سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سه سال پیش لیسانس گرفتم .میخوام دوباره کنکور بدم
-
سلام . من سه سال پیش لیسانس گرفتم و اصلا رشتمو دوست نداشتم قصد دارم دوباره کنکور بدم . نیاز به صفر تا صد زیست برای کنکور دارم . کدوم استاد فیلم هاشون کامل هست /و برای زبان کدو استاد رو توصیه میکنید /
-
درود بر شما اراده قویتون!زیست استاد رحیمی برا کنکور هستن و استاد پازوکی هم هستن و استاد امینی هم سوم!
برای زبان استاد فراهانی خوبن بنظرم -
درود
زیست رو نمیدونم، اما واسه انگلیسی کلاس کنکور آقای عزتی خیلی خوبه
شما از هر استادی چند قسمت بگیرید، بعد ببینید کدومشون بیشتر بدردتون میخوره! -
@Dr.Bernosi ممنونم . هرگز به چیزی که خوندم علاقه نداشتم . میخوام وارد علوم پزشکی بشم . تازه متاهل هم شدم 27 سالمم تموم شد .
-
@minaaaaa در سه سال پیش لیسانس گرفتم .میخوام دوباره کنکور بدم گفته است:
@Dr.Bernosi ممنونم . هرگز به چیزی که خوندم علاقه نداشتم . میخوام وارد علوم پزشکی بشم . تازه متاهل هم شدم 27 سالمم تموم شد .
من دیدم طرف 3 تا بچه داره داره پزشکی میخونه!
-
@Dr.Bernosi میدونم که میشه اما سخت ولی شیرین
-
@Dr.Bernosi میدونم که میشه اما سخت ولی شیرین
شیرین تر اینه که با همسفر زندگیتون به این نتیچه برسین
-
@Dr.Bernosi خداروشکر یه همسفر واقعیه . اما من خودم زیاد استرس میگیرم . مثلا الان تا تمام فیلما از تمام درسارو کامل نکنم خوابم نمیبره. راستی اگه کتاب خیلی خوب سراغ دارید منو مطلع کنید . توی هر کدوم از درسا و
-
@Dr.Bernosi خداروشکر یه همسفر واقعیه . اما من خودم زیاد استرس میگیرم . مثلا الان تا تمام فیلما از تمام درسارو کامل نکنم خوابم نمیبره. راستی اگه کتاب خیلی خوب سراغ دارید منو مطلع کنید . توی هر کدوم از درسا و
خیلی عالیه!خب میتونم بدونم رشتتون چیه؟
-
@Dr.Bernosi تجربی
-
@Dr.Bernosi تجربی
نه لیسانستون
-
@Dr.Bernosi گیاهپزشکی بود
-
@Dr.Bernosi گیاهپزشکی بود
ینی گیاهیو فولین دیگه؟ : )
-
@Dr.Bernosi اتفاقا از گیاهی متنفر بودم حتی توی دانشگاه ولی نمره کامل امتحان ترم رو گرفتم .نمیدونم الان چیزی یادم هست یانه
-
خوبه مرتبطه!
ادبیات: قرابت نشرالگو
تاریخ نشر یا مهروماه
لغت نشر یا مهروماه
زبان فارسی نشر+استاد راوش -
@Dr.Bernosi با اینا ادبیات 100 میزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
دینی هر کتابی عالیه
-
@Dr.Bernosi با اینا ادبیات 100 میزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه خیلی خوب کار کنین و حس ادبیتون خوب باشه میتونین 100 بزنین!اما تو هر درسی کسب 60 درصد نمره عالی محسوب میشه!
-
عربی توصیه میکنم از فیلمای استاد ناصح زاده استفاده کنین و یه کتاب تست مثل کتاب سفید گاچ داشته باشین
-
زبان هم خودم ابی کانون دارم!خیلی کتاب خوبیه!اما کتاب شهاب اناری هم خوبه