بیاید راهنمایی کنید دوستان
-
سلام من یازدهم تجربی ام
من سال دهم درسامو شب امتحان خوندم والان میشه گفت صفرم الان خیلی استرس دارم که میتونم دهم رو بخونم؟ یادش بگیرم؟ خیلی استرس دارم هی فکر کنکور میکنم ودارم دیوانه میشم
بگید چکار کنم -
سلام من یازدهم تجربی ام
من سال دهم درسامو شب امتحان خوندم والان میشه گفت صفرم الان خیلی استرس دارم که میتونم دهم رو بخونم؟ یادش بگیرم؟ خیلی استرس دارم هی فکر کنکور میکنم ودارم دیوانه میشم
بگید چکار کنمCarel Jhanson
سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباش چون باعث میشه زمان حالتو از دست بدیالان یازدهم به وقتش بخون و کامل و بدون مشکل جمع کن که بعدا فکر یازدهمو نکنی
بعد اینکه یازدهمتو تقریبا تا خرداد کامل بستی تابستون بیشتر وقتتو بزار رو دهمت و یازدهمو با تست مرور کن که ایشالا مهر ماه سال بعد دهم و یازدهمتو کامل بسته باشی و دوازدهم بخونی با خیال راحت
البته این نطر شخصی منه و امیدوارم مفید باشهایشالا که موفق بشی
-
سلام من یازدهم تجربی ام
بگید چکار کنمCarel Jhanson ..
-
سلام من یازدهم تجربی ام
بگید چکار کنمCarel Jhanson باو داداش غمت نباشه همین که الان به فکری یعنی ده صفر از بقیه جلو تری
بشین برنامتو بریز شروع کن (قدمای کوچیک بردار ولی قدم بردار) یقینا هر چی جلو تر بری اوضاع بهتر میشه -
سلام من یازدهم تجربی ام
بگید چکار کنمCarel Jhanson سلام فقط شروع کنید و نگران هیچ چیز نباشید.
-
سلام من یازدهم تجربی ام
بگید چکار کنمCarel Jhanson سلام
معلومه که میتونید، این اصلا سوال نداره، همه آخرای یازدهم جدی شروع میکنندو موفق هم میشن
میشه نمیشه را فراموش کنید و سعی کنید مسیر تونو مشخص کنید ( از لحاظ منابع و..) و پر قدرت ادامه بدید -
سلام من یازدهم تجربی ام
سلام دوست عزیز منم سال دهم عین خودت بودم - شب امتحانی
معدلم هم از 19/90 نهم افت کرد به 18/83 ولی نرم نرم از یازدهم شروع کردم با هفته ای 100 تا تست و کم کم زیادش کردم و تا آخر یازدهم به هفته ای 250 تا رسوندمش.
ولی خب سال کنکور به خودم واقعا خیلی فشار آوردم و اصلا خستگی نمیفهمیدم و از شهریور با هفته ای 500 تا تست شروع کردم و تو اسفند به هفته ای 850-900، تا تست رسوندم و اون اواخر کنکور که میشد تیر ماه اینا به هفته ای 1600 تا تست رسوندم.
سعی کن مطالبی که استادت درس میده رو همون روز مطالعه کنی و ازش تست بزنی و تو سال کنکور اگه کلاس مدرسه داری درس خوندن رو با روزی 4 و نیم ساعت شروع کن و به 6 و نیم برسون و روزهایی هم که کلاس مدرسه نداری میانگین 10-10:30 ساعت بخون و تیت بزن.
در ضمن من خودم هم الان دانشجوی رشته پزشکی هستم.
فقط یادت نره: توکل به خدا کن-استرس و دلهره رو بریز دور-درس هایت رو همان روز خوانی کن و ازشون تست بزن-تست های عادی ات تمرینی باشه و به طور میانگین برا هر کلاس بیشتر از 4 دقیقه وقت نزار-تست زنی تایمی یا همون زمان دار رو هم مطابق وقت کنکوری هر هفته یادت نره که تمرین کنی(ترجیحا به صورت آزمون جامع)
در ضمن من ضعیف ترین درس عمومی ام هم ادبیات بود که با موضوعی خوندن ادبیات و تمرین کردن موضوعی اون تقوتش کردم و درصدم از 23 درصد ادبیات آزمون گزینه دو تو آذر ماه رسید به 50 درصد ادبیات کنکور 99
برای درس زیست هم سعی کن همایش یا فیلم نکته و تست ببینی خیلی میتونه کمک کنه.
کاری که از دستم برمیومد راهنمایی کردنت بود به شیوه ای که خودم رفتمش. -
سلام من یازدهم تجربی ام
فقط یه چیزی رو فراموش کردم بگم اون اینکه تو سال یازدهم سراغ کل دروس پایه کنکور نرو و سعی کن خوب رو یازدهمت کار کنی. -
Carel Jhanson
سلام دوست عزیز منم سال دهم عین خودت بودم - شب امتحانی
معدلم هم از 19/90 نهم افت کرد به 18/83 ولی نرم نرم از یازدهم شروع کردم با هفته ای 100 تا تست و کم کم زیادش کردم و تا آخر یازدهم به هفته ای 250 تا رسوندمش.
ولی خب سال کنکور به خودم واقعا خیلی فشار آوردم و اصلا خستگی نمیفهمیدم و از شهریور با هفته ای 500 تا تست شروع کردم و تو اسفند به هفته ای 850-900، تا تست رسوندم و اون اواخر کنکور که میشد تیر ماه اینا به هفته ای 1600 تا تست رسوندم.
سعی کن مطالبی که استادت درس میده رو همون روز مطالعه کنی و ازش تست بزنی و تو سال کنکور اگه کلاس مدرسه داری درس خوندن رو با روزی 4 و نیم ساعت شروع کن و به 6 و نیم برسون و روزهایی هم که کلاس مدرسه نداری میانگین 10-10:30 ساعت بخون و تیت بزن.
در ضمن من خودم هم الان دانشجوی رشته پزشکی هستم.
فقط یادت نره: توکل به خدا کن-استرس و دلهره رو بریز دور-درس هایت رو همان روز خوانی کن و ازشون تست بزن-تست های عادی ات تمرینی باشه و به طور میانگین برا هر کلاس بیشتر از 4 دقیقه وقت نزار-تست زنی تایمی یا همون زمان دار رو هم مطابق وقت کنکوری هر هفته یادت نره که تمرین کنی(ترجیحا به صورت آزمون جامع)
در ضمن من ضعیف ترین درس عمومی ام هم ادبیات بود که با موضوعی خوندن ادبیات و تمرین کردن موضوعی اون تقوتش کردم و درصدم از 23 درصد ادبیات آزمون گزینه دو تو آذر ماه رسید به 50 درصد ادبیات کنکور 99
برای درس زیست هم سعی کن همایش یا فیلم نکته و تست ببینی خیلی میتونه کمک کنه.
کاری که از دستم برمیومد راهنمایی کردنت بود به شیوه ای که خودم رفتمش.AMIN G سلام ممنون از راهنمایید، الان مدارس تعطیله
وبا الا میرم جلو
ولی ریاضیو میرم کلاس