سلام میشه اینو توضیح بدید؟
-
امیر گلزار سلام ر

z Gheibi میشه بیشتر توضیح بدید.
😮 -
z Gheibi میشه بیشتر توضیح بدید.
😮امیر گلزار روی محور مشخص کردم توی هر قسمت از دامنه کدام ضابطه هر تابع را باید استفاده کرد
حالا چی میخواهیم؟ مثلا ضرب خب در هر قسمت از دوتا ضابطه را ضرب کنید و دامنه ش را هم بنویسید
متوجه نشدید بفرمایید تا باز هم توضیح بدم -
امیر گلزار روی محور مشخص کردم توی هر قسمت از دامنه کدام ضابطه هر تابع را باید استفاده کرد
حالا چی میخواهیم؟ مثلا ضرب خب در هر قسمت از دوتا ضابطه را ضرب کنید و دامنه ش را هم بنویسید
متوجه نشدید بفرمایید تا باز هم توضیح بدمz Gheibi شما اومدید یک محور کشیدید و بعد دامنه های هر تابع رو مشخص کردی روی محور و تابع مربوط به آن دامنه رو نوشتی سوال اینجاست که بعد از مشخص کردن دامنه روی محور اعداد بعد چکار کنیم
روی تصویر شما بعضی هارو مشخص کردید چرا اینجوری!؟😮
😮 -
امیر گلزار روی محور مشخص کردم توی هر قسمت از دامنه کدام ضابطه هر تابع را باید استفاده کرد
متوجه نشدید بفرمایید تا باز هم توضیح بدماین پست پاک شده! -
z Gheibi شما اومدید یک محور کشیدید و بعد دامنه های هر تابع رو مشخص کردی روی محور و تابع مربوط به آن دامنه رو نوشتی سوال اینجاست که بعد از مشخص کردن دامنه روی محور اعداد بعد چکار کنیم
روی تصویر شما بعضی هارو مشخص کردید چرا اینجوری!؟😮
😮امیر گلزار بعد از مشخص کردن دامنه و ضابطه تابع در هر قسمت ، عمل جبری(+-÷×) را اعمال میکنیم
مثلا اینجا دوتا ضابطه را ضرب می کنیم

نقطه ابهامی دیگری هست؟ -
امیر گلزار بعد از مشخص کردن دامنه و ضابطه تابع در هر قسمت ، عمل جبری(+-÷×) را اعمال میکنیم
مثلا اینجا دوتا ضابطه را ضرب می کنیم

نقطه ابهامی دیگری هست؟ -
امیر گلزار درسته ، برعکس نوشتم😶
مشکل دیگری نیست روش را یاد گرفتید؟ -
امیر گلزار درسته ، برعکس نوشتم😶
مشکل دیگری نیست روش را یاد گرفتید؟z Gheibi به این راه حلتون مطمئنید.؟
-
سلام
توضیحات رو پایینش نوشتم

امیدوارم متوجه شده باشید -
z Gheibi به این راه حلتون مطمئنید.؟
امیر گلزار چرا مشکلی داره؟
مشکل منطقی توش نمی بینم ، نکته خاصی مدنظر تون هست ؟