزمون خوب بدید خب یعنی درسنامه کافی بوده ، اگر نتوانستید ،یعنی کافی نبوده؛ این به شما بستگی داره
روش خودتونو باید خودتون پیدا کنید.من ودیگران فقط میتونیم راهنمایی تون کنیم
درسنامه و فیلم بدون تست و تمرین ،اون هم توی ریاضی راه به جایی نمی بره -
ابوالفضل ریسی اون مبحث که شما تسلط دارید ،چطور خوندید ففط راه ابریشم دیدید یا صفرتاصد هم دیدید..
مثلا فرض کنید مشتق و با دبیر مدرسه اصلا نخوندم پیش زمینه ندارم باید صفرتاصد ببینم یا راه ابریشم کفاف میده؟یا اول تدریس دبیر خودم و ببینم ؟ چون فکرکنم تدریس اقای ثابتی تستیه...
مثل میخوام بدونم بخش هایی از ریاضی۱۲ که اصلا نخوندم و ویدیو دبیر ندیدم با راه ابریشم اوکی میشم؟یا اول تدریس دبیرم و ببینم؟
بعد شما صفرتاصد دیدید یا نه همون راه ابریشم کفتف میده؟زهره صفری من اصلا تدریس دبیرم رو نمیبینم
اول پیله مربوطه رو دیدم بعد صفرتاصد رو و بعد تورق و بعد تستها این دیگه ته چیزیه که یه کنکوری لازم داره -
ابوالفضل ریسی گاهی اوقات با سوال درگیر میشم ولی هیچی نمیفهمم️مثلا نمیفهمم استاد چرا اینجا اینکارو انجام داد
زهره صفری اشکال نداره بعدا دوباره بیاید سراغش حتما میفهمیدش